233

Да ги махат

преди 5 години

в Софийското поле всички ВЕЛИКАНСКИ паметници от София.,Варна, Пловдив и др. градове и села.Тези воини със ЮМРУЦИ стиснати и ЗАКАНВАЩИ се, излъчват ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ.НЕ ГИ ИСКАМЕ!МАХНЕТЕ ги!

232

ПРОПАГАНДА И ЛЪЖА

преди 5 години

ВСИЧКО В СТАТИЯТА Е ДОЛНА ЛЪЖА В СВЕТЛОТО НАСТОЯЩЕ НЯМА ЗАВОДИ НЯМА ИКОНОМИКА НАРОДА Е ГЛАДЕН И БЕДЕН..ЗАЩО ЛИ?СЕ МЪЧАТ ДА УБЕДЯТ НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ЧЕ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ !!!!!ПЪК ТЕ ГЛАДНИ И БЕДНИ ДУПКИ НЯМА УЛИЦИ ИНФРАСТРУКТУРА 3ТИЯ СВЯТ НО ПЪК ОЩЕ ЖИВЕЯТ В ПАНЕЛКИ ОТ ТЕЖКОТО МИНАЛО ЗАЩО БЕ ДЕМОКРАТИ СЪБОРЕТЕ ГИ И ПОСТРОЙТЕ НОВИ БЕ ....

231

ДА ПОМНИМ

преди 5 години

Защо е нужно да забравяме, да заличаване всичко и да се правим, че никога не е било? Уроците на историята трябва да се помнят, за да не се повтарят грешките под каквато и е форма. Защото май на там е тръгнало..

230

??SS??

преди 5 години

Много ми е забавно как се гърчи прогресивната еврорая в демократична България. Днес попаднах на интетвю на бълг. милениалистка. Върти се из фейса, намери го, гледай го. Товс ви е акъла на всички посрани милениалисти в Бълг. Добре, че няма да чакам пенсия от подобни дегрнерати и изпържени от дрога мозъци. 30 преход. Вие сами вервате ли си??? 30години едно и също. Ха'ха'ха

229

288

преди 5 години

Ние червените бабички отдавна отлетяхме както направи и Роската. Нашият добър възпитаник, който доказа, че ние можем да научим всеки *** да се превъплащава на евроатлантик, червей въшкс или гнида. Първо научи какъв беше предишния режим. Абстрахирай се от това, което го наричаха пропагандаторите на изток и на запад. Не се разпадна, а беше разпаднат. Статии могат да се намерят дори в "The Economist ". Между другото като ИТ специалист виж от къде ти пиша? Може да ти се изясни нещо?

228

282

преди 5 години

Напиши ми готов ли си да защитаваш бананите в магазините и възможността за ангария на Запад, както ние ще защитаваме тези паметници. Двете успии да не зспочнат сега непрекъснато да ми плямпат за лошия комунизъм? Да не стсне нещо като убиташката пропаганда за ......коста. И запомни едно когато подкрепяш бивши носители на книжки от БКП, ти си просто едно руло тоалетна хартия.

227

SS

преди 5 години

До 287 Като толкова беше велик този строй, толкова живяха хората добре, беше всичко ок, имаше пари, имаше всичко, безплатно това, безплатно онова, ваобще земен рай?! Защо тогава всичко се разпадна и се срина из основи? Само червените бабички като теб пищят като ощипани. Хората видяха че могат да живеят нормално и да градят бъдещето си

226

283 SS

преди 5 години

Мозъчето ти е все още замръзнало от как *** ти се смръзна знаеш кога. Дори бълг. кожухче не можа да ти стопли Лъто. Книгите били издадени, а после били забранени. Брей, че басня. Хем първо издадени, хем после забранени. Защо не пишат DW za забранени книги в сащ? Ти ми мязаш на носител на червена книжка от БКП, който впоследствие е станал евромокасин като тоя президент, кпйто имахте РъПъ.

225

23

преди 5 години

Нямаме нужда от външни ментори!Не сме ***!По-добре се огледайте какво става у вас сега!

224

(-_-)

преди 5 години

Не знам кое е свършило и кое започнало, но ясно се вижда как хора не останаха по тия земи.. За България говоря! За мен като най-обикновен човек е важно как живея, дали ми стигат парите да поддържам семейството си в едно приемливо състояние, а това се оказва много трудна задача. Формата на управление хич не ме интересува. Разни сенки и прочие съсипаха страната и не е миналото виновно за това.

223

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

222

Додо

преди 5 години

До Додоооо...Пази си емоциите. Вложи си енергията в нещо позитивно! За начало, разрови по интернет повече информация за това, кой е бил Ленин, кой е бил Зиновиев, за нездравата, хомосексуална връзка между двамата, датираща още от периода им, когато са живеели в обща квартира в Цюрих през 1905г., и какво пише в мемоарите си Надежда Крупская за това, как е разбрала за тази хомосексуална връзка и какво и е струвало в личен план. Запомни - истината е като водата, винаги пробива!

221

Анонимен

преди 5 години

Сянката на диктатора вече години наред я избираме на ръководни длъжности. Първо кмет на София, после министър - председател.Народа явно страда от стокхолмският синдром!

220

Додо

преди 5 години

До Добре бе!"Махнете руските паметници и наслагайте турски и американски"=====Този паметник не е "руски", а съветски, на Червената армия! Няма по-голяма жертва на !ервената армия от Русия и руския народ! Милиони руснаци, цвета и аристокрацията на Русия са избити от Червената армия още от основаването й от ЧеКа (впоследствие НКВД, КГБ и т.н.) Да се толерира един паметник на теокрация на Сатаната, като юдеоболшевизма, е грях към душите на нейните жертви, както и роднините и поколенията им!!!

219

Анонимен

преди 5 години

Ей *** , в Расия има див капитализъм....какви сънища сънувате

218

Levski

преди 5 години

Трябва паметник на Хитлер да ви направят, половин България ви върна, неблагодарни ***!

217

Анонимен

преди 5 години

Никакви братя не са ни тези мечкари диви.За тях сме само сива, буферна зона срещу запада.

216

SS

преди 5 години

До 271 Защото сте просто едни промити мозъци и бедни примитивни душички! Айде дружно всички *** под земята, при останалите юдеи Троцки, Ленин, Берия, Ежов и останалите ненормалници избили милиони

215

Българин

преди 5 години

Напред с братска Русия!

214

До 264

преди 5 години

Защо не отидеш да живееш в любимата си Россия!?