19

Анонимен

преди 5 години

Довечера ще бъде много трудно на Кубрат. Тоя Фюри има една единствена загуба и то незаслужено по точки срещу Паркър- човекът който Джожуа единствено не можа да нокаутира досега в кариерата си.

18

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Ама, разбира се, че Пулеви не ви карат да сте горди. Половината от пишещите тук сте роми, турци, *** или ***.Нормално е Пулеви да не ви кефят !Успех на Кубрат срещу британския *** !

17

Анонимен

преди 5 години

до 18 Ами имаше тази възможност нашия, но се уплаши. Сега ако победи Фюри не варвам Джошуа да му даде втори шанс. Но дано Джошуа благоволи и дано нашия издържи поне 4-5 рунда срещу него. Това ще е достойно наистина.

16

Анонимен

преди 5 години

Единственият шанс на Пулев да се реабилитира и да го признаят е да се изправи срещу Джошуа и да направи достоен мач.

15

Анонимен

преди 5 години

Пулеви са измислени герои.Стефка Костадинова,Христо Стоичков, Христо Марков, Боян Радев, Гунди, Ивет Лалова, Йорданка Донкова,Янко Русев, Вальо Йорданов....и много други още са ме карали да се гордея че съм Българин....С Пулев не съм горд.Просто защото го виждам че е псевдо отвсякъде.Кличко му показа колко е далеч от истината а и няма да стигне до нея.

14

Иван

преди 5 години

Ако победи ще го заболи я рамо я простата пак...

13

Анонимен

преди 5 години

Навярно сте гледали как се изказват великите в този спорт и конкретно Джошуа, Кличко и Уайлдър. Винаги казват че те са шампионите и ще победят- , но не обиждат претендента. Е, има и изключения, където провокацията е голяма и примерно Уайлдър не "издържа" и блъска Фюри в гърдите на пресконференция, а това всичкото е за джумбиш. После двамата на благ тон гостуват заедно по телевизии за някой друг милион. Мисълта ми беше че тези шампиони никога не биха нарекли "малко момиченце"някой от другите.

12

Анонимен

преди 5 години

Тея журналисти-подмазвачи знаят ли,че пулевите са доста мразени сред българите и са пример за ***

11

Анонимен

преди 5 години

Нашия никой от двамата най-велики в момента(Джошуа и Уайлдър) не го брои за жив, те тръгнали да го правят претендент ганьовските смешници за титлите им.

10

Анонимен

преди 5 години

Какъв претендент на Джошуа го гласите нашия, бе? Вие не четете ли, не слушате ли изявления в световен мащаб? Джошуа ще се бие април месец или с Дилиън уайт за втори път защитавайки титлата си или с победителят между Уайлдър и Фюри който ще се играе на 1 декември. Кой им измисля тези простотии в *** кратуни на нашите *** не ми е ясно.И докато Джошуа срещу Уайт няма да е тръпка, понеже Джошуа умъртви Уайт в единственият им мач досега, то Мач Джошуа- Уайлдър ще е мачът на десетилетието.

9

Анонимен

преди 5 години

до 10 Искаш да кажеш че тоя шеф е по-голям боксьор от Опулев? Ако беше така, нямаше да е шеф на охраната в заведение, а щеше да се бие с Кличко за 1,5 милиона долара. Твоя приятел е голям фантаст..Пулев сам в дискотека??? Та нали с него се движеха поне 4-5 яки момчета по дискотеките на България. Иначе то като му се нахвърлят ако е сам 3-*** 4-*** едри охранители наведнъж и ще бъде убит.

8

Анонимен

преди 5 години

Мой приятел, на когото по принцип вярвам, ми разказваше, че уж е виждал Пулев да го мачкат от бой в някакво заведение на морето.Сбили се с охраната и ги мачкал, но като в аркадна екшън игра от 90-те години, от типа "Кадилаци и динозаври", накрая му се наложило да срещне "Босът" (шефът на охранителите), който уж му нацепил само един юмрук и Пулев се свил на кълбо и вдигнал ръка за молба да не го бие повече.И колко му е да е истина. Те хората пари вадят, нямат време да си играят на боксьори.

7

Уайлдър

преди 5 години

Ай не се излагайте, Пулев си е най обикновен чалга боец от чалготеките в студентски град.

6

Анонимен

преди 5 години

Пулев е като Григор...влиза в топ 10..даже стана номер 3 в света, но като го хванат големите шампиони Федерер, Джокович и Надал и го спукват от бой. Същия е Пулев..изкачи се до номер 3-ти 4-ти в ранглисата и дойде Кличко и го върна в първи клас.

5

Анонимен

преди 5 години

Пульо , Фури ще те смачка като фас !Това не ти е като да биеш шамари на сервитьорките в чалготеката , когато не искат да ти пуснат .

4

Burzum

преди 5 години

Патриция трябва да снима филми и да не говори ...особенно за чалга палячовци които се удрят по главите за пари!

3

бай ганю

преди 5 години

били лице на страната в световен мащаб...хахаха много смешносега боко ще се спука от ревност той си мислеше че е слънцето на света а имало и по познати лица от него на светанякои писачи май смъркат повече от допустимото преди да хванат писалката

2

Анонимен

преди 5 години

Повече никой няма да ти даде шанс да се биеш за световната титла, бе Опулев. И Уайлдър и Джошуа не се занимават със страхливци, а с истински безстрашни боксьори, като Поветкин например.

1

Анонимен

преди 5 години

"В навечерието на мача Пулев- Фюри, година след като контузия в рамото му попречи да се изправи срещу Антъни Джошуа".Поправете си изречението....не измислената контузия в рамото на Кубрат му попречи да се бие с Джошуа, а огромния страх където тотално напълни гащите от тази машина за убиване. Един път се пристраши да се бие с един друг световен шампион и видяхме, че нашия е далееееч от класата и качествата на световните шампиони.