20

русофоб българофил

преди 5 години

До сега нито един фен на Русия не съм видял, който да иска да живее в Русия. А не, има всъщност един - Депардьо. Пропаднал алкохолик, криещ се от френското правосъдие.

19

Анонимен

преди 5 години

Африкански бежанец в Германия решил да благодари на немците за гостоприемството. Срещнал човек и му казал благодари, че ме приютихте,нахранихте ме, осигурихте ми здравно обслужванеи т.н. Аз съм албанец казал човека не немец. Африканецът продължил срещнал друг човек благодарил му, но и той казъл, аз съм турчин, а не немец. Африканецът срещнал друг човек благодарил му, но и той казал, аз съм арабин не немац. Африканеца попитал добре къде са немците, а арабинът напушен от смях казал на работа са.

18

Бай Петко

преди 5 години

Браво Ако им стиска на американците нека идат те не да са прават на мъже пред китайците

17

западняк българин

преди 5 години

Русия е държава основана на подтискането на слабия от силния - от времето на крепостните селяни и дворяните до наши дни с бедния руснак жулещ бояришник и присмиващия му се свръхбогат олигарх. Затова си мислят и че със съседите си могат така да действат, ама сметката им е без кръчмаря

16

Анонимен

преди 5 години

Порошенко е сепаратист, бунтовник и терорист и бандерос, Русия не преговаря с терористи и сепаратисти, който иска да е кравар да заминава за краваристан.

15

Росен Плевнелиев

преди 5 години

НАТО да блокира преминаването на всички руски кораби през Босфора. Започва масивно концетриране на кораби на САЩ в Средиземно море готови да навлязат веднага в Черно море и да натирят руснаците в миша дупка

14

Анонимен

преди 5 години

Путин, ако реши утре по обед ще се веят Руски байраци в Киев.

13

Анонимен

преди 5 години

Две украински пристанища на Азовско море - Бердянск и Мариупол, са ефективно блокирани от Русия, която не позволява на никакви съдове да влизат и излизат от тях--Това е война ! Ботокса е тотално откачил!

12

Донбаский окупант

преди 5 години

От Москва до Крим и зад Керченския мост всичко е руско и на Донбас и Донецк и Луганск . Порошенкo да си направи пристанища в Мексиканския залив при неговите братя краварите.

11

Бате Гойко

преди 5 години

Що у фейбука бе, г-н министър? Ако Русия блокира украински пристанища, досега щяха да са надали вой, чак до Брюксел и Вашингтон.

10

привет от Германия

преди 5 години

После не се чудете защо всички съседи на руската *** искат да са в НАТО !

9

Анонимен

преди 5 години

Всичко на изток от река Днепър е руска територия.

8

пепе

преди 5 години

Бacи, тея Рaшки живеят в 18 век още. Светът е отворен и върви напред те затварят протоци! :) Просто не е за вярване какъв матриалл ужас!Русия с тази територия и ресурси, ако реши да върви икономически напред ще стане тигър, но те си играят на каубои и индианци със света.

7

Анонимен

преди 5 години

Зелке, стига с това, какво прави Русия! Знаем.Кажи какво прави ЕС-то, кажи какво прави Роската Плювналиев, Боко ... Какво казват?Защо не се изказват? Или чакат "Дойчовското веле" (или друг) да им даде насока?

6

Анонимен

преди 5 години

Само така,Вова.Бой по укропитеците.Те от друго не разбират.

5

ttt

преди 5 години

Ми нормално Кримският полуостров си е руски, както и отсрещния бряг и пролива си е руски ще пускат когото си искат. А украинските пристанища никой не е блокирал като искат украинците да си прекарват корабите през украинската си територия, защо имат претенции да минават през руския проток?

4

Анонимен

преди 5 години

А защо тия имат пристaнища на Азовско море на кой е морето ?

3

стига бе

преди 5 години

Аз ако напише нещо във фейса, ще го цитирате ли като новина?Или ако цитирате украинският министър, цитирайте и някой руски.

2

преди 5 години

Някой може ли да ми каже защо Русия блокира тези пристанища ?

1

М даа,

преди 5 години

който не може да целува ръка с достойнство, ще целува *** на колене!