32

Анонимен

преди 5 години

10 години една и съща дъвка, а нищо не се прави и въобще тази която не знае къде се намира не е интересува дали ще паднат визите на обикновения българи.Единственото което е интересува е да прави сви.......ки на Боко и да защитава интересите на българските мафиоти като Дебелия и Цацата, които скоро ще ги санкционира в САЩ и то така че не само там а и в целия свят няма да ги допускат.А за среща между Тръмп и мутрата е пълен нонсенс, Тръмп с мафиоти не се среща!

31

Мая

преди 5 години

По добре да ни се напъва. И сега всичко е наред.

30

Ели

преди 5 години

Какво се натискаме за САЩ, има в пъти по-красиви места.Нова Каледония - приказка, скъпо, лошото е че местните мразят бели.Япония, Китай, Индонезия, Мексико, Прага, Виена, провинциите на Франция и Германия, Малайзия, Куба, Тайланд, Тунис.Испания, Нова З., Австралия, Швеция, Монако, Палма де М., Сибир - Уникален.Ще се молим на някакви щати основани от престъпници и авантюристи.Държава с 1300 г. история, ще се моли на 300 г. формирование.Най хубава е България!

29

ай сик

преди 5 години

С визите кво става? Хем приятели и съдружници,хем на една ръка разстояние.Щом не ни щат,аз повече не ги ща.Какво да им гледам небостъргачите и каньоните.Предпочитам рилските езера и Пирин.Дано не ни го гепят с тази западнобалканска политика и безплатни военни бази на нашите земи.

28

Анонимен

преди 5 години

С Магнитски кво става ??

27

Анонимен

преди 5 години

Идете за американската мечта която сте гледали по телевизора.. На един комшия му дадоха стипендия да учи компютърни науки , ама да знаете в какъв университет в няма го никъде , повече бакалавър програми няма , и бакалавъра им е професионален а не на науките.. Сега завършва и един ден стаж няма , защото е в някакъв малък град 140хил. и освен работа за сис-админи друга за разработчици няма..

26

нема лошо

преди 5 години

До идите суда в РоссииКупи ми билети и ша ода.С какво земята на ескимосите е по лоша от земята на индианците.

25

28

преди 5 години

Полека горубляне. Отиди да кандидатстваш за виза в Руското консулство и ми кажи резултата? А със страна, която все още има статут на окупирана не ми парадирай.

24

Анонимен

преди 5 години

А за да паднат отказите до 3% от кого зависи? От тези, които искат визите, или от тези, които ги дават? По принцип когато откажат виза, не дават обяснения защо.

23

Анонимен

преди 5 години

За какво да ходим в говедарника или краварника в Европа има достатъчни добри университети къде учат децата ни.. Само болни мозъци бегат в САЩ...

22

Анонимен

преди 5 години

На мен не ми трябва виза , нито аз нито децата ми , нямаме желание да ходим в краварника САЩ , нито да работим , нито да учим , нито като туристи.

21

до 16

преди 5 години

Грешиш. Точно на нас първи ни дадоха визи. А на въпросът "Защо?" , ще търсите отговора в евроатлантическия клуб "Цъфнал мокасин".

20

Факт

преди 5 години

До TronВсъщност въпросната "чапла"(Захариева) е върл соро.соид,ама няма как,ще преглътне факта,че се налага да работи с екипа на Тръмп.Все пак слугите лесно сменят Господаря,видят ли изгодата.

19

Берлин

преди 5 години

Аз имам български паспорт с десетгодишна виза за Щатите, а имам и немски с ESTA. Сега, когато тръгна към Америка, си ги броя на онче-бонче, с кой да отида. :)

18

Мда

преди 5 години

Проблемът с американските визи вече не е толкова голям като преди.Желаещите да емигрират там спадат с всяка година.Учудващо е,че самите американци ги държат,защото емиграционният потенциал на България вече е минимален,хора няма.Е,може би се опасяват от масово раздаване(продаване) на БГ паспорти,ха-ха.Иначе каква заплаха сме ние,в сравнение с многомилионния поток от агресивни латиноси?

17

интересно

преди 5 години

Всеки 23ти българин живее в сащ. Още може.

16

Анонимен

преди 5 години

един роб колкото и да е послушен и какви ли не саможертви да прави , права никога няма да му се дадат , така и с наща държава

15

Tron

преди 5 години

На снимката горе: Господарят се среща с прислугата ... тази чапла сбъдна мечтата си.

14

Мега

преди 5 години

Тати ще ми купи колело, но не сега.Ще стане, ама друг път.И визите, ама натам.И резултати са ... нищо.

13

Зозо

преди 5 години

Не дават визи само на *** и стари ДС слушалки. След някоя година като изпукат дъртите *** ще има визи зи всички :)))))))))))))))))))))))))) Остават 14 % гласуващи за БСП.