140

Анонимен

преди 5 години

Изненадан съм че канят и бензинджии на честването на края ПСВ. Сигурно товариш Медведев е поел мущука на бензоколонката докато главния бензинджия Путин се е шляел из Париж.

139

Анонимен

преди 5 години

Европейска армия няма да има, щото всичките в Европа са много стиснати и разчитат на САЩ. Така че Путин напразно се облизва като гладен котарак, че мишоците в Европа ще бъдат изоставени от САЩ и ще станат лесна плячка на гладния котарак Русия.

138

Край

преди 5 години

На Путин му трябва обща европейска армия защото смята че така ЕС ще се еманципира от САЩ и ще може да се разбере с Русия. Това си е самата истина.Американските бази в Германия не я пазят от Русия - това си е окупационен корпус.

137

преди 5 години

Като гледам на какво прилича ЕС си представям на какво ще заприлича еврогейската армия !

136

Кратун

преди 5 години

На Путин му трябва европейска армия само дотолкова, доколкото Европа да се отдели от САЩ и да има раздори в НАТО. Ако се стигне до там, Путин ще се заеме и с европейските държави поотделно. Където има разцепление, Путин предлага подкрепа.

135

Анонимен

преди 5 години

Такава каша стана от тая статия, че нищо не излезе. Русия от царизм с Русия с революция, с болшивизъм на СССР. И обратно пак Русия с федерации. Стана ясно , че сега в Русия никой нищо не знае, какво става.

134

Анонимен

преди 5 години

Темата е актуална и интересна, а коментарите са страхотни!

133

Анонимен

преди 5 години

Някакъв извратеняк-бесепар (те много дърти бивши комунисти са с болна психика) е напълнил форума с мърсотия. Няма ли *** да го почистите или нарочно го държите за да не забравяме с какви болни перверти беше пълна тази партия, по-специално върхушката И?

132

Мнение

преди 5 години

Що си мисля че Путин си прави сметка и Русия да влезе в общо европейската армия? Това би било най доброто решение и да спрат с тази безумно политика на военна надпревара.

131

Анонимен

преди 5 години

Сещате ли се,че неотдавна разделиха България на области - Дунавка,Черноморска и други,големите си разделиха на порции България.Гербери,предатели!Същото вероятно искат да направят и с Русия.

130

До Гражданин

преди 5 години

Защото общият им стопанин, на световните лидери, ги подкара като *** под Триумфалната арка - с цел да покаже че, ГЛОБАЛИСТИТЕ СА ОБЕДИНЕНИ ! Санкции не санкции, риториката няма значение, в лицето на общата цел ТЕ СА ЕДНО. Ако имаш илюзии кой командва - недей! Всичко останало цирк и дребно пазарене, илюзия за свободна воля, НО майсторът е един...

129

До Анонимен 186

преди 5 години

Намери на кого да вярваш. Сигурно е точно обратното на това което казва!

128

Анонимен

преди 5 години

Целта на Европа е да разпарчати Русия,Яков Кедми,бивш служител на Мосад -https://youtube/watch?v=66Rytr08P1QКазва,че Европа е пълна с коплекси и непълноценност.Явно ще си избиват компшлексите на източна Европа.

127

бг

преди 5 години

Значи "Коалицията на желаещите" при Хитлер е преди "Коалицията на желаещите" при Джордж Буш.

126

Василев

преди 5 години

Слава на Русия и Владимир Путин.

125

Анонимен

преди 5 години

Аха и D_nes.bg чисти. Ясна робата. Свобода на словото по путински.

124

Гражданин

преди 5 години

Загадката и по-скоро защо Путин се счита за поканен ? Все пак става дума за Европейска армия, не Евразийска.

123

Анонимен

преди 5 години

Франция е Африканска среана.

122

Анонимен

преди 5 години

До до 161Доколкото знам,по време на ВСВ,когато германците нападат Полша,полското правителство дава властта в ръцете на руснаците да управляват и избягват в Лондон,без руснаците да са ги притискали или да са искали това.

121

Анонимен

преди 5 години

Защо му трябва на Владимир Путин обща европейска армия?Защото така великият руски вожд ще изпита двоен оpгазъм. Веднъж ще му го oтпори НАТO и втори път Европейската армия.