28

Анонимен

преди 5 години

Взимат служебната кола от единствения, който наистина има нужда от нея и я ползва за работа - нашенска работа.

27

Симо

преди 5 години

Нямат пари за служебен автомобил на омбудсмана, но имат милиони за купуване на очила, лещи на депутатите, пари за охрана на *** пульо , милиони харчат за пътувания в чужбина, да сменят служебните коли, пердетата даже и ремонтите на домовете си правят с нашите пари.

26

Анонимен

преди 5 години

За разлика от депутатите, омбудсманът наистина има нужда от служебен автомобил, защото непрекъснато хвърчи по сигнали и жалби.

25

Анонимен

преди 5 години

Значи 240 паразита могат да ползват служебни коли с шофьор, а омбудсманът не може, така ли? Не е случайно това. Започнат ли да пречат на омбудсмана, значи си върши работата.

24

а досега

преди 5 години

А ДОСЕГА В МЕРЦЕДЕСА НА НСО ЛИ ПРИЕМАШЕ? ЛЪСНА ЖАЛКАТА СЪЩНОСТ НА ВСИЧКИ ИЗМИСЛЕНИ " БОРЦИ ЗА ПРАВАТА НА НАРОДА" - ЩОМ ГИ ЛИШАТ ОТ СКЪПОСТРУВАЩИТЕ ОТ НАШИЯ ДЖОБ ЕКСТРИ И ПОЧВАТ ДА ХЛЕНЧАТ.... ЕГАТИ "БОРКИНЯТА"!

23

Анонимен

преди 5 години

До 2Колко ти плащат от ГЕРБ да тролиш срещу двамата техни опоненти с най-висок рейтинг??? Мая Манолова и Президента се ползват с най-високо доверие от хората в България, кой си ти че да опресеряш на каква службица се били уредили? А твоя Шеф дето ти плаща на кава службица се е уредил за вече 10 годинели и какви екскурзии прави, дори отнемайки правата на Президента, за да ходи да го снимат чак с Тръп. ***!

22

до20

преди 5 години

а от теб нула на квадрат...

21

гого

преди 5 години

абе Горанчо за Доганя милиони тук за една кола с шофьор ли стана дребнав.... жалки в постановките

20

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно безкористно и всеотдайно си върши работата жената, доколкото й позволяват пълномощията, които има. Ако бяха всички управляващи като нея, ехееее...

19

Анонимен

преди 5 години

От тая смисълът е НУЛА!

18

Анонимен

преди 5 години

Мая е един от малкото читави хора в българската политика. Може би след като й изтече мандата бих искал да я видя като кандидат за президент или да формира около себе си нова партия. Имаме нужда от такава промяна. Като че ли сегашните политически формации са се изчерпали и вече нищо не ги интересува освен собственото угояване.

17

Анонимен

преди 5 години

За герберите Мая Манолова е заплаха поради високия й рейтинг и доверието на мнозинство от хората в страната. Затова търсят начин да я дискридитират. Нормална реакция за подлеци. Вместо да се изправят на избори в достоен двубой, те използват не само срещу нея, а и срещу други опоненти с висок рейтинг, гнусни провокации или откровени очернящи манипулации срещу тях.

16

Истината

преди 5 години

Мая Манолова е един от малкото държавни служители на висок пост, който си върши работата. В нормална държава, вече щеше да има 100 000 човека под прозорците на Тиквун Паша. Но в Бантустана няма да се случи нищо.

15

Анонимен

преди 5 години

докато няма закон за фалит на физически лица считам че и Майчето и ГЕРБ са си от едно комунистическо котило и само правят театър за пред нас докато ни крадат.

14

Анонимен

преди 5 години

Да й осигурят служебна кола, явно няма в момента, щом казва, че ще използва градски транспорт и влакове.

13

Анонимен

преди 5 години

Ами Мая няма защо да се притеснява за живота си от среща с обикновени хора, за разлика от депутатите и оня мазник Горанов. Ако ще я прецакват с транспорта, тогава да й осигурят бюджет за транспортни разходи, все пак е държавен служител, не ходи на екскурзия из страната.

12

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ искат да я накажат заради позицията й в подкрепа на майките на деца с увреждания, толкова е прозрачно, елементарно и грозно от тяхна страна. Те приемат всяка критика или когато някой няма тяхната позиция за ВРАГ и използват държавните механизми, за да му усложнят живота, да му покажат кой държи властта и че не е в негов интерес да им се противопоставя.

11

Анонимен

преди 5 години

Така е.Хората очакват да решиш техните проблеми.Не съм прочел някъде да си свършила това.За нашата действителност това е нормално,обичайно.

10

Анонимен

преди 5 години

Нищо чудно да започнат и да я очернят с компромати. Май се очаква да се кандидатира за кмет на София, днес имаше такива писания в 24 часа.

9

Гецата

преди 5 години

Защо трябва да бъде с кола на НСО? Нямат ли си служебни коли? Аз цял живот си ходя на работа с моята кола, независимо че вземам в пъти по-малка заплата от Мая. Ето заради такива Хрантутници като депутатите, Мая и тем подобни, няма пари за бедният българин. Тези коли трябва да се поддържат да се зареждат и да имат шофьори. КОЙ ПЛАЩА?