15

х

преди 5 години

До Бате Гойков Западна европа сега по всяко време на денонощието в не избран от теб момент можеш да отнесеш 10-тина подрязани кочана да се предрешиш по този начин сред тези "бежанци" в Париж .... Доста кураж се иска за това

14

Анонимен

преди 5 години

Много ромски вид има.Прилича на гледачка на карти от филмите.

13

Бате Гойко

преди 5 години

Както писах под друга статия, днешната младеж няма срама от нищо. Как може да отидеш в музей, облечен по този начин(или съблечен по този начин- не знам как е правилно)? Друг е въпроса, че да се разхождаш в Париж в такъв вид е небезопасно.

12

творение

преди 5 години

Винаги може да се свърже с Кристо, и да я опакова при нужда и спешен случай.

11

Анонимен

преди 5 години

До До 55Да застане на някоя витрина тогава като е толкова привлекателна. Отишла е в Лувъра, искала Пикасо да й бил Автора, нали се сеща как би трябвало да изглежда ако беше творба на Пикасо, в момента изглежда като творба на онзи от Плейбой.

10

Анонимен

преди 5 години

Ако беше с бурка щяха да я пуснат.

9

До 55

преди 5 години

Ама след 20 год. едва ли ще е така привлекателна.

8

ikar

преди 5 години

Роклята на госпожицата е прекалено откровен. А след като има условия за облеклото, трябва да се съобразява, освен ако не е имала за цел да прави провокация. Нас в турските джамии ни караха да си покрием косите и го правихме, в гърцките манастири по Метеора не можеш да влезеш с панталони, а с пола, ако ще да е върху панталоните. Като има правила трябва да се спазват.

7

55

преди 5 години

Да се пробва пак с даденостите си след 20 години. Може вече да е нормално така да се явяваме по изложби.

6

д

преди 5 години

Септември бях в Париж - страшно е !!!като стане обед и по улиците бежанците си разпъват килимчетата и почват да се дупят на алахапред асансьора на Аифеловата кула пребуркват всички с изключение на забилените кадъни - те са над законав новините вечерта научих че някакви "бежанци" са изнасилили 16 годишна Французойка посред бял ден в градинката близо до Аифеловата Кула -това е ежедневия в Парижв кварталите между Париж и летището полицията води война с "бежанците" - палят коли, убиват, изнасил

5

ибре

преди 5 години

После защо ги зачулват с фереджета, ами ей какви неща са им в главите. Какво значи да отида по бански да се наслаждавам на творбите, по-скоро искам всички останали да забравят за всякакви творби и да се насладят на мен .

4

до 3

преди 5 години

Не знам, прати мейл мъдреците в Козяк и ги запознай с казуса дали е кашер да даваш одобрение за природните дадености на жена, чиито корени са от натовска държава, която е в по-близки отношения с Русия, отколото със САЩ. Казусът наистина е сложен.

3

Анонимен

преди 5 години

Определено е хубава тая туркиня !( имам ли право на такова изказване комплексирани патриотчета , комунистчета , русофилчета , путинофилчета , Динковчета ? )

2

Анонимен

преди 5 години

Да Винчи е гей.

1

Анонимен

преди 5 години

"Дали Да Винчи или Микеланджело биха изпаднали във възторг ако красива жена в сексапилна рокля с дълбоко деколте се наслаждава на творбите им? Може би да."Не знам за тях, но аз със сигурност бих я пуснал в галерията си да се наслаждава на творбите ми колкото си поиска.