26

до питам

преди 5 години

Обикновено не отговарям на олиго.френи.Попитай всеки фран;цузин кое е най значителното нещо в историята на Франция!Веднага ще ти отговори - Великата френска революция.А коя е най великата песен? - Марсилезата.На крак, о парии презрени, накрак, о роби на труда!Подтиснати и унизени!Ставайте срещу врага!Горе главата, хора! Последната битка ще е за нас!

25

От народа

преди 5 години

Чакайте да кажа на Нова и бТВ!!!! Алоооо, телевизиите, искаме О С Т А В К А на Борисов и ГЕРБ! Искаме да си ходи! Това са ни исканията!Разбрахте ли??? Да се маха!!!! И стига с тая мантра, че няма алтернатива напротив, има много умни хора, но те са с чатал на врата да не мърдат и да не развалят далаверата на Герб!

24

Анонимен

преди 5 години

Е най накрая полицията започна да си върши работата! Браво! Никой няма право да пречи на останалите! Има закони за публичната среда! 70 човека чрез блокиране на пътя налагат някаква си справедливост! В Америка и Русия как бият за такива работи...! Но тук е ***!

23

Ще ви изринем!

преди 5 години

Тая от.репка и "дриймтийма" от калинки и некадърници веднага трябва да се измита, преди да избесен по светофарите. Червените с Курнелка са следващите, после ДПС, патреотите, псевдодесните, барековци, яне яневци и т.н - всичко под ножа вашта мамма мръсснааа!!!

22

Анонимен

преди 5 години

10 години стигат!!! Оставка и съд!!

21

Питам

преди 5 години

До до гост 14 Я ни обясни коя революция в света е довела да по добро. Няма такава.

20

ОСТАВКА!!!!!!!!!!

преди 5 години

Сутрешните блокове направиха пак голяма защита на Борисов! Ама хората не искали той да си ходи, ама искали той да остане, ама искали съвсем друго, ама искали някакви идеали......бе вашата м$$а и пропагандисти!Искаме ОСТАВКА!!!! Колко още ще се доказва некадърността на Герб и Борисов??? Отидоха ни младините в мизерия и ниски заплати!

19

Анонимен

преди 5 години

МВР служи за кеф на народа сиреч протестиращите не на оялите се прасета във властта.

18

Анонимен

преди 5 години

ТЕ още малко ще искат да ни рарешават да дишаме.ДОКОГА, БЕ?ХОРА? ОПОМНЕТЕ СЕ!Стига сме стояли на колене! Станете и си поискайте правата!Правото на достоен труд, правото на живот зо вас и децата ви, правото да сте хора, а не овци.

17

Мнение

преди 5 години

До Анонимен 13 За ГЕРБ гражданскота не подчинение е допустимо , но за БСП НЕ.

16

Червенко

преди 5 години

Една девойка вчера във една великотърновска група на фейса се интересуваше къде има протест да се включи, защото не видяла катажиите с камерата и я щракнали. Та такива ми ти работи! Протестираме ...

15

Така се прави

преди 5 години

Манипулатори! Цяла сутрин дават думата на оная да заплашва хората да не правят протести! Хората на Запад стават и ги смачкват, блокират не магистралите ами направо цялата държава и ги изкарват от парламента по бели ***!

14

Анонимен

преди 5 години

Даам тука едни ояли се граждани, които не им пука, че други техни съграждани живеят в мизерия мрънкат, че пътищата им били блокирани. В Германия преди години, когато вдигнаха цените на горивото цялата държава излезна на протест, защото цената не беше справедлива, а у нас колегите граждани, въпреки че знаят, че хората протестират с право ги обвиняват. Страхотна държава си имаме нямащо !

13

до гост

преди 5 години

Ще стане едно много хубаво нещо. Борисов ще си събере партакешите и ще офейка заедно с крадливата си шайка.Коя ревоюция и бунт по света е искала разрешение да започне.И тук се опитват да ни вкарат пак в кошарата. Ат-пите българи се връзват да им `разрешат` да протестират.Събудете се беееееееееееееееееееееее!И ги вкарайте мръсните престъпници там където им е мястото!Докато искате разрешения ще ви доят и стрижат.

12

Анонимен

преди 5 години

Има, има такъв протест - нарича се "гражданско неподчинение" и няма нужда кмета да го разрешава... смешни манипулатори!

11

Анонимен

преди 5 години

Протест срещу мафията няма правила!Просто си носете знаменца с по-здрави дръжки...

10

Анонимен

преди 5 години

протестът - платен или истински, с кауза или политически - защо трябва да пречи на нормалните хора да отидат на работа или до провинцията да видят болните си родители...примерно. нали не протестирате срещу народа ? протестирайте от обед до среднощ пред народното събрание, да не могат хрантутниците да излезнат, да ги принудите да работят !

9

гост

преди 5 години

Какво ще стане ,когато кой когато му се навири и почва да блокира пътищата , -затова кмета ги разрешава тия работи ,то да не е на кьор асан фурната всеки да прави каквото иска.Полициата трябва да си е на мястото.

8

Анонимен

преди 5 години

Тия живеят в средата 20-ти век не им се сърдете

7

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко години,когато полицаите стачкуваха и протестираха за пореден път в Стара Загора бяха блокирали едно от най-натоварените кръстовища в града,в най-натовареното време!Значи,както казваше един велик актьор"За кучета и котки може,за прасета не!"