88

Анонимен

преди 5 години

А какви са заплатите в Италия,респективно в ЕС?Докога ще ни заблуждавате за очевадните неща?

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Като сравните средните заплати в Италия и България"Виж сега - заплатата е нещо индивидуално. Ако ти не можеш да изкарваш пари, други могат. Ето в България лятото кило домати стана 5лв. Тоест хората работят за по 100 кила домати на месец. Сещаш ли се как ще продължа?

86

Вуте

преди 5 години

Затова баце който много обича да джитка с коли на УБО в нарушение на закона - много бега нищо не арчи!

85

Анонимен

преди 5 години

В България живота е песен. Най ниските цени повярвахме ви, най прекрасния живот за това три милион Българи /мазохисти/ напуснаха България.

84

Анонимен

преди 5 години

*** Христова, само едно не разбрах...на Вальо Златев ли правиш като вяръра или и на двамата с Бойко едновременно?

83

Анонимен

преди 5 години

Абе, тия у Италия били много зле, бе! И бенДзиО им скАп, и плащат такси по аутострадите ... :)

82

Анонимен

преди 5 години

Като сравните средните заплати в Италия и България и като вземете под внимание горивото колко струва в двете страни съответно, и ви става ясно че два пъти повече километри можеш да изминеш в Италия с тази фиеста с една средна италианска заплата, спрямо тази фиеста в България с българска средна заплата.

81

Анонимен

преди 5 години

"С 50 евро на път: В България минаваме 724 км, в Италия 489""България е с най-добри показатели в ЕС."---Заглавието ме кара да се усмихвам. Ама, все едно, че Боко Банкянският писал.Добре, че е Тиквунят, та да знем колко сме гот. :)

80

!

преди 5 години

Ако искате децата Ви да останат в България, трябва да се борите! Протестите трябва да са мирни. В дъното на всички проблеми е корупцията! Не е нормално богатите да са чак толкова богати за сметка на всички останали при демокрация и цивилизована, законова държава. България е малка страна. Всички се познават. В този ред на мисли и богатите също се познават. Та тези хора, българи, трябва да разберат, че те имат силата да влияят на средата. За съжал. и те са разделени на "групи" и всички страдаме!

79

Анонимен

преди 5 години

Браво! А,сега напишете колко бензин ще заредите на Фордчето с една МРЗ в наблюдаваните държави....... ако не ви е срам разбира се

78

Анонимен

преди 5 години

Баси тъпата статия, и какво сега всички да се преместим в Иран. Давайте сега статистика за заплатите да видим къде сме.

77

Анонимен

преди 5 години

до 76Кви свободни медиии..като и Слави Трифонов се е продал даже на Тиквата. Ти не видя ли какви смешни въпроси му зададе оня ден. По-жалко не може да бъде.

76

......

преди 5 години

Има и още един фактор с бензина който не се споменава тук,а той е например с един същ автомобил и с едно и също гориво - например 12 литра ,то можеш да изминеш път в Гърция да кажем 200 км,а у нас с 12 литра -150 км.. Качеството на горивото е различно у нас и в чужбина и разбира се не в наша полза.И се питаш ,а къде е по-скъпо горивото дори и като стоимост за литър ?

75

Анонимен

преди 5 години

до 75 Ми хубууу 1700 евро викаш. Я да сметнем с 1700 евро колко километра се изминават с тази фиеста при разход 7 на 100, брачед при 1,6 евро литъра в Италия!15 000 км. Не е като в България 6000 км , а?

74

Анонимен

преди 5 години

Българите с африканските си заплати могат да стигнат чак до Африка с едно зареждане!

73

Анонимен

преди 5 години

Няма свободни медии. Свободни са като при соца... Нищо ново.

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68Само да си промениш цифрите...В Италия средната е 1700 евро след данъците

71

Анонимен

преди 5 години

до 72 Ми едно от най-вкусните ястия направени от свинско е ДОМАШНИЯ бахур, брачед.Впрочем италианската пица е много по-вредна от бахура, ама я ядеш, нали?

70

Анонимен

преди 5 години

Днес в цялата страна ще има протести. Обаче "свободната" медия не отразява събитията. По някое време ще напишат, че протестите били малобройни, нямали лидери, пречели на другите и толкова. Такова омаловажаване и неглижиране на проблемите, породили тези протести, няма в нито 1 страна от ЕС.А милиционерският натиск с привикване в МВР, с цел сплашване, е типична проява на старата школа на ДС.Всички "свободни" медии в услуга на статуквото, обслужват олигархични интереси.

69

Анонимен

преди 5 години

70, яж ... щом ти е кеф, не в това е въпросът...