59

Не е новина за мен.

преди 5 години

Журналисти не сте обективни с новината. Ученикът не е нападнат заради кашлицата, ако изобщо е бил нападнат. Мъжът го е заплашил, след като хлапето му е отвърнало нещо, което странно как никой в автобуса не е чул. За мен това дори не е новина.

58

Психолог

преди 5 години

А кой насажда такова напрежение ежедневно и дори ежечасно ? Как кой,всички телевизии,които показват цирковете в т.н. народно събрание , показват истеричните изцепки на Корнелия Нинова и 10-на нейни придворни комунисти. От там започва агресията и се приема за нормално всеки да се прави на комунист. Жалката соц. партийка ще докара България до шизофрения ! Ако пак сбъркаме да ги докараме на власт,нищо няма да ни отърве от кърваво бъдеще.

57

Анонимен

преди 5 години

Някои от простотия считат, че е голям бабаитлък да не се застояват у дома, ако имат настинка или ако са им сложили диагноза "грип", но той е в по-лека форма. Познавах един счетоводител от провинцията, сравнително млад човек, който се хвалеше, че "това 38-38.5 градуса температура го имам за нищо и си одим на работа".Има ли смисъл да се коментира?

56

Според мен

преди 5 години

Според мен тия в рейса е трябвало да застанат на страната на пътника, който е направил забележката или изобщо да не се намесват, ако не са разбрали. Не пише да е хванал въпросното хлапе да го души или да раздава юмруци. Шамар ли е получило?? Разпищяло ли се е? Разревало ли се е?Нещо статията НЕ казва всичко. Според мен се е сплашило,че го чака бой, че чак за ,, нападение" споменава, за да търсят човека да му плаща обезщетение. Ако е от р÷мски произход хлапето и в Страсбург ще иска да го съди.

55

Анонимен

преди 5 години

Всеки да си зададе въпроса защо в Япония хората тръгват с медицинска маска на устата и носа, ако имат дори лека хрема.У нас повечето хора считат, че е напълно естествено зимно време да кихаш, кашляш и да си сополив. 59 е описал много правилно как тръгват епидемиите.

54

До 42

преди 5 години

Точно така се разпространява грипът, по въздушно-капков път, когато някой се изкашля или кихне в лицето ти.Имай предвид, че при кихване микроскопични частици слюнка летят на 4 метра разстояние. Ако кихащият е болен и частица от слюнката му попадне върху лигавицата на устата или носът ти, и ти ще се разболееш. Затова даскалиците в детската градина и в началното училище казват "Едно като кихне и на следващия ден половината отсъстват, защото са се разболели!"

53

Анонимен

преди 5 години

Болните трябва да си стоят вкъщи. Слагането на ръка не ни спасява от разнасяне на зарази- изкашля се в ръката, после хваща дръжките в автобуса, натиска бутони на светофари. И ето ти епидемията

52

Анонимен

преди 5 години

На колко години е било "детето"?И как точно е отговорило на забележката, направена от мъжа?

51

Анонимен

преди 5 години

Заглавието лъже. Като го прочетох първо си помислих, че ако се закашляш в рейса, някой идва и те удря, АМА НЕ е така в тоя случай. На това момче, му е направена забележка да си сложи ръка на устата с цел да не разпространява болестта. Вместо да се извини, започва да се репчи. Това значи, че нарочно се е изкашляло в лицето на човека.Не разбрах дори шамар да му е ударил, как точно е било нападнато хлаапето?? Някои хлаа^пета са много нагли и това е получило добър урок по трудния начин. Да се научи.

50

Анонимен

преди 5 години

Вместо да изхвърлят от автобуса невъзпитаното хлапе, те го защитили!!!

49

ха-ха

преди 5 години

До Политолози и социолоЗабрави за пушачите !

48

Политолози и социоло

преди 5 години

Ей сега психолози и социолози ще почнат да ви обясняват как хлаапето било стресирани от живота и поради тази причина нарочно кашляло в лицата на хората. А веганите ще дават акъл, че ако хората не ядат месо ще настане хармония и мир.

47

А защо се намесват??

преди 5 години

Тия от рейса не е трябвало да се намесват да защитават ученика. Малкото да се научи друг път да не кашля направо в лицата на хората умишлено. Защото става ясно, че след направената забележка, хлаапето е отговорило нещо, което е вбесило другият пътник. Сигурно го е напсувало. Да се научи докато е малко на елементарно възпитание, като порасне, ще е късно. Родителите му като нехаят, тъй се случва. По-добре да се научи как са се държи докато е малко да не отнесе бой като порасне.

46

popa ot razgrad

преди 5 години

грешно заглавие на новината...

45

Анонимен

преди 5 години

Тази статия майката на кашлящия ли я е писала? а си научи първо детето на възпитание.

44

Анонимен

преди 5 години

скоро ония *** убиха човек във влака защото им направил забележка да се държат като нормални хора, сега пък разни пикльoвци нямат елементарна култура... тази дръжава е приключила.

43

popa ot razgrad

преди 5 години

ако кашляш в лицето на хората, възможно е...

42

До демократ

преди 5 години

На тебе все пък Путин ти е виновен за всичко. По тая логика да кажем, че виновен е Бойко, защото се държи агресивно и важнярски и като го гледа нацията възприема поведението му.А ако трябва да сравня Тръмп с Путин, Путин като политическа фигура е възпитан и дипломатичен, докато Тръмп не знам да харесва някого друг освен себе си. Дори Мелания беше споделила чрез медиите, че е била ,, тормозена" от него.

41

Анонимен

преди 5 години

Два австралопитека пътували от Люлин. Единият не бил еволюирал дотолкова, че да знае, че се слага ръка при кашляне. Другият, бидейки също назад в еволюционния процес, го е нападнал. Дневна доза българска реалност.

40

маларт

преди 5 години

По принцип безотговорното или умишлено разпространение на болести е наказуемо деяние. Браво на гражданина, който е реагирал на поведението на простия ученик