136

Анонимен

преди 5 години

М. оди когато утре си измиеш очите погледни в огледалото и ще видиш един Жалък мишок, дано се "гордееш" със себе си. Мишок!

135

Анонимен

преди 5 години

интересува ме масони ли са Арабаджиев оня другия събчо не знам си кои и тоя банев . Някои знаели нещо

134

Анонимен

преди 5 години

До ДАНС и специялните прокурори . чумите дарина павлова и мая илиева КОГА . А другите партизански синове и дъщери от ЦК НА БСП .Кога ще ги почвате

133

Анонимен

преди 5 години

Нещо ми се струва постановка целият този арест и разследване на Баневи, за имитация на "правосъдност" . Същото като с Бенчо!НЕ вярвам аз! Гарван, гарвану око не вади, щото тоя без окото , ако пук отвори една уста...колодата от карти, барабар с жокера - заминава...

132

и кво

преди 5 години

Масоните американски, фирмите руски, бизнесмените деца на партизани. А Костов учил за летец в Моссква е агент на Вашингтон. правилно ли разбрах.

131

До139

преди 5 години

Това че си лейка добре, лошо е че си куха лейка!

130

унибет

преди 5 години

Даваите да започваме залагания кои от червените мошенници ще е следващият които ще сготвят . Аз мисля че ще е гущеров или крадеца на ДДС от Микре

129

Анонимен

преди 5 години

Трийте вие също сте на заплата при У.....Е разбирам Ви!

128

за Баневи

преди 5 години

Колко хубав термин измислихте....................."обезкостен завод"..............хаха!!!Само че в правото няма такъв термин, а фамилия Баневи ще си платят много добре на адвокати с откраднатите от тях пари..................в това може да сте 100 % сигурни.Така, че да се надяваме, че прокуратурата този път ще си свърши добре работата!!!

127

Анонимен

преди 5 години

Иван Костов е един от хората, които подписаха и изпълниха един пъклен план за унищожаването на България - т.нар.план "Ран-Ът".Този план има официална част и таен анекс и той беше наложен от двама американски бандити - Ран и Ът.............едната гадина е едноок масон!Но този план беше подписан и изпълнен от около 100 БГ-"интелектуалци", между които много професори и икономисти.

126

ПроСоТо

преди 5 години

малко ...не разбирам защо толкова се палите по това-луканката,или костовия бе в началото..Имаме ФАКТ:-Държавата я "обезкостиха"..Важното е друго:-КАКВО СТАВА СЕГА?!...Защото И ТОГАВА ПРОСПАХМЕ събитията,хванати за гушите кой "червен",кой "син",И СЕГА правим СЪЩОТО!"Вечното дерби " "БСП с/у другия" се разиграва и сега!!..Само че ГЕРП замени СДС....А какво става СЕГА в държавата?!...-Давате ли си сметка,че ако продължаваме да дремем и бистрим миналото,ГУБИМ БЪДЕЩЕТО?!впрочем,това е тактика

125

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 130 Костов няма парите на Живкова,Станишев,Луканов,Лилов,Манджуков,Баневи,Вълчо,Ветко...

124

Анонимен

преди 5 години

До до 121 123 В този форум нивото падна много ниско.Но това е характерно за бесепейците,само отправят обиди,без да се интересуват от фактите и да предлагат нещо.Игнорират,че само техните хора са най-богатите в БГ.Отвори новините от това време и виж,прочети и ще видиш,каква работа е свърил Костов и екипът му,по присъединяването,докато червените разграваха държавата.

123

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 128Луканов също беше един от предателите на България, но той вече е на другия свят, докато Иван Костов си живее безнаказано, вместо да е в затвора и да отговаря за всичките си престъпления с/у България.

122

До 128

преди 5 години

Мога да се съглася само че, и Костов беше част от "Култивираната " опозиция но не той е главният виновник за случилото се по време на прехода.

121

Анонимен

преди 5 години

"Младеж не че, Костов е света вода ненапита но пак ти казвам идеята и "осребряването" И беше на кликата около Луканов. "С което стигаме до съществото на разговора- не е важно кой е стартирал процедурата, а кой я е преовел и завършил. Да се връщаме ли пак на темата как Костов направи Банев собственик на "Полимери" или пак се връщаме към теорията за комунистите, които действали вместо него, докато той е бил в *** по нужда?

120

Анонимен

преди 5 години

Не думай га стана туй са??

119

КИКИ БИКИ

преди 5 години

Този Николай Банев с неговата Евгения много ми приличат на Слави ТрифоновТо е пределно ясно че Баневи са крали нещо от приватизацията само дето те самите никога не са го криели а едва ли не парадираха с това и се правиха на шоумениОкрали ОБЩО:ДВА МИЛИОНАСмех пъленС двата милиона окрадени от Баневи,Цацаров се превърна в пълно посмешищеЧе у нас има над 20:МИЛИАРДЕРИ с не много читаво забогатяване като Каролев,Божков,Ганчев,Бойко и прочие

118

ПроСоТо

преди 5 години

До Санитартрудно ще стане..Много е упорит..И не само тук ръшка....но е с биполярно,нема две мнения..

117

До 120

преди 5 години

Младеж не че, Костов е света вода ненапита но пак ти казвам идеята и "осребряването" И беше на кликата около Луканов.