71

†БПЦ†

преди 5 години

Този човек има нужда да приеме Господ в душата и сърцето си за да бъде спасен. Няма никакво значение на какво ще го осъди гражданският съд. Ако не приеме със сърцето си Исуса Христа ще гори вечно в ада. Земният път е кратък, а адът за него ще е вечен. Дано поне спаси душата си. Не е късно за него.

70

Анонимен

преди 5 години

И Чепига и Мишков така казват !

69

Пламен Василев

преди 5 години

Според моето мислене, Този чове е много опасен, Не ме интерисуват думите на майка му че е бил добър баща, чя пеял зайченцето бяло, Не този човек ми се струва опасен за всички , За да посегни на детето си на 1 годинка, за посегни и на майката на детето си. Този чове трябва да бъде , ЛИК ВИДИРАН.

68

†БПЦ†

преди 5 години

НЕ СЕ ПРАВИ НА ГОСПОД.НЕ СИ ГОСПОД,!ТРЯБВА ДА ВЯРВАШ СЪС СЪРЦЕТО СИ А НЕ КАТО ТЕБЕ СЪС ДУМИ.!!!!.Къде видя да се правя на Господ чадо мое? Опазил ме Бог от такава ерес!!!!!

67

Анонимен

преди 5 години

Когато фактите говорят и Господ мълчи!!!

66

Невена Сергеева

преди 5 години

Нямаш право да отнемаш живот, та дори и собсвения!Този изобщо не е луд, след като няма никакво чувство за вина и тъга, да иска да си е в къщи, след като е убил детенцето си!!Дали стигнахме вече дъното на моралното падение!?

65

До*БПЦ*

преди 5 години

НЕ СЕ ПРАВИ НА ГОСПОД.НЕ СИ ГОСПОД,!ТРЯБВА ДА ВЯРВАШ СЪС СЪРЦЕТО СИ А НЕ КАТО ТЕБЕ СЪС ДУМИ.!!!!!

64

†БПЦ†

преди 5 години

Хайде стига си намесвал Бог във всичко.Не ставаш,казаха ти го вече,!Никакъв вярващ човек не си.Просто така ти отърва.А кого да намеся чадо мое?Имаш ли друго предположение или предложение?

63

До*БПЦ*

преди 5 години

Хайде стига си намесвал Бог във всичко.Не ставаш,казаха ти го вече,!Никакъв вярващ човек не си.Просто така ти отърва

62

†БПЦ†

преди 5 години

Нали няколко души ти обясняваме, че си некадърник. Как позна, че само един ти отговаря ? Разбираш ли ? За нищо не ставаш..След като няколко души съм ангажирал да ми отговарят, значи твърдението ти че не ставам за тролене отлитат в небитието чадо мое. Та кое е вярното сега?

61

ККА

преди 5 години

Човек, който е способен да убие детето си, може да убие всеки.

60

†БПЦ†

преди 5 години

Този БПЦ е психясал май.Не намесвай господ,защото една от забраните му е:НЕ УБИВАЙ!.А вие, чада мои защо искате да убиете Викторио? Той все още е невинен до решението на съда. Как така го обсъдихте? Той Бог казва също и "не съди".

59

Анонимен:

преди 5 години

Какъв баща може да си ? Да си убиеш детето , и майката на детето ти. И на всичко то от горе да казваш че не непомниш, в е вното ухо имал пищене, Мозъкът ти пищи дето уби невинното дететенце.

58

Аз

преди 5 години

Този е опасен за обществото. След като изби детето си и майка му и не се смята за убиец, окото му няма да мигне да гръмне някой друг, дръзнал да не му ходи по косъма.

57

Анонимен

преди 5 години

И ако не е "негово" - може да го застреля?Така ли?.Къде казвам, че може?Казвам само, че може да не е негово.

56

†БПЦ†

преди 5 години

Имам какво да учиш за тролване и провокиране. Не минава и не ставаш. Сори..Че имаш да учиш имаш, спор няма. Бог те е дарил с усърдие и упоритост, ще се научиш. Все пак ми отговаряш на всеки коментар...;)

55

Циник до 61

преди 5 години

И ако не е "негово" - може да го застреля?Така ли?

54

Анонимен

преди 5 години

Този БПЦ е психясал май.Не намесвай господ,защото една от забраните му е:НЕ УБИВАЙ!

53

Анонимен

преди 5 години

Ама да убие собственото си дете и да не му пука..А дали е негово? Готови ли са ДНК тестовете?

52

Циник

преди 5 години

Никакво наказание - няма да върне малкото ангелче, което този извеpг е затрил!Съвест явно - няма!Социопат!