35

Анонимен

преди 5 години

До ПустинякНе ,не това което описваш се нарича реднек.Бял *** се нарича либераст-толераст женен за дебела чернокожа твърдейки че му харесва.Можеш да ги забележиш и по различни *** събития уж с антирасистки цели.Обикновено водят колоната от протестиращи.Винаги с най-късите полички и най-бруталните цветове като грим и червило.

34

Анонимен

преди 5 години

Журналис е и е достатъчно образован да го каже ама се е набутал баш в расизма бетер Хитлер

33

Пустиняк

преди 5 години

Едва ли е имал предвид всички бели мъже, а точно определени прослойки много ниско интелигентни, предимно южняци, привърженици на Тръмп и на всякакви *** конспирации, учещи децата си да стрелят с автоматично оръжие, от чийто среди излизат и всички масови убийства основани единствено на етническа или расова омраза през последните години. За тях самите американци имат термин - White Trash, бял ***.

32

Анонимен

преди 5 години

Растрела на пожарникарите в Лос Анджелис го направи черен 18 души загинаха Друг черен застреля 4 полицая двама от който жълти а единия метис от бял черен родител.Тоя трябва да бъде съден за пропаганда на расизма анти семетизъм ( Еврейте са бели ) сексизъм и подстрекателство към омраза

31

Анонимен

преди 5 години

Ако такова изказване беше направено срещу чeрните от бял водещ, щеше да се надигне такъв вой, улични мaймунски протести, а журналиста щеше да бъде набързо уволнен и съден. Но да ругаеш и тъпчеш белите е похвално в левичарска феминацистка Америка. Чeрнилката най-вероятно ще получи потупване по рамото и увеличение на заплатата. Междувременно още продължават да разкъсват жива бялата водеща Мегин Кели за мнение в което няма ГРАМ расизъм.Тези са ми вече толкова отвратителни....

30

Анонимен

преди 5 години

Ралица как я изгониха и взели Лимон. Я Ралиците да си се връщат тук, а там да си държат лимоните.

29

бял мъж

преди 5 години

Защо не е уволнен веднага? Ако бял каже нещо подобно, че черните мъже са заплаха, което си евярно, щеше да бъде уволнен на момента! Значи има расова дискриминация но към белите!

28

Анонимен

преди 5 години

То и без това в САЩ никой не гледа CNN ако направим паралел с Бг са група инфантили от сорта на Алфа с подобен пазарен дял

27

Анонимен

преди 5 години

Кои точно са белите мъже? Как ги дефинира тоз юнак и колко бели да са, че е малко странно това. Черните също са по- кафяви и много черни, а белите колко да са бели? Нас в България как ни разглежда?

26

преди 5 години

До Анонимен 22Това мислех да напиша и аз. Изпревари ме.

25

Анонимен

преди 5 години

Преди седмица-две намерих статистика където се казва, че чернокожите там са отговорни за 3-4 пъти повече масови стрелби, при положение, че са 15-20 процента от нацията. И този ми казва, че белите мъже били виновни, а СНН си траят . Тази медия е за закриване.

24

Анонимен

преди 5 години

Явно предстои война между истинските привърженици на демокрацията и лявокомуноидите

23

Анонимен

преди 5 години

Жълтите що не създават етнически проблеми впточем и повечето черни са ок само разни комуноиди мътят водите и насъскват хората се тая от боята

22

Анонимен

преди 5 години

Няма проблем, това не е расизъм, полова дискриминация и т.н., това е триумф на хипи-феминисткия либерализъм. Белия мъж трябва да се смачка с всички средства, да се заличи, той е отговорен за всички злини на света, той има право само да работи и да търпи гаври, живота му трябва да ад. Ето защо и хора като Тръмп са лоши, той е бял мъж и не му дреме за хипи деградантите.

21

Анонимен

преди 5 години

Че какво да коментират, то е ясно - черен расист на служба в СNN проповядва омраза срещу белите хора.

20

Анонимен

преди 5 години

СNN трябва да се глоби и ако веднага не го оволни тоя да се затвори заради пропаганда на расизъм и не толерантност

19

Анонимен

преди 5 години

Шок!"Либерални журналисти" са расисти!И още по-голям шок е че CNN не коментира!!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Самото присъствие в общественото пространство на хора като Бен Шапиро, Майло Янопулос, Гавин Макинес и Тъкър Карлсон, които подкрепят светогледа на нормалните хора и са против ***-лесбо-феминист-малцинствените изстъпления говори много.

17

Анонимен

преди 5 години

Ако бял човек беше изрекъл това за черните, щеше да има вой до небесата от юдеомасоните, всякакви НПО и всякави организации защитаващи тези паразитиращи хора. Бялята раса се изстребва целенасочено.

16

Анонимен

преди 5 години

Еврейте също са бели че и половината са мъже .Тоя трябва и за анти семетизъм да го съдят