63

HeinrichHimmler

преди 5 години

Моля ви сънародници не гласувайте никога повече за крадливата шайка на ГЕРБ. Бойко , цв цв и Делян Пеевски се нагушиха предостатъчно. Окрадоха цялата държава до кости, бъркат и в джобовете на хората! Такава наглост е ненавиждана! Тези са откраднали десеторно на това, което всички други демократични правителства от 89-тя насам взети заедно !!!

62

месара

преди 5 години

От тук нататък който гласува за герб трябва да бъде съден като национален предател, работещ срещу народа си.

61

Анонимен

преди 5 години

Я по-добре кажете дебелата грозна дъщеря на Борисов с какви пари живее в САЩ, след като е куха като лейка и няма никакво образование, както татко си.

60

Анонимен

преди 5 години

Синът на Нинова, за да замине да учи в САЩ е държал изпит като всички останали. Не само, че е бил приет, но янките му дават и стипендия като на един от най-добре представители се кандидати. Герберугите могат само да му дишат праха.

59

тонката

преди 5 години

Колеги гербери, да попитам еврейският газ, който генерал Борисов ни обеща да го очаквам ли идните 20 години? Или да продължа да очаквам американския шистов, който ни обеща преди това, като спря южен поток? Не че ми е важно, тези неща нямат никаква връзка с поскъпването на всичко в страната, само комунист би видял такава връзка, нали така, гербери

58

до 62

преди 5 години

Учи защото е умен. Синът на Корнелия е отличник на университета в Бъркли, Калифорния.А Цветанов и дъщерите му са от Помощното училище в село Шума.

57

герб

преди 5 години

Убийци на Българи!

56

Аноним

преди 5 години

Детенце започна работа в световната банка при кристалната топка георгиева.Бравос.Новите продажни унищожители на бг.Натаняху си е заплюл нашата земя.Отдавна започна затриване на икономика и обезлюдяване.Сега разрешиха продажбата на земя.Купувачи-бол.На безценица.Така е,щом сме спящи красавци.

55

месара

преди 5 години

Вече не е достатъчно тези просто да бъдат махнати от властта. Трябва да бъдат осъдени, лишени от собственост, а защо да не си пожелаем една здрава власт, която да последва китайската добра практика и да направи шоу на стадиона. Лично ще раздавам по една вода и знаменцерна входа ако стане

54

Ммм

преди 5 години

Разходи се пеша и ще усетиш нагласите , Делян Пеевски да ти ипотекира апартаментите дано :)

53

Анонимен

преди 5 години

Нагласите за предсрочни избори намалят с всяко убийство на журналист, готвещ се да изкара на светло чудовищни злоупотреби с еврофондовете. Няма човек- няма проблем (предсрочни избори).

52

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно всички до един от ГЕРБ и патрЕотите да бъдат разследвани от абсолютно независими следствие и съд!!!

51

Анонимен

преди 5 години

До до Mr STARBUCKS 39Ти днес все за "бъркане" някъде пишеш. За "бъркане" си се размечтал, защо така? Не ти върви нещо сред твоя пол или сред противоположния пол? Явно с външност и интелект не привличаш. На щат си към Централата, вероятно ти плащат добре. Вложи получения ресурс в разтоварване и удоволствия, ще се освободиш от напрежението.

50

От народа

преди 5 години

Не нагласи искаме веднага нови избори и герб вън и на прокурор

49

Анонимен

преди 5 години

До До ЦвъкиИ к'во като направим избори и кака *** после ще направи бензина и дизела по левче :) аре малко по сериозно

48

Анонимен

преди 5 години

Какъв цинизъм- на Задушница се изказва поръчителят на убийството на Виктория Маринова.

47

11

преди 5 години

Нагласите за избори са от 20 кресливи майки, дето имат наглостта да пречат на милион като затварят Орлов мост и 5 платени трола в нета.

46

До Цвъки

преди 5 години

След като започнат хората да получават след ноември сметките си за ток, вода и парно друга песен ще запееш Цвъчко! А от януари с новите граждански и данъци, и както бензин и дизел го гласят за 3 лв, с Тиквата ще се чудите пак при кой ходжа да се криете!

45

Анонимен

преди 5 години

Няма, защото на никой вече не му пука,то всичко е само комунняги - пребоядисани и непребоядисани.Има ли смисъл изобщо да се гласува?

44

Оставка!!!!!!

преди 5 години

ОСТАВКА!!!! И ИЗБОРИ!!!!