87

Анонимен

преди 5 години

Скачате против руснаците, но ще се молите да ви освободят пак !

86

111111

преди 5 години

До тези, дето са сложили минуси на предишния ми коментар: това са факти, данните са навсякъде в официални документи, достъпни са. Вие с какво не сте съгласни? Не ви звучат "правилно" ли??

85

85

преди 5 години

Нали пак до ред опира всичко. Какви са тия неграмотни мисли?

84

Анонимен

преди 5 години

Гърците пак ни прецакаха..Тръбата от турски поток ще мине през гърците,,а те ще пускат тръбичка до нас и да макетата,откъдето ще снадбяват западни балкани..Отделно трансадриатическия-за Италия.Ех хъбчо,не става само с мечти,трябва и акъл!

83

Бойко

преди 5 години

Нито горивата ви са скъпи, нито заплатите - ниски, щом като до тоалетната ходите с кола.

82

Анонимен

преди 5 години

Ще слагаме по голям данък за замърсяване на старите автомобили а ще махаме био добавките в горивата а кажете ми това какво е значи старите автомобили замърсявали а с какви горива караме

81

до 78

преди 5 години

Защо се е получило така? Не сте клекнали. Предложили сте нереална за момента цена за този вид труд. Това не ми се струва нещо непознато за България. Високи изисквания за ниски компенсации.

80

Анонимен

преди 5 години

Нещата пак опират до мафиотската същност на ГЕРБ. Затова цените на горивата в България са необосновано високи, а заплатите са безумно ниски.

79

Анонимен

преди 5 години

Мечтата на всеки бъзльо - някой да му наложи ред, че той не може.

78

до 81

преди 5 години

Проблема им е, че страдат от синдрома Аз вече се уредих на служба боли ме за другите!Да не ми пречат да си живея животаCвинята като се опраси малките отиват да цоцат и ако някое не може да намери свободна цица почва да ***.

77

Работник

преди 5 години

Да.

76

Анонимен

преди 5 години

РАЗБРАХ, ЧЕ В НЕДЕЛЯ ИМА НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ. ВЯРНО ЛИ Е?

75

111111

преди 5 години

До Анонимен 45Стига с тая Нинова, стига с тия руснаци! Лукойл 70% е собственост на Ингбанк. Холандска група банки, собственост на кръга...Ротшилд!!! Де го чукаш, де се пука, а!?

74

Анонимен

преди 5 години

Баце вчера ви обясни що е то АКЦИЗ и за какво се ползва ама вие спите или сте пушили навън.АКЦИЗА каза не може да се намали защото държавата има много социални плащанияПреди да ми сложите минус гледайте интервюто му на запис и чуйте от него.

73

75

преди 5 години

Само не разбрах какво общо има тук Русия? Май некои комплексари ревът ама не са от протестиращите. Между другото нали скачахте за свобода на словото и за свобода на волеизлиянието? Какъв ви е проблемът с протестиращите?Или нещо не можете да спрете "демократичните" си силови, репресивни подбуди? Дъвчи мокасина да видим дали ще пусне сок.?

72

АНТИ

преди 5 години

Имахме руски ред, но беше ред.Сега е хаос - ден след ден - ужас !

71

до 61

преди 5 години

Ти пък що си мислиш, че са американски ТЕЦовете?

70

до 70

преди 5 години

Не е точно така. Ще ти дам пример. Имаме проект, търсим човек с базови познания, но с някакъв опит- давахме (това дойде от висшия мениджмънт) 2000лв. чисто. Всеки, който харесахме, искаше поне 4000++лв. чисто. Видяхме, че няма да стане. Качихме цената, "клекнахме" така да се каже. Бизнесът има своите нужди, за да расте, но не винаги предварителните сметки са точни и изпълними. Понякога трябват компромиси. Компромисите се правят заради личността, наречена ценен кадър.

69

до 68

преди 5 години

Извинявай, пропуснах. От около 30 години изучавам, преподавам и обучавам тия същите, които трвбва по рождение да го имат този манталитет ама не и не. Искат нещо друго.

68

Анонимен

преди 5 години

> Ти се продаваш на пазара, ти определяш цената.И аз съм програмист и знам, че този принцип отлично работи при стартъпите в София където не знаеш колко години ще просъществува фирмата, но далеч не всички индустрии са така. Улегналите бизнеси имат стриктен разчет за разходите за персонал и там от теб не се очаква да бъдеш супермен, а просто да си вършиш съвестно работата.