15

Евроатлантик

преди 5 години

В тоз град не беше ли наши *** роми изнасилиха на плувен басейн ,германка,в името на евроатлантическите ценности?!

14

istinata

преди 5 години

а по-големия проблем е че меркел се споразумя с боко да ни върне неработещите т.е. *** ни, като пък боко подписа преди това разни споразумения за защита на малцинства и от тоя род според което трябва да им осигури жилища и сега прие закон да ни вземат празните имоти да ги настанява там. Радев махна едното постановление по време на служебното но боко на секундата го върна като дойде борисов 3, отделно герб приеха да сме гетото за бежанци, тук скоро ще има поне 2 млн на мястото на заминалите 2 млн,така че германия на наш гръб ще се оправи, да му мислим ние с Вожда дето няма алтернатива.

13

Анонимен

преди 5 години

Добре че не съм германец защото сигурно щях да се гръмна след това епично толерастко пропадане на тази иначе хубава държава. Иначе е много добре че "братчедите" са тръгнали да се "интегрират" там...

12

Анонимен

преди 5 години

Еми те тка са решили. Живеят на матраци, бачка за без пари... Какъв е проблема? Аз ако съм, ще го озцедя, дордеси живи и толкква ;)

11

Петров

преди 5 години

Българте сме ром ите на Европа.

10

Един турчин

преди 5 години

Защото се правят на такива.Турските ц.....се правят на турци,както и българските ц.....се правят на българи,но не са.Например копанарите казват,че са румънци-тогава самите румънци какви са?Не крийте произхода си-ако си добър човек това няма значение!Аз имам приятели от всякакъв етнос.

9

istinata

преди 5 години

не ги е пуснал а са се настанили нелегално покрай един редовен наемател), после общината "разяснява" на търга на желаещите да дадат по-висока цена да се разкарат и така остава само тя кандидат и купува имота на безценица.А плюят по комунистите че взели на банкерите и фабрикантите имотите,а днешните "демократи" и в БГ скоро приеха такъв закон да настаняват мигранти по села и градове и да ти взимат имотите "уж временно" без да те питат, а е точно конфискация по-гнусна от на комунистите, защото посягат на имотите на обикновени хора а не на богаташите.Скоро ще има видов ден престъпници долни заедн

8

istinata

преди 5 години

германия доведе два пъти европа до катастрофа с 1-ва и 2-ра св войни, сега очевадно за всички е че меркел и гъзолизците ни водят към 3-та катастрофа с тези мигранти. И колко нагло държавата слага ръка на имотите на хората - те не могат да си продадат жилищата, както в Пловдив около столипиниво и др, истината е че са принудени да ги дадат под наем но на мижави цени, а те се изнасят на квартира далече от това място (вижда се че общината нарочно настройва по медиите хората срещу "алчните хазяи" и крие че са принудени да излязат на квартира, и тия 100 човека не ги е пуснал а са се настанили нелега

7

РЕДНО Е

преди 5 години

ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПО- МАСОВ ПОТОК КЪМ ГЕРМАНИЯ ОТ БРАТЧЕДИТЕ...

6

Един турчин

преди 5 години

До номер 1Напротив има.Моя позната(българка)беше половин година в Австрия и в последния ден,когато се прибираше,от таксиметровия шофьор беше разбрала,че 6 месеца е живяла в ромски квартал."Не можеш да разбереш,че са роми."-ми каза тя."Сутрин излизат за работа със скъпи коли и карат децата си на училище,няма силна музика,живеят в големи,хубави къщи и са облечени с костюм,и носят куфарчета,като винаги поздравяват."Ромът сам трябва да поиска интеграция-насила не става.

5

Анонимен

преди 5 години

Българска работа и рoмитe ви такива пропаднали като вас за нищо не ставате ей.

4

ай сиктир

преди 5 години

Така, така халал да са им да ги интегрират, колкото до това да работят и да научат езика това си е направо виц.

3

да

преди 5 години

всички роми трябва да живеят в Германия - тя е тяхната родинаГермания е длъжна да се грижи за тях

2

Наблюдател

преди 5 години

Искахте ги-дадохме ви ги. Не се оплаквайте сега.

1

Значи...

преди 5 години

...всичкото швед ви го даваме да си го издържате в Германия - да ви краде, пали, коли и изнас.и.лва като само бг швед може. А вие искам да сте толерантни и да си ги гледате. И да изключения при бг шведите има, но по-скоро се броят на пръсти. И все пак немците да си знаете - вие сте им длъжни и трябва да сте им толерантни!