272

Анонимен

преди 5 години

От една страна имаме протестиращи срещу бедността, организирани и платени от БКП, имаме ***, които пишат против бедността, капитализма, системата, капиталистите, които *** също са организирани инструктирани и платени от БКП.И от друга страна имаме едри капиталисти, които са заграбили от държавата и Българите всичко и управляват всичко, вкл. медии, предприятия, съд, прокуратура, и които едри капиталисти са именно от БКП и те плащат за тези протести и да се пишат коментари против капитала

271

Анонимен

преди 5 години

312 Верно сега няма мутри, сега има държава на мутрите.

270

бай Иван

преди 5 години

Фалшива статия,с фалшива новина! На червените мафиоти тип "ала Банев" им подариха производствените предприятия.Тяхната първа дейност бе да копират "бизнеса" на ромите т.е.нарязаха машините и всичко що е метално за....скрап,след което натириха работниците на трудовата борса!Следващият им бизнес бе да бетонират морето със замъци,скъпи лимозини и обзавеждане с млади съпруги,бивши секретарки или любовници.Е,държавата от такива "индустриалци и съдебна система" не може да просперира!

269

Гробокопач

преди 5 години

Това е уникално! Това е велико, като понятие, въобще - БЕДЕН КАПИТАЛИСТ! А-хахахахахахааааааааааааааааа... И ние, кай, сме бедни! ***, нима? Въххххххх! Дайте да съберем, малко помощи за Домусчиев и Златев тогава, да подпомогнем, наште бедни капиталисти, че току-виж сме се изложили пред Европата!

268

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИмах бизнес. После дойдоха мутрите.Лъжеш. Отдавна вече няма мутри.

267

Анонимен

преди 5 години

Имах бизнес. После дойдоха мутрите.

266

Анонимен

преди 5 години

Който станал бизнесмен - станал. Останалите ще стават в 6 сутринта и ще бачкат на бизнеа за да изкарат надника. Ако не им харесва - да напускат, никой не ги кара насила. Да ходят в банката да искат кредит и те да започнат бизнес, банките ги чакат да им дават кредити за бизнес.

265

Анонимен

преди 5 години

Нещата не опират само до пари а до отнощения между хората до чистотата по улиците до морал,съвест и куп други неща,ако се замисли човек може да мисли с дни.Ей сега даваха за Баку - столицата на Азербайджан ! - ние сме в каменната ера в сравнение с тях.

264

До 305

преди 5 години

П'лъх шмъркай шльокавица, клати булката и се "радвай" на живота.

263

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми който се оплаква че му е малка заплатата да си направи фирма и да стане бизнесмен. Бизнесмен може да стане само този който има начален капитал, или ако вземеш кредит от банка, но банката ще иска имоти или някаква гаранция поне 3 пъти надвишаваща по стойност кредита, така че, това не е аргумент. Щеше да бъде аргумент, ако всеки (който желае, не всички искат) имаше възможност да получи капитали и да стартира бизнес, и после пазара и конкуренцията да покажат кой може и кой не.

262

Анонимен

преди 5 години

Ами който се оплаква че му е малка заплатата да си направи фирма и да стане бизнесмен. Аааа, някой му пречел! *** за всичко им пречат на някои хора. Добре че са комшиите да им помогнат с децата, че и деца не могат да си направят сами.

261

ПОРЕДНИЯ

преди 5 години

А прераждането като българин е толкова жестоко,че даже няма помощ от държавата да се гръмнеш в главата законно?

260

Невсичкоепари

преди 5 години

Едни нямат пари.Други нямат срам.

259

Forever

преди 5 години

България ще започне да се развива,когато изчезне и последния комунист управляващ,и неговия комунист избирател,дано до тогава да са останали българи тук.

258

Анонимен

преди 5 години

То е хубаво да има опозиция, но реална. БКП не са алтернатива, а зло.

257

Анонимен

преди 5 години

Заведенията са пълни, по улицата само западни коли, магазините, супермаркетите и моловете са пълни с хора.В Кауфланд се вият огромни опашки.Никой не ви чете платените глупави коментари.

256

Анонимен

преди 5 години

Борисов скоро откри някаква фабричка и каза, че ще произвежда авиационни части.После се разбра, че тези части са дръжки за врати.-----------Частите са авиационни, а ти си е ан лъже ц

255

Анонимен

преди 5 години

Комуназите *** като мухи от старост.Скоро няма да има нито един жив.

254

Munchen_DE

преди 5 години

До Анонимен#291А така! И аз това питам?!Откъде се взеха толкова много скъпи коли и толкова много имоти, при положение, че сме толкова бедни? В БГ се срещат модели и марки джипове, каквито и в ДЕ няма!Днес по една от ТВ имаше предаване за Черно море като представиха България и Румъния.Доста неудобни кадри имаше - как в най-бедната страна - членка се живее в Созопол и какви замъци за милиарди са строени през последните 20 години.Бедни ли? Всеки си наляга парцалите, затова и не протестира...

253

Анонимен

преди 5 години

Докато си седях в къщи и зубках математиката съседа ми се смееше. Уредил се беше да бачка в Кремиковци, лека работа отлична заплата. Мацки, бинго, дискотеки... живот си живееше.Онзи ден ми искаше пак пари на заем и ми обясняваше че в тая държава нищо не става. Мълча си. Да му припомням ли, предните заеми ли да си искам?