22

ПроСоТо

преди 5 години

или дет вика Браво ГЕРБ!!!:..-"браво,герп"!

21

ПроСоТо

преди 5 години

Бориссоф Последни /***/ е доволен и за друго:-"Стремително обедняваме: С поскъпването на ток, вода, Гражданска..."..Айде честито!

20

Анонимен

преди 5 години

На какво ще тропне бе? Където и да разровиш, само некомпетентност и шуробаджанаци... Особено покрай обществените поръчки, там всеки, който се е докоснал, е за затвора. Тръгне ли да прави реформа - отиде, та се не видя... Я за по-лесно да раздаде едни пари, да каже, че той ги е дал (все едно са негови) и всичко да отмине.

19

Браво ГЕРБ!!!

преди 5 години

Честит спечелен вот на доверие!Както винаги сте върха и вършите огромна работа през 7-те години, през които сте на власт!!!За разлика от БКП/БСП, които само крякат. За 54 (45+9) години не направиха НИЩО за хората с увреждания, освен, че се тюхкат и леят фалшиви крокодилски сълзи...Гледали сме с години театралните им кухи сценки, но вече никой не вярва на лъжливото овчарче!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Много мека Мария излезе ББ, вместо да тропне с крак и да стига толкова, гледайте си работата, той като последния популист, тръгна да раздава нашите пари на калпак.

17

Православен

преди 5 години

ОСТАВКА!

16

Анонимен

преди 5 години

Ами това е - едни "майки" дружно ни изтръскаха нас - работещите. Да им е честито !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Догодина пак заповядайте - цените ще скочат и даденото сега няма да им стига ПАК.

15

коментар

преди 5 години

Знаеш ли кое ти е най кофтито?Никой няма да се запомни с ....ГОЛЯМОТО НИЩО.

14

Анонимен

преди 5 години

Има градация нагоре, разлика Борисов 1,2 ,по мъдър е станал ,и така трябва да бъде..

13

Дам!

преди 5 години

До Анонимен"... има и други инструменти за сваляне на правителството."Има, има! Един такъв инструмент се нарича АК-47!

12

Сократис

преди 5 години

Защо се говори за пари а не за реални резултати?С тези 150 млн. как ще се подобри съществуването на тези деца-инвалиди и майките им това ли чакаха?Сега, когато в семейството им ще влизат повече пари, как ще се отразят на състоянието и здравето на децата им?Толкова хора се ангажираха в тези протести, толкова излишна енергия се хвърли на вятъра, толкова политичета си начесоха езиците за да може Борисов да каже-ето ви ги парите и повече да не мрънкате!За това ли беше всичко? А Симеонов беше прав!

11

Анонимен

преди 5 години

Той ангажиментът може да е изпълнен, но нарежданията на *** *** са други.Майките и да престанат да кряскат има и други инструменти за сваляне на правителството.Както виждате петрола поевтинява, но цените на горивата постоянно растат.Братска Русия ще удари едно много силно рамо на БСП.

10

Анонимен

преди 5 години

Боци я кажи Валери Симеонов още ли отговаря за хора с увреждания ?

9

Социал/комунист

преди 5 години

Ама как може да има такива нагли майки със със .... ДЕЦА ама вие още ли сте живи бе? Ле лее....

8

Анонимен

преди 5 години

Поредното яко наливане на пари в неработещи системи. Още догодина ще се окаже, че са отишли неясно къде.

7

Гошо

преди 5 години

Тоя прошляци винаги казват само колко кинти отпускат, но как се разделят и какво става с тези пари никога не казват. Не случайно вдигнаха цените на всичко, иначе нищо друго не се е променило.Това се отнася за всичко, вие пак ходете да гласувате за тях или пък не гласувайте..

6

Анонимен

преди 5 години

Бойчев,глътнал си целия близък изток човече!

5

Анонимен

преди 5 години

Борисов каза:Изпълнихме всички ангажименти към майките,толкова.Каза го с такава досада.Не му пречете,майки,оставете го на спокойствие да си прави екскурзиите.

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Да бее ! От джоба си ги извади тези пари, а не от нашите данъци. Бате Бойко много обича с чужда пита помен да прави. Като каже: "Дадох толкова милиона ... "Откъде ги даде бе, Баце ?!Дадохме ги ние обикновените хора. Ти, само ги разпределяш. Много често погрешно.

3

Българин

преди 5 години

Само ангажимента с оставката си остава на Вице Симеонов!