25

Анонимен

преди 5 години

При тия параметри на държавата,да вали сняг-несериозно!

24

младежът

преди 5 години

Колата бърка все по-дълбоко в джоба на българина. Но за да се има по 1 или повече коли, трябва да се пести от нещо. Аз лично ще тествам компромисно тази година с всесезонки.

23

Фалшива новина

преди 5 години

В България според Закона за движение по пътищата не е задължително да се шофира със зимни гуми през зимата, както погрешно пише в новината. Задължителното е да се кара или със зимни гуми или с незимни гуми, но с поне 4 мм грайфер. При зимните гуми важи общото изискване за грайфера - да не е по-малко от 1,6 мм. Това е според Закона, но реално всеки би трябвало да шофира със зимни гуми при ниски температури. Важното е какво става с каучука при студено и топло време, а не толкова снегът.

22

Game of thrones

преди 5 години

В ената статия: зимата идва, в съседната статия: остава слъчнево и топло.

21

Анонимен

преди 5 години

Ахааа, значи зимата е по-важно да светят фаровете и мигачите! Значи на пролет живот и здраве може да разкарам резервните лампи, кабели и въжета от колата, че да не и тежат и да сваля малко разхода!! Може да сложа летния акумулатор и чистачки. Така ще съм на далавера-от всичко по два комплекта-зимно/лятно

20

Чоко

преди 5 години

И за какво са ви зимни гуми ако карате само на територията на София ? Миналата зима валя сняг чак през март. Едва ли имаше и пет дни с целодневни температури под 0 градуса. Ако се пътува през проходите , да. Там дори не е лошо човек да има и вериги, тъй като зимите гуми не помагат. Всеки да си прецени, къде ще пътува и дали да си слага зимни гуми.

19

Анонимен

преди 5 години

А нещо за ГО да напишете? А за данъците? А за новата зелена зона? А за законния рекет? (опа,това май е включено в първите три)Ето за това ще си прехвърля колата на майка ми - инвалид 2-ра група, за да ме рекетират по-малко.

18

Х6

преди 5 години

От къде намирате такива неграмотни Статиописатели образи.....

17

Руски учен

преди 5 години

Новите гуми са 250 лева, само ако карате 14-ки дебица.Хубави 16-ки са от 600 нагоре.

16

Анонимен

преди 5 години

Два комплекта добри алуминиеви джанти. На едните летни, на другите зимни. За два часа и съм готов. Зимните са ми от миналата година.

15

закона

преди 5 години

4. (нова - ДВ, бр. 101 от 2016 г., в сила от 21.01.2017 г.) с гуми, предназначени за зимни условия, или с гуми с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 mm през периода от 15 ноември до 1 март.

14

Alpha

преди 5 години

*** пести от гуми и като падне снега не можеш нито да го разминеш, да не те удари, нито той може да се мръдне. Излиза на пътя и стои като дърво. Аман от селски тарикати в тази държава. Спестява 300 лева и ти донася куп проблеми на себе си тоже с глупостта си.

13

zeus

преди 5 години

Зимните гуми са ми на джанти, за час с почивките ще ги сменя, струва ми една бира и два фаса.

12

Лъжци!

преди 5 години

А бе кои сте вие да ми нареждате какво да правя и какви пари да приготвям?? Кой ви каза, че съм чакал точно вас да ми кажете как да си поддържам колата?Отдавна вече сте станали отвратително досадни с вашите уж полезни съвети, които еденствено гонят комерсиални интереси.Защо безогледно лъжете хората, че зимните гуми са задължителни?!

11

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 7На мен не ми трябва подсещане, за да си обърна гумите

10

До 5

преди 5 години

Летните и зимните гуми са направени от различен материал. Ако ще 20 милиметра да ти е грайфера на летните гуми все тая. Мисли малко, поинтересувай се и тогава пише тъ...пи коментари. Не е трудно. Опитай поне веднъж, ти можеш.

9

Варна

преди 5 години

"Според Закона за движение по пътищата шофирането със зимни гуми в България е задължително от 15 ноември до 1 март."Това от кога??

8

Анонимен

преди 5 години

Аре балканецо започвай да ревеш, че не знаеш как да спестевяш.

7

Анонимен

преди 5 години

До MaйMyнaтaИ 10000 пъти да го напомнят пак не е достатъчно.

6

MaйMyнaтa

преди 5 години

Две седмици са много време, за което ще ни напомняте още 100 пъти това