27

хмммм

преди 5 години

защо Цвъки,Боко..и тех подобните така мразят умните.По времето на соца,като изключим синчетата и шерките на наякои другари,Народната власт се стараеше да дава път на умните и кадърни-вследствие на което в НРБ се постигна ниво на образование на промишленост..Теззи като горе описаните поради липса на ум-капацитет можеха да са най много шофьори,пазачи на паркинги, милицонери,пожарникари.Е сега взеха властта и се кефят тези които тогава ги считаха за непълноценни / а те и сега са такива де/

26

Анонимен

преди 5 години

Тази статия изглежда като извадена от работническо дело от ерата на комунизма.Личи се,какви допотни старци образоват бъдещите журналисти в университета с допотопни методи и след тях излизат същите като тях

25

Шопо

преди 5 години

Кво да прави Цурко ?! Нали трябва да крепят заедно далаверата...

24

Анонимен

преди 5 години

Кривоглавият е приказно ***.

23

Анонимен

преди 5 години

Значи, като ви слушам какви ги пляскате, ной-добре ще е още в понеделник да си подадете оставкит и да постъпите по спешност на 4-ти километър! Минахте в критична фаза на ***!

22

Анонимен:

преди 5 години

Със риск, да бъда упректнат, от тук коментиращите, Но според мен , и 240 ни депутата са за концлагер като навремето е имало Белене, ето такъв концлагер , трябва да се набутат и 240 ни избраници. Защото докараха народа до просешка тояга. От 29 години се надпреварват кой повече да краде от и без това обеднелият Български налрод.

21

Анонимен

преди 5 години

Заради цецко ухото, кривоглавия слухтящ ***, България е осъдена да изплати обезщетения близо половин милион Евро. Това е резултата от неговите октоподи и калмари. Уби няколко експерта, които доказаха че ало Ваньо е автентичен, фалшифицира резултатите от изборите. Що поразии направи това недоразумение и продължава. Дано влезе в затвора заедно с убиеца московски.

20

65309

преди 5 години

За кои от хората е работил винаги Симеонов? За някои от неговите хора и най-вече за себе си се е старал. Явно с нещо ги шантажира - не е логичон при такова силно и единодушно възмущение дааа го бранят като последен рубеж... Лошо за недалновидните...

19

друг

преди 5 години

всичко за човекавсичко в иметона човека....всички знаем кой е този човек!!Цецо,къде след като си публична личност- къде може да видимобразователният ти ценз..така де, да вземе пример младото поколение?Пък и ние по старите да кажем евала, машшалах, браво!! Толкова неук да си..., плашим се за теб

18

Анонимен

преди 5 години

Цецо, я ни обясни как точно се борите с престъпността, с корупцията, с трафика на хора, с демографската криза, с бедността, с престъпността .... като не можете да се справите с един хулиган, уж вице-премиер?

17

Анонимен

преди 5 години

Малко ли издевателствате над нас, че ни натрапвате и агресивността, цинизма, безскрупулността на Валери за капак на всичко, което търпим 8 год.?!

16

Анонимен

преди 5 години

По противен човек от тоя едва ли се е раждал в България. Как не им омръзва да наглеят.

15

Питащ

преди 5 години

Цветанов,помниш ли народната поговорка за човека и мечката когато и казал, че има лош дъх. Съгласно нея, лоша рана заздравява, лоша дума не се забравя. Но ти толкова си се самозабравил откакто си на власт, че народните истини не те интересуват, нито какво мисли народа за този случай. Нищо чудно,расъл си в семейство на служител от ДС, които бяха с големи привилегии, дори и пред другите служители от системата на МВР. Те бяха първия отряд. Нищо ново не си научил, нищо старо не си забравил .

14

абе..

преди 5 години

ако случайно...да предположимсимеонов / не дай боже /не се събуди утре....значи ли,че няма да имаме повече държава??Или ако даже Той / господ да не дава. / Му се случи нещо??-..например падне в банкята цялата му библиотека върху него... , та след него няма да има нито Стара планина , нито черно море??Ей хора стига просто тии бе,стига с тези случайници във властта,стига с тези килийници - пожен кари , физшофьори...Смее ни се целият свят.ББ,ЦЦ,Симеонов..НезадооВолен..такива на власт?

13

Анонимен

преди 5 години

Няма незаменими хора и управници другарю Цветанов! Демокрацията го доказа! ВЪРВЕТЕ СИ!

12

друг

преди 5 години

в предната статия ..приказва алабализми за цикъл изборитук за симеоновв следващата статия..да ги обединив цикъла на симеоновАбе...то бива да со 80 %-тов,ама този кърти мивкитака и не стана какво толкова умно училище е учил,ча да знае само 30-тина думи, които ръси по всеки повода уж всяка година го пращаме на мозъчен тръст/нещо като мозъчна хемодиализа/-Тцц не може да му се прелее-

11

не го искаме!

преди 5 години

Велев и Домусчиев харесват Валери, народът не го харесва.Велев и Гела да си го прибират у тях и да си го коткат.Този човек изобщо не трябва да се допуска до властта.За какво са тия инатлъци? Защо ни го натрапвате?

10

Анонимен

преди 5 години

Хаъде и Цветанов върти-сучи, мъчи се да оправдае просташките думи на Симеонов. Абе хора, кога ще се научат да поемат отговорност за думите си, да не лъжат, да не се възгордяват и самозабравят. Оставка на Симеонов! Стига вече обиди и унижения за бедните хора!

9

Чудя се

преди 5 години

Кой е по-голям ид.и.от-Цецо или Валерко????

8

Анонимен

преди 5 години

Стига извъртахте, Цветанов!Няма бързане. Валери прекали с грубостите, цинизма и работата СРЕЩУ народа.Вие го харесвате, но хората не го искат.