18

От Германия

преди 5 години

До кИзобщо не си наясно! Къде видя, че има такава безработица, бе умник? То и в Бг има към 5-6% безработица, но вече затварят фирми поради недостиг на работна ръка! Иначе аз практически не знам немски, но това не ми прачи да работя. Всъщност по последни данни недостигът на работна ръка е около 1 200 000. :))) Ти гербаджийче ли си ми или някакъв друг ***?

17

Анонимен

преди 5 години

До Работодател 14Замо в Гишевтария можете да виреете вие родоглупавите български "бизнесмени"! На запад търкате нара и ви оплождат рояци!

16

к

преди 5 години

До От Германияв Германия има почти 7% безработицаработа се намира много трудно ако си имигрант и ако нямаш перфектен немски работа няма да намериш !полуграмотен турчин от селата има точно 05 шанс да намери работаединствената работа която може да намери е на черно за мизерна заплата, която накрая може и да не получи недей да лъжеш хората еврейски *** !!!

15

Анонимен

преди 5 години

До РаботодателНямате страх от Бога, но Той забавя, но не забравя!

14

От Германия

преди 5 години

До BigDick4YouАбсолютно си прав! И знаеш ли, така наречените "бизнесмени" в Бг смятат, че оставаме в НОРМАЛНИЯ свят заради парите, пропускат отношението! Тук се чувстваш човек и с права! За разлика от в Бг. Сещаш ли се защо така наречените ни бизнесмени и така наречените ни профсъюзи не искат да приемат часовата ставка на заплащане? В Германия работната седмица е 35 часа. В Бг е над 60....

13

Анонимен

преди 5 години

@НИКАКВИ БЪЛГАРСКИ ФИРМИ И ПОСРЕДНИЦИ В ЕВРОПА***Точно така! Който чака БЪЛГАРИН да го уреди в чужбина плаща от скъпо още по скъпо!

12

Ляв

преди 5 години

Още едно доказателство, че цари капиталистически фашизъм. Алчността е превзела света и когато човечеството се опомни ще бъде вече късно.

11

Осман

преди 5 години

За български фирми посредници няма да работиш. Също така шефа не трябва да бъде турчин или кюрд. Българин също не трябва да бъде. Ще знаеш езика и ще работиш с германци, поляци, французи или италианци. Ама истински а не "внос" от Африка.

10

От Германия

преди 5 години

Живея в Бавария, вече пета година съм тук. Защо да съм ***? Защото казвам истината ли?:))) Какво те интересува за Германия, драги ми приятелю? Парите, отношението на работодателите или това, че тук е ДЪРЖАВА?

9

BigDick4You

преди 5 години

То, защото, в България не сме "трудови роби"..Работа " на черно", извънреден труд без заплащане, условия, опасни за здравето,смешни надниции унизително отношение от чорбаджиите и техните солташаци...-част от прелестите на трудовия пазар у нас!Е, не важи естествено за гласоподавателите на Партията-ръководителка-армията търтеи с 2 леви ръце в държавната администрация и общините.Те са на ХРАНИЛКА!

8

От Германия

преди 5 години

До АнонименПратихме ДВАМА в космоса.

7

к

преди 5 години

До От Германия"...Има достатъчно голям глад за работна ръка...."ако живееш наистина в Германия тогава си ЛЪЖЕЦ !ако ли не то тогава си обикновен еврейски пропаганден *** !ИСТИНАТА Е: в Германия НЯМА работа !!!

6

Анонимен

преди 5 години

По времето на комунизма България прати човек в космоса. Сега България праща *** в Германия.

5

От Германия

преди 5 години

Никога, ама никога не идвайте в Германия чрез български фирми-последници. Има достатъчно голям глад за работна ръка, има и достатъчно много фирми, немски фирми, които търсят хора в нета. Освен това като членове на ЕС можем да се регистрираме в Джобс Бьорзе, сиреч в немското бюро по труда. И запомнете: НИКАКВИ БЪЛГАРСКИ ФИРМИ И ПОСРЕДНИЦИ В ЕВРОПА! Те са си *** в Бг, *** са и тук!

4

к

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !"Онзи ден един от свидетелите по убийството на италианското момиче от бежанци се оказа български клошар в Италия."кое точно убийство?сега в западна европа .. убиват и изнасилват всеки ден, еврейската пропаганда си мълчи разбира се

3

k

преди 5 години

нали искахте да "влезете" в Европа - ето ви я сега Европата, радвайте и се !*** !разтурихте държава като градина за дънки, маратонки и *** музика ......получете сега това което заслужавате, радвайте и се сега на "демокрацията"

2

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Не може да бъде ! Евроатлантическите глашатаи постоянно ни говорят колко добре били българите в чужбина.Онзи ден един от свидетелите по убийството на италианското момиче от бежанци се оказа български клошар в Италия.Днес четем как българите в Германия били роби ...Нищо ! Важното е, че вече има банани по магазините и може да пътуваме свободно по света. :)В смисъл свободни сме да бъдем роби, където поискаме.

1

Умно-красив

преди 5 години

По времето на соца нямахме банани, но сега ходим по строежите в Германия и имаме банани. Не са ми плащали заплата от 4 седмици, но не са виновни германските ми работодатели. Виновна е Русия!