29

Анонимен

преди 5 години

"Крим е анексиран"Ха сега кажи, как можеш да анексираш нещо, което си е твое по принцип. Нещо, за което си водил войни няколкостотин години, измел си турците и населението му е 90% руснаци за ПОСЛЕДНИТЕ 200 години.

28

Боби

преди 5 години

До привет от Германия продСлед договора от 2003Азовско море се разделя на две - Украинска част еди колко си % и Руска Част12мил териториални води - всичко е ясно В зависимост от % крайбрежие останалата акватория по математически закон се разделя на 2 икономически зони НО УКРАЙНА ГУБИ ПРАВОТО ДА МИНАВА ПРЕЗ КЕРЧЕНСКИЯ ПРОХОД БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НА РФ(КАЗУС ТУРЦИЯ Босфор и Дарданелите и всички останали морски страни)

27

Полит. Експерт

преди 5 години

Колхозниците - разбойници. Трябва да се избутат към Сибир на Изток. И да освободят тази сега територия за европейците.

26

Анонимен

преди 5 години

Еврошвестерите да ходят да видят как живеят хората в Йемен защо няма санкции за СА ами много просто тх ги интересува как Русия да пропадне, няма да стане таз работа. Еврошвестерите ще си клекнат на разбитите дирници само след война с туй репчене друго няма да предизвикат и тогава ще разберат, че са едно голямо хомосексуално безполово нищо.

25

Боби

преди 5 години

До привет от ГерманияДокато важи договора от 2003 а този договор ще се разтрогне заедно със спирането на договора за дружба след няколко дни Украйна има право да извършва търговска дейност(риболов, офшорно претоварване на товари, екскурзии и пр) във цялото АЗОВСКО МОРЕ с изключение на 12мил териториални води на РФОСВЕН ТОВА БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НА РФ ВСИЧКИ УКРАИНСКИ КОРАБИ МОГАТ ДА МИНАВАТ ПРЕЗ КЕРЧЕНСКИЯ ПРОХОД - Точно по този казус Украинските военни кораби влязоха в Азовско море преди седмици.

24

Анонимен

преди 5 години

Да обесня на *** тук,че гледам не рабират та *** Азовско море е вьтрешно и си е руско не е американско кажете ,че и Волга не е руска то бива да сте неуки ама чак толкова!

23

джо

преди 5 години

За пореден път се вторачваме в един изкуствено създаден проблем.От страна на "политиците" в Украйна се сипят заплахи за моста , от друга плачат за проверки на корабите от Руска страна.Има древна поговорка важаща в случая. Да би мирно седяло, не би чудо видяло.....

22

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияМного ми стана смешен онзи руски пияндур с лопатата дето ринеше снега и направи обръщение към товариш Путина да го изпрати да воюва в Украйна

21

привет от Германия

преди 5 години

До Бате ГойкоАзовско море се намира в Европа северно от Черно Море ! Така ,че Европа трябва да защитава украинските интереси поради 2 причини -1. Украйна има голям излаз на Азовско море !2 . Русия се опитва да си присвои морето !Само санкции за сибирските диваци и мизерабъли ! Вижте ги на какво приличат -YouTube -Сторонники Путина: бомжи шизики сектанты алкаши неадекваты. 2017. Путин надоел.

20

Анонимен

преди 5 години

Много ви се ще да ви оставим да се разправяте насаме със слабата Украйна, но няма да ви се получи. МНОГО ЩЕ ВИ БОЛИ !

19

Анонимен

преди 5 години

Крим е анексиран заради Изключителната икономическа зона до 200 мили от брега, според Конвенцията за морското право. Там се намират най- големите запаси на шистов газ в Черно Море. Поръчката за разработване и добиване е спечелена от млада американска компания базирана в Тексас с основен акционер в нея- Ротшилд Груп. Същата после продава правата и дяловете си на Лукойл... Украинците са жертвеното агне, а евролидерите са просто зяпачи и лаещи кучета на всичко което се случва...

18

Бате Гойко

преди 5 години

Евросъюзът знае ли, къде се намира Азовско море? Каква работа има той там? Няма ли ес свои проблеми с които да се занимава?

17

Катя

преди 5 години

До привет от ГерманияАми гледах клипа и нищо особено , просто приличат на руснаци - пияници , мизерници , ненормални и надъхани патриоти за които и чуждата територия означава руска територия ! Аз лично не се учудвам от видяното в клипа понеже много добре познавам Русия и руския народ !

16

Анонимен

преди 5 години

Извинявам се за ,,Телешко",но е за Калеко Алеко написаното!Авторедактор

15

Боби

преди 5 години

До Рашка с прашка"Че те вашите олигарси и сега проявяват интерес към него."Че богаташите от коя да е страна искат да си купят имот там ако се продава няма нищо подсъдно.Става дума за това че РФ(ЕС) иска да регулира корабоплаването в Женевското езеро(Азовско Море) и да проверява и налага санкции съобразно собствените си разбирания за право.

14

страхливци

преди 5 години

Вместо да се изкажат за жестокото убийството на журналиста в Турция те мълчат гузно и се занимават с глупости!

13

Анонимен

преди 5 години

Телешко,ние сме 100 пъти по малки,но ми кажи с кои съседи нямаме териториални проблеми?А в европейски план почти няма държава без проблеми със съседите си за територии и най вече със своите малцинства.при някой са стотина хиляди,но при други са милиони!

12

ДА

преди 5 години

Добре им е отговорил на г.лупаците от ЕП...

11

Боби

преди 5 години

Малко ИсторияРФ заплашва особено след задържането на втория кораб че ще предприеме МЕРКИ В РАМКИТЕ НА ЗАКОНА - "говорете си не ни пречите"РФ започва масови проверки на всички съдове преминаващи през Керченския проход в рамките на международното право - но това забавя корабите и води до финансови загуби за всеки който търгува с УкрайнаТърговията на Украйна в Азовско море трагично спадаКорабите НОРД и Танкера все още не са освободени ръждясват в Мариуполското пристанищеУкрайна вдига медия шум

10

Рашка с прашка

преди 5 години

"Рогозин: Все едно да проявим интерес към Женевското езеро"Че те вашите олигарси и сега проявяват интерес към него.