61

Психолог 1 ви курс

преди 5 години

До Срам за България Дано сам си разбираш .

60

софиянец

преди 5 години

ако имам пари не бих ги дал за некачествени турски стоки.По -добре да дам малко повече,но да имам нещо качествено и за много по дълго време.Малко повече пари-но ще имам нещо и за дълго а не ***(***) на средна стойност.

59

Анонимен

преди 5 години

В турция като е по добре, тукашните турци, що не отиват там да живеят, отидоха през голямата екскурзия, и бързо бързо се върнаха. Остави това, ами и изселници отпреди заедно с децата си, се тълпят за бг паспорти, че и се заселват тук. Техните *** събратя, говорещи турски, и те уж ходят по Европа, и пак се връщат тук, не се изселват в турция. Много нагли и нахални, уж мразят всичко българско, а пък пак при нас се натискат, макар никой да не ги иска, нахалитет страшен. Хубава работа, ама...

58

Анонимен

преди 5 години

До Срам за България 52Според теб е правилно българинът да спонсорира християнски чужди вериги с високи цени и отровни храни, трето качество? Храни- ***, които съсипват здравето му и бавно го убиват? Или е правилно управляващите да държат изкуствено ниски доходите и народът да се чуди откъде какво да купува на изгодни цени, защото цените на повечето стоки в бг магазини не са по джоба му? Или да се заробва със заеми, за да си купи нещо?

57

Срам за България

преди 5 години

До ГароЗначи Тръмп тогава е по-голям герой отколкото съм си представял. Това да имаш такъв бизнес в Турция и да я пратиш в девета глуха, избирайки правилната страна а не интереса говори страшно много.В момента Тръмп ви спасява задниците в дългосрочен план, но вие не го разбирате.Само той не избира интереса,а правдата и благодарение на него няма да има нито силна Турция която да ви погълне жалката държавица, нито Китай който да ви яде икономиката, нито ядрен Иран който да съсипе планетата.

56

Анонимен

преди 5 години

Турция винаги е екслоатирала България и българите, но това "хитрия" българин не го разбира. Скоро може те да ни продават ток нали си строят АЕЦ-и , а сега да им давам пари няма да стане.

55

Питър Пан

преди 5 години

В Одрин ходих до църквата Св. Георги -българската църква ,до нея имаше плакат за концерт на бг. чалгаджии в Одрин....

54

Сбъркана система

преди 5 години

България е тази година с 120 милиарда БВП!Защо е по бедна от всички!

53

????

преди 5 години

Абе каквито и глупости да пишете, заплатите и пенсиите са ниски! Да, има хора ходят до Турция на пазар, ама това не е от днес. Та дрън дрън Трябва да се правят по-бързо инфраструктурните проекти и повече! Да се насърчава дребния и среден бизнес, малките населени места! А сега предимно в София се правят големи проекти и с приоритет са големите чуждестранни инвеститори. Даже мисля, че е записано в наредба. Та българите пазаруват, даже и живеят по целия свят, ама повечето знам защо са тръгнали.

52

Гаро

преди 5 години

До Срам за България Половината от небостаргачите в Истанбул са на Тръмп

51

Продавачката

преди 5 години

До онзи анонимен. Ако четете внимателно, ще зацепите какво искам да кажа, аз не деля хората на бедни и богати когато влизат, до последно съм любезна с тях, те самите си признават че нещо им е скъпо, или пък решават че щом си любезени искаш да им 'измъкнеш' парите, и стават сопнати. Или го удрят на лаф. Това казвам, че по-платежоспособните са по наясно че любезеноста е 'част от играта' и е ОК, а не означава че трябва да ставаме приятели. А това дали работиш в офис или магазин, все продаваш нещо

50

Срам за България

преди 5 години

До АчТи да си видял в кометарът ми да ти говоря и изчислявам всичко в пари? Евала на Тръмп за това което направи с Турция(най-важният му при това натовски партньор) само заради един единствет американец. На светлинни години е пред вас. Но вие няма как да го разберете. Затова ще си останете просто българия.

49

Готиния

преди 5 години

Присадих си коса за 1500лв в перфектна клиника и обслужване.

48

Социолог

преди 5 години

Оня ден Путин,Макрон и Меркел бяха в Истанбул на "шопинг"

47

Ач

преди 5 години

До Срам за БългарияТурция е втория пазар за износ на България след ЕС,при това с положителен баланс за България-повече изнасяме за Турция отколкото внасяме.(1,5 милярда Е)Иначе е срам ,но за теб-невежеството е по-страшно от всичко радикално на този Свят....

46

Анонимен

преди 5 години

А това че спонсорира ислямски диктаторски режим като си оставя парите там не го отчита..Явно ислямският диктаторски режим е по-привлекателен и по хуманен след като проспериращите в православно либералният такъв масово ходят там за да вържат двата края.

45

Анонимен

преди 5 години

ДО48. Бг търговец няма или е в много малък %. Повечето са по различни договори без ясна собственост на помещение на стока на транспорт. По тази причина не е свободен да взима решение. Действа тромаво С ЦЕНИТЕ и не взима решение без да пита. Собственик на магазин и продуктите в него независим от рекетьори няма.

44

От Ямбол до Истанбул

преди 5 години

Баклава,кебапи,кожени якета,текстил,маслини,зехти заслужава си има и какво да се види няма и проблем с паркирането бензина им е по евтин и качествен -доволен съм.

43

Срам за България

преди 5 години

Българина го интересува само да му е изгодно. А това че спонсорира ислямски диктаторски режим като си оставя парите там не го отчита. Като му дойде белята в неговият двор , тогава никой няма да го пита. Като го вкарват масово в затвора за неудобни изказвания и обида на Султана, само тогава ще разбира и отчита нещата около него. Друг начин при него няма.

42

Анонимен

преди 5 години

до51 ПРАВИЛНО