85

Анонимен

преди 5 години

И аз се върнах от Америка.Липсва ми Бойко Борисов и Тиквеният му Рай.Там такива екстри няма.

84

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Само едно нещо ще кажа.Ако говориш по цял ден с България по Skype and Facebook,ти не ставаш за Америка............

83

Анонимен

преди 5 години

Повечето българи не успяват да се приспособят в чужбина.Липсва им простотията и селянията тук. Както и липсата на правила и закони.Затова се връщат.Бай *** ако не открадне и не излъже, не може да заспи.А на Запад това се преследва и наказва.

82

върнах се от ЮК

преди 5 години

Много заминават заради парите, аз писках промяна. Заминах преди години. Не исках да емигрирам, а само да си начеша и тази краста. Работих 5 години. Започнах на £60k годишно. Като се научих да различавам кога британците ме лъжат и кога какво искат да ми кажат, се издигнах бързо. Преди да се приберем в БГ това лято, взимах £80k. В София взимам наполовина, но стандартът ми е по-висок. Храна и климат в БГ са прекрасни! Децата свикват бързо. Само тежи, че народът е злобен и оглупял. Търка билетчета.

81

Анонимен

преди 5 години

В Америка трябва да се работи. Ако не работиш си загинал.Тука може да си караш и по течението. Особено ако си от село и имаш имотче нещо.Повечето българи ги хранят родителите.В Америка това няма как да се случи.

80

Зависи от човека.

преди 5 години

Аз също съм работил в чужбина много години но накрая се върнах в Бг. От опит ви казвам, по добре се живее в България със 30000 лева годишен доход от колкото в САЩ със 60000 долара годишно. Там има страхотно големи разходи. Наеми, застраховки, транспорт......а жилищата са адски скъпи. Една паянтова бедняшка дървена къща в САЩ струва мин. 150-200 хил. долара.За същите пари в Бългагия си строиш супер модерна монолитна къща и то някъде на хубаво място, сред природа на чист въздух.

79

Анонимен

преди 5 години

"Двигатела на европа- германия" , заплата Е 1 800, данък Е 600, едностаен апартамент Е 600, храна Е 200, карта Е 80, интернет Е 30, данък кола и застраховка Е 100/ мес, изравнителни сметки за парно Е 80/ мес. Паромясто Е 60. Гориво Е 50. Остава един - , и тръгваш да търсиш втора работа.

78

Анонимен

преди 5 години

САЩ са за нормалните прогресивни хора, които искат да успят в живота, съблюдавайки правилата и законите.БГ е за мутробогаташите и чалгаселяните. Те в САЩ не виреят и им липсва средата тук.

77

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБерастката пропаганда няма почивен ден.Разбира се че няма по-хубаво от живота в ко чината без правила и закони.Пра сетата си харесват ко чината.

76

Анонимен

преди 5 години

До Избягал от тамхахаха убийствено хааа

75

Избягал от там

преди 5 години

Когато и къшата и колата и гащите на дирника ви не са ваши. Когато медицинската помощ ви се струва нещо недостижимо. Когато Мечтаете да видите Европа ,но никога това не се случва защото нямате пари. Значи сте в USA!

74

Анонимен

преди 5 години

Българите от 30 г. Бягат с торбите, вместо да си оправят държавата, на изборите дали и 50% гласуват. Запада не е каквото беше, вече е тотално деградирал, рушат църви и развъждат араби и ***. Мизерията е за белите за да ги издържат. Който не е ходил , не знае.

73

Анонимен

преди 5 години

До Зависи от човека!Ти знаеш ли въобще какво е да разработиш бизнес. Малък и печелещ 50-100 бона???? Знаеш ли за колко време става това?

72

emigrant

преди 5 години

Личи си, че жената разполага с финанси и в България...за чии е тръгнала да емигрира в щатите е мистерия. Там е за бачкане, емигрират хората, които нямат възможности в България, на милионерите и у нас им е добре.

71

Анонимен

преди 5 години

А с един малък семеен бизнес в Бг. спокойно се докарват 50-100 хил. годишно.Ама разбира се. Стига да те оставят на мира.

70

БО

преди 5 години

Ще дам пример с мой приятел. Тук в България получаваше доход от наеми на апартаменти грубо 1000-1200лв, отделно работеше и заплатата му там беше 1800лв. Всяка събота и неделя беше някъде по горите, концерти забавления. Заряза всичко спечели зелена карта и замина тази година за Щатите. Преди седмица се чухме и ще започва работа и ми казва -,,честно не знам как ще ми стигат парите,, а владее перфектно английски ще взема хубава заплат, но щял да има много удръжки.

69

1000 лева

преди 5 години

Пропаганда!

68

Зависи от човека!

преди 5 години

В България също се изкарват пари. Няма голям смисъл да ходи в САЩ за едното бачкане.В чужбина си никой. И на добра работа да се хванеш най много да изкараш 5-6 хил долара на месец. (Повечето емигранти само си мечтаят за такава заплата а реално бачкат за 1500-2000 хил. Това на година са средно 25-30 хил. долара. За най добрите професии към 60-80хил. годишно. Но там има много разходи!А с един малък семеен бизнес в Бг. спокойно се докарват 50-100 хил. годишно. А в Бг. е супер евтино!

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Определено видео материала е заснет с пропагандна цел. Така ще наплашат хората. Да си представим че чалгар отиде там и реши на надуе музиката и другите подобни неща - този човек ще иска да се прибере в България и ще му липсва много.

66

Анонимен

преди 5 години

До 2020 всички българи да се прибират, защото там където сега има земя, вече няма да я има. Баба Ванга, Слава Севрюкова