93

super_eg

преди 5 години

на повечето снимки в този сайт се вижда само един образ и така е вече повече от 10 години, защо не Му направят един портал само за него и там да публикуват цялото видео, коментари, мисли, изказвания, пътувания- така феновете денонощно могат да го четат и наблюдават/сайтовете и медиите да станат свободни от политици и да служат само на хората..

92

СС

преди 5 години

Бюджет 2019 г -увеличение на ток,газ,ГО,данъци,храна!!! Супер нагъла Тиква и *** народ !!! И българският народ търпи 30 години !!!

91

пенсионер

преди 5 години

.............от 1 юли догодина пенсиите, отпуснати до края на 2018 г., да се увеличат с 5,7%, съобщават от пресцентра на Министерски съвет. ЩЕ БРОЯТ ПЕНСИОНЕРИТЕ СЛЕД КАТО МИНЕ ЗИМАТА.....НА ТОВА ЛИ СЕ РАДВА....

90

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

До 97: Значи според теб трябва да се радваме, че Борисов ни убива по-бавно, отколкото Нинова? Няма нищо радостно. Значи - оставка

89

Демогарфска пустиня

преди 5 години

Силно се съмнявам. Гледам, че за образование и наука пак няма увеличение, значи смело се води към унищожение. "Демогарфска пустиня" за България също не е добър знак. След като Борисов се хвали сам, значи не е на добре. Горко ни.

88

глас в пустиня

преди 5 години

ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ,БОРИСОВ Е НАЙ-ДОБРОТО,С КОЕТО РАЗПОЛАГАМЕ-------------------------------------------------------------------------------------------------------ЗАКРИВАЙ !!Обявете война на Япония, да ни завземат.

87

ХОРАТА

преди 5 години

ВЪНШЕН ДЪЛГ....НАТО......ПЪТИЩА! А ХОРАТА...КЪДЕ СА ХОРАТА???

86

Анонимен

преди 5 години

ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ,БОРИСОВ Е НАЙ-ДОБРОТО,С КОЕТО РАЗПОЛАГАМЕ.ДА НЕ МИСЛИТЕ,ЧЕ *** ИЛИ ДОГАН ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ...

85

Филия с мас

преди 5 години

Оставка,оставка !

84

ПУСТИНЯ

преди 5 години

До 2030-та година 60 на сто от територията на България ще се превърне в "демографска пустиня" НА ТОВА ЛИ СЕ РАДВА....

83

Анонимен

преди 5 години

Народът плаче, той се смее...

82

ПРОСПЕРИТЕТ

преди 5 години

Инспекцията по труда в Ловеч е установила, че в 12 предприятия в региона не са били изплатени навреме заплати за над 2,7 милиона лева, ХОРАТА ИЗНЕМОГВАТ....

81

бай ганю

преди 5 години

я ами то ние цъфтим и връзвамеза какво са ни тогава реформи в съдебната система или образувателната?без реформи сме супер а какво ако ги проведем...брех какви цифри какво чудо изкара нашето слънце ама нищо от тези успехи не се дължи на евро кинтите или внесените от емигранти милиарди всичко това е от тактиките срещу контрабандата и ддс

80

ПроСоТо

преди 5 години

До Алекопърво:-ТИ не си достоен да носиш и чехлите на Алеко,*** червен!..Кой ти подшушна да използваш неговото име?!и второ:-КЪДЕ Е "подема" на България,резултат от тиквеното управление?!ТОВА ОТБЕЛЯЗАХ!!!..а кое кога е почнало,....ами то и ти преди 50 години си се нааквал/а в пелените,но НЕ го СПОМЕНАВАШ,нали?!

79

Информиран.нет

преди 5 години

В тесен"семеен кръг"в Банкя с присъстващи б.б.,цв.цв.и двете вицета са се дискутирали годините за пенсиониране -75 или 72! Как ти се струва,Народе???

78

Хой

преди 5 години

Лъв преход бе Главогръд

77

Алеко

преди 5 години

До просото. България е тръгнала към демографска пустиня отпреди 30-40 години, *** червен, и заслугата за това е на много други преди Борисов.

76

Изнервен

преди 5 години

До константинов. Пише се Обезумял, неграмотнико. И къде ги видя тези протести в цялата страна, нещо си сънувал май. Айде като си против мирните протести взимай пушката и заедно с шумкарите от Позитано тръгвайте да обирате мандрите.

75

ПроСоТо

преди 5 години

ето го "подема" при Тиквената ДИКТАТУРА:-"До 2030 г.: България се превръща в "демогарфска пустиня"..айде да ни е честита!

74

Анонимен

преди 5 години

Едни са богати и щастливи,другите бачкат за жълти стотинки и не могат да си платят данъка за панелката и гражданската за 15 годишната кола,а и сега както върви цената на бензина то и колата ще отиде за скраб и ние после след колата и кой ще остане да грабите и да сте щастливи и самодоволни?