41

A/E

преди 5 години

Нинова изобщо не е темата....Темата е, че се унищожава бълг. животновъдство и земеделие!!! Ще ги гледаме само във "Фермата".....Цинизъм! Това е важната тема. Заради гадните ВЕРИГИ - магазини и продажбата на *** в тях - като за българи, се УНИЩОЖАВА животновъдство, птицевъдство, земеделие и естествено, че ще има обезлюдяване на селата.

40

Жиб.

преди 5 години

Откога червените присвоители,които ликвидираха селското стопанство и скотовъдния бранш на България се грижат за чуждите животни?

39

месара

преди 5 години

Аз съм послушно другарче и обичам да ме грабят и крадат. Даже ми харесва и ще продължавам да съм вечно червен !

38

Анонимен

преди 5 години

Нинова,една коза е равна на един глас!Затова ли си толкова загрижена?

37

У бре

преди 5 години

Нинова за чумата,чумата за Нинова..Все тая!

36

Анонимен

преди 5 години

RADEV=NINOVA,A DESI V NASRESHTNOTO.TE SHTE POGUBYAT BALGARIA.

35

GG

преди 5 години

До 29Трябваше да чакаме и да не правим нищо като румънците. Там измряха милиони св.ине и настина стотици хора останаха без хляб. Сигурно и там е нямало чум.а. Тази наистина не се търпи ! По рано й се ядосвах, ама вече ми е смешна,а хората , подкрепящи я още повече.

34

месара

преди 5 години

отнася се за 31

33

месара

преди 5 години

престани да пишеш от мое име !!!

32

месара

преди 5 години

........, и си тръгна доволна че пак е сред народа! на изпроводяк хората и дадоха печено агне, и две пити кашкавал от близката мандра. така де, комунист при народа слиза за да вземе нещо, като през миналите партизански времена!

31

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

ТЯ ЧУМАТА ВЪРЛУВА ОТ 74 ГОДИНИ

30

Анонимен

преди 5 години

Боже тук все още има овце които се опитват да мислят, че наистина е имало ч.ума ? Нямало е такава зараза бе, нали щеше да хване и вас, защо никой от вашата порода не е пострадал ?

29

Анонимен

преди 5 години

Чумата Нинова иска да се добере до власта и да приватизира милиард и половина, колкото има сега в хазната! Но хората никога повече няма да гласуват за крадливата комуно-социалистическа пасмина, която съсипа държавата!

28

месара

преди 5 години

единственото хубаво е, че хората се събуждат полека и времето на гербавата чу *** привършва

27

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха убили животните и заразата беше плъзнала из страната, щеше да врещи, че нищо не се прави и ситуацията е изпусната от контрол.Аман от тая, вече не се трае.

26

Анонимен

преди 5 години

Изтриха ми поста ! Ето в каква демокрация живеете в Б-я, който пише за обединение го трият, че да не вземат да паднат от власт ком'унетата, а те са всички които управляват вече 29 г. стадото овче не разбрало до ден днешен, че БКП създаде тези които вие избирате, че биле уж различни от бившите преди 10.11.1989, а в действителност са дори техни кръвни наследници ! Про'стейте още и не се чудете защо живеете по-зле и от сомалийците вече !

25

Анонимен

преди 5 години

Ходила била, говорила била, сред народа била... Колкото се блюмка с народа в СПА курортите на Банско и Разлог и се разцелува с две баби в Гулийна Баня.Хапнала с хората на седянка, яхнала им гайлетата за половин ден и беж в София, ама гръмко врещи, че Боко я бил погнал с милиция и ЦРУ - да се знае!

24

Gara Podkova

преди 5 години

Hahahahaha....Ninova v patnicheskia vlak li patuva ili v tovarnia zoo bg vlak?!

23

Rozis

преди 5 години

Tesi jivotni figuriraha li v spisacite na bg prezidentstvoto?! Ili biaha obiknoveni bg komunisticheski offshorni jivotni ot bg offshorni zoni?!

22

През 2019

преди 5 години

като дойде Негово Светейшество от от Ватикана, Нинова, Свиленски, момчето, убиващо с дядо си невлизащи в ТКЗС, Йончева( с детето си) ще са първи да ги благослови. А.. и Кирето Добрев...Да видим дали някой ще коленичи, както пред Кирил+..