26

Анонимен

преди 5 години

Лятото на 1943 година - вече две години САЩ е част от Втората световна война. Океаните са пълни с бойни кораби и ядрени подводници, реактивни самолети и крилати ракети летят във въздуха, а между континентите кръстосват междуконтинентални балистични ракети. Космическите кораби, изпълнили космоса закриват звездите, а СНН пряко излъчва първото телепортиране на кораб и ни обяснява "общата теория на полета" на Айнщайн, за която самият той никога не е чувал, камо ли пък да е създавал.

25

Анонимен

преди 5 години

Лелелелелелелеле. Толкоз глупости не бях чел, откакто прочетох, че Майкъл Джексън е бил едновременно безсмъртна египетска принцеса, експеримент на армията на САЩ за създаване на супер хора и всъщност не е мъртъв, но все пак илюминатите са го убили.

24

к

преди 5 години

доказано е че електромагнитни импулси със стръмни граници освобождават енергия от етера (един от 2-та елемента юдо-масонската псевдо наука изтрива от таблицата на Менделеев)етера е елементът който изпълва пространството - материалния свят който познаваме е просто ниско енергийна област в пространството в по-малка плътност от етера (или ефира както още го наричат)силни електромагнитни полета имат свойството да превръщат материята във енергия (или етер) етерът може да се материализира

23

Анонимен

преди 5 години

По зимно или по лятно часово време е станал тоз експеримент от галакгическо значение?

22

tt

преди 5 години

През втората световна-ядрени подводници.Кой гений го писа това?

21

Анонимен

преди 5 години

САЩ са убийци и карат хората да полудяват със супер олъжията си да се поклоним дружно на САЩ като едни роби или да застанем рамо до рамо със Ким като свободни хора и да освободим САЩ от корумпираното им терористично правителство което кара хората да полудяват.

20

Анонимен

преди 5 години

По онова време още не са знаели, че Путин е виновен.

19

Бате Гойко

преди 5 години

"Лятото на 1943 година вече две години САЩ е част от Втората световна война. Океаните са пълни с бойни кораби и ядрени подводници."От първият абзац реших, че "статията" е дело на госпожица Вълчева, но явно съм сбъркал. Както и да е, как да го четеш това, след такова силно начало.

18

Burzum

преди 5 години

IZRUDI !

17

Ала-Бала

преди 5 години

Отвличасти вниманието новини-измишльотини.

16

Анонимен

преди 5 години

Това продължава да бъде сайта с най-неграмотните журналисти.

15

Анонимен

преди 5 години

Американците се телепортирали в бъдещето, обаче там видели Путин начело на Русия и Китай като първа икономическа сила. Разбрали, че всичко е загубено, кротнали се и примирено зачакали бъдещето .

14

Анонимен

преди 5 години

Това е статия от Брадва. Там е пълно с фантастични статии. Може да прочетете всякакви недомислици както и за тези които са ни създали. А създателите ни са извън земни. Планетата им се намира на стотици хиляди светлинни години от земята. Който обича фантастични разкази да отиде на този сайт. Няма да скучае.

13

Анонимен

преди 5 години

Те ако американците можеха да се телепортират нямаше да ги бърка че Путин си върна Крим.

12

СуперТрамп

преди 5 години

Извънземнитe са се намесили и са телепортирали кораба за да спре човечеството да се занимава сас напреднали гехнологии за да не ги превземем извънземните и да идем в рая където да набием Господ и да си спретнем едно парти със много алкохол и леки жени. Бедност, толерантност смиреност и либерализъм пред краварския гений.

11

Анонимен

преди 5 години

"Интересна статия " какви са тези "ядени"подводници през 1943?? Ами какво е това "дезо-риантирани" да не би да става дума за дезориентирани??Алоу , г-жа Габриел ,дето щеше да се бориш с фалшивите новини по света , поизчисти нашата си ко..чи..на , пък тогава гледай сламката в очите на другите..."страотна журналистика ,както казваше оня кипърски тарикат Бамбос..

10

Анонимен

преди 5 години

Каква ядрена подводница ви гони през ВСВ, бре? Първата атомна( ядрена) подводница е пусната във вода 1954-та. Да ви имам жалката скапаннна статия!

9

Анонимен

преди 5 години

Няма ли да е добре подобни статии да се превеждат от журналисти, които са имали поне четворка по физика в гимназията, за да знаят поне какво означават термините, които употребяват. Така безобразно са напляскали термини, които са подочули отнякъде, че стават жалки и смешни.

8

Алооооуууу

преди 5 години

Автора, какви ядрени подводници подводници 1943 година.

7

Анонимен

преди 5 години

Кой е тоз филм? Звучи доста обещаващо. От типа на едновремешните Седморката на Блейк и Нашествениците.