68

анонимен

преди 5 години

До 61...Да .Волен можеше! Да каже МНОГО! Но НЕ го направи! Борисов.Не само Че можеше.Да каже МНОГО! В типично за него състояние.С ръце в джобове! -:) Но също не го направи! "Караше" се на Корнелия и от чужбина чрез медиите даже Нали?! А сега горкия..Си мълчи като риба! Защото падне ли Симеонов.ПАДАТ ВСИЧКИ! А какви ПАЗАРЛЪЦИ са правили помежду си.За да са на власт На всяка цена.Те си знаят! А че Симеонов Ще падне е ясно! За другия предстои да видим След Нова година! -:)

67

Гражданин

преди 5 години

От името на кои граждани говорите? На мен Симеонов не ми пречи! Няма значение кой е на власт за мен, бизнеса да фърчуни.

66

Анонимен

преди 5 години

Ще взема да стана ***, ще се запиша за "патриот", за да се издигна, да крада и да ми викат хидиот!

65

И З М А М А !!!

преди 5 години

Други медии казаха кой е осъществил това изследване - употребиха името "Галъп"! Но не поясниха, че още преди години истинската "Галъп" издейства чрез български съд ЗАБРАНА "Кънчовците" да ползват името й. Но те нахално си регистрираха названието "Галъп.бг"! И редовно, в кризисни моменти, публикуват някакви уж-изводи от уж-анкети, чрез които подкрепят различни искания на БСП. Уж народът искал същото!СТИГА ВЕЧЕ ИЗМАМИ чрез фалшиви уж-анкети и полуистини, съобщавани от някои медии!

64

Анонимен

преди 5 години

Какви да са му внуците ***/БЕ-ЖИВИ И ЗДРАВИ КАТО ПЕТТЕ ДЕЦА НА КУКУВИЦАТА "ГОВОРИТЕЛКА"НА МАЙКИТЕ,НАЛИ?/!!Има си хас да искаш да са му болни внуците,що кълнеш ***/БЕ??Да не си от маалата?

63

Анонимен

преди 5 години

мммда бе Умреме ние НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ да дойдат на власт Корнелци,Лечевци,Добревци и Данчоментовци начело с Мустафата,хахахахаха

62

Анонимен

преди 5 години

Далавери Симеонов

61

Анонимен

преди 5 години

.....а пък някои знаем че такива като ИВАНА са гибелни за България и НОРМАЛНИТЕ българи.На мен Симеонов никакъв не ми е,нито симпатизирам на партията му НО Е ОЧЕИЗВАДЕН СЦЕНАРИЯТ.Само глУ/пак и комунист не го вижда.АРЕ У ЛЕВУ.Това не може да се случи в никоя нормална държава.ПЕТ ГАРГИ И ТЕХНИТЕ МЕНТОРИ КОГАТО ИМ СКИМНЕ ДА ПРЕДИЗВИКВАТ СКАНДАЛИ а у нас може защото СИ УПРАВЛЯВАТ БКП!МЕДИИ,СЪД,ПРОКУРАТУРА,всичко е в техни ръце и в ръцете на фтентичнодесните НЕОБОЛШЕВИКИ.

60

Така е

преди 5 години

И тиквите и лъжливите патрЕоти дотегнаха на всички. Опростачиха и чалгализираха живота ни. Отврат.

59

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам му на тоя министър внуците му и пра внуците му да са такива

58

Анонимен

преди 5 години

Типичен селски бек с ограничен речник. Беше нарекъл Радев "шофьор на самолет". Волен поне може да каже нещо смислено ако не е нашмъркан или пиян, а този постоянно мирише на чесън.

57

Анонимен

преди 5 години

Да му благодарим задружно, че показа каква плюнка е и как не си застава зад думите, макар и да му костват работната длъжност. Не пуска кокала кучето и това е. "Патриотите" бяха прозрачни още преди изборите.

56

Анонимен

преди 5 години

Никой няма да олеснява крадците на Нинова с каквато и да е оставка

55

Анонимен

преди 5 години

Като гледам ,че алтернативата е ДПС и БСП - Валерката ми изглежда все по симпатичен !! Никаква оставка -нека си врякат !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

54

До рубашка

преди 5 години

Василев, от кмета на Симитли сме чули, че на Бибитко оная работа е толкова нищожна, че даже и вдигната е като спусната! Няма една задоволена жена от него! Няма и да има! А как задоволява мъже?! С други анатомични части, справка ВЗ.

53

Анонимен

преди 5 години

Това са озлобени и комплексирани жени обединени в нещастието си. Протестираха и Бойко се уплаши, като им даде отгоре 150 милиона. Те сега се пъчат и снимат пред Министерския съвет и си повярваха, че всичко зависи от тях и те казват какво да се прави. За такива народа е казал: "Пази Боже сляпо да прогледне".

52

Ивана

преди 5 години

От доста време не бях влизала в сайта и не бях чела коментарите! Забелязах днес, че има голямо количество хора, видимо нещастни, отхвърлени от обшеството, комплексари, ограничени, облъчени и не намерили никаква достойна работа, но решени да спечелят кървави стотинки на нещастието на народа ни, пишещи всякакви дивотии! Няма смисъл да се напрягате! Ние знаем, че Бойко Борисов и неговата коалиция е гибелна за народа ни!

51

Анонимен

преди 5 години

Изтървана е работата. Аз го наричам Хаос.В Хаоса всички неща потъват или се разрушават. От Хаоса произлизат мракът и нощта. Само оставка и избори може нещо да промени.

50

Анонимен

преди 5 години

Той е истински патриот, представител е на всички патриоти в България. Чудете се още защо тая страна е в това положение

49

Анонимен

преди 5 години

Никога няма да напусне- дошъл е от далиеко на жълтите павета и се е вкопчил в кариерата си на "политик"- всичко друго като умения се е изпарило и той е безпомощен и объркан. Провинциална идилия с месиански комплекс, че нещо ще ни спасява... Какво да прави и къде да иде? Все едно гледам Двойникът с Тодор Колев... Няма да напусне никога доброволно.