72

Анонимен

преди 5 години

До Факт 71Ами по време на Римската Империя една голяма част са били БИ! Византия, Македония и всяка една известна империя го е толерирала! Има много архивни летописи и за ислямския свят лъдето също ги е имало! По принцип, ако не дава ПЛОД значи има повреда и вероятно е същото в случаите когато една жена/мъж са ялови и са родени безплодни.

71

Анонимен

преди 5 години

"И като си го изучил в учебниците не разбрах трябва ли и как да се противодейства ?"Kaто си го изучил в нормален учебник, че го има и че е възможно да се получи и като ти се роди хомoсексуалистче, поне знаеш какво се случва и знаеш как по нормален начин да съжителстваш с детето си. Поне ще имаш акъл, а не да викаш "ама то възможно ли било така да стане, аз не знаех".

70

АнонимеН

преди 5 години

И АВСТРИЯ ЛЕГАЛИЗИРА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ СЧИТАНО ОТ 2019-ТА ГОДИНА :DГЕЙ СА НАД 20 ДЪРЖАВИ В ЕС БЕЗ ДА БРОИМ РУМЪНИЯ НО И ТЯ ЩЕ ГИ ЛЕГАЛИЗИРА!КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БАСТИОНИ ПОЛША, УНГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ ОЩЕ НЕ СА ЛЕГАЛИЗИРАЛИ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!

69

Анонимен

преди 5 години

"В училище трябва да се изучава морал и етика, а не кой как си бърка по отворите. Това няма нужда да се учи. Най-лесната работа. Но когато му дойде времето. "Toй Господ си знае работата. На такива хора като им се родят деца и внуци, които да са с хомосексуални наклонности, тогава ще ги питам как с "морал" ще противодействат на природата. Ще има да викат "олеле, какво е това нещо, не сме го учили в учебниците, ама то верно ли така можело да се случи на човек? какви са тия бедни учебници?"

68

Анонимен

преди 5 години

До Паметлив 61По Янковата диктатура най известен беше Чавдар Драгойчев и всеки от неговото обкражение беше защитен! Имаще още няколко партийни фамилий с такива хора! Няма нищо лощо в това да се знае че са такиВИ. Имам приятел който е такъв и в действителност е много добър като човек! Защо да го мразя след като съм видял само добро от него??! Как по точно са ни се качили на главите??! Парадирали с това и привличали мембъри - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!

67

Бааа Бона от запаса

преди 5 години

Детското съзнание ,през пубертета е много лабилно,и податливо .Понякога интереса към някаква такава джендерастия може да наклони везните. Не е приятно синът ти да ти доведе зет. Карамба.

66

Факт

преди 5 години

До АнонименХомосексуалността определено е дефект,а това че винаги я е имало не я прави нормална.Генетични дефекти/мутации има откакто има гени.Ако един дефект/мутация дава предимство за оцеляването и развитието то той се закрепва във времето и започва да доминира.Хиляди години хомосексуализмът не се е наложил по разбираеми причини,но и не е и изчезнал.Обаче сега искат да го наложат изкуствено като нова нормалност.Това вече е неприемливо.

65

123

преди 5 години

От ЕС се плаща на правителствата на отделните страни от ЕС да налагат джендъризма.

64

народа знае кой

преди 5 години

Тия от ВМРО на кви се правят, на учудени ли, на изненадани ли?Все едно не знаят, че МОН е бъкан от НПО-та на Шорош и ЛГБТ( лесбийки, гейове, би, транссексуални) НПО- та, едните заличават българската история, култура и традиции, другите естествения пол на българите!Що се праат на гламави и учудени тия от ВМРО-то като, че ли не са в правителството!

63

Анонимен

преди 5 години

"Ти по същата логика можеш да искаш в училище да се изучават различни методи на убийства понеже "го има в Природата"."---Ами глyпак с глyпака ти, в учебниците по криминология ги пише различните методи на убийства. Според теб не трябва да ги пише и да седим неуки и затънали в собственото си мракобесие ли?

62

Анонимен

преди 5 години

До Бааа Бона от запаса 60Добре де, ще те изнасилят, ще ти хареса и ей го на - пидиръст! Не става така бре чиче! Раждаш се такъв и това е! Това да ти не е пластелин за да го моделираш! Във всяко едно общество, независимо кога и къде, е имало такива без изключение. Ние ъж не сме "***" и сме горди и в същото време се избиваме по пътищата или загиваме заради това че не можем да си доплатим за животоспасяващи операций. Джендърите не са ни проблем а самите ние които се самозастрелваме.

61

Анонимен

преди 5 години

"Има нередност. И то огромна. Основното в главите на децата, отишли на училище е науката. А част от нея е морала. А религиите изобщо в основата си са наука за морала."Не виждам да има нещо неморално написано. Напротив, неморално е това което искат тия от ВМРО, понеже искат да пише нещо различно от истината.Неморално е да учиш на грешни неща, а в учебникът всичко това, което е посочено в картинката си е самата истина.

60

Бааа Бона от запаса

преди 5 години

Джендерастизма като налагана идеология е средство за контрол на раждаемостта. Сега се експериментира от НПО в бг.

59

ха

преди 5 години

До ПаметливМи да прав си то си е все едно да пропагандираш фашизъм само дето са сменили думичката

58

Паметлив

преди 5 години

До АнонименЕдно време обратните ... дискретно и не създаваха проблеми.Може би властта доста прекали с тях.Обаче сега отиваме в другата крайност-тия ни се качиха на главите!Не става въпрос да бъдат преследвани,нека си живеят както искат,НО ПРОПАГАНДАТА на хомосексуализма определено трябва да се забрани.

57

Анонимен

преди 5 години

До Факт 56Какъв дефект щом съществува от времето на сътворението??!! Христос е казал че слънцето изгрява за всички ни! Щом Бог ги търпи кои сме ние да ги съдим!

56

Анонимен

преди 5 години

Е кво, нещо невярно ли пише? Всичко си е точно така.Ако някой иска да се налага и да се тръшка като малко дете пред майка си, което иска да му купят захарно петле... сори, но няма да я бъде.Не може да се отричат някои неща, които така или иначе съществуват. Те тия утре ще поискат да отрекат и Интернета, защото не бил според християнските църковни канони.Аман от смoтаняци!

55

Дани

преди 5 години

Като хетеросексуална жена имам доста приятели- хомосексуални мъже. Повярвате ми нямат нищо общо с *** идеологията. Обличат се като мъже, не парадират,не търсят внимание. Проблем не са ***,както се изразявате, а джендърите. Те са опасни,защото искат да променят съзнанието. Така,че правете разлика. Между хора, които се обичат, без да пречат и такива, които искат да направят *** хората от целия свят.

54

Факт

преди 5 години

До ЪНе става въпрос фактите да се крият от деветокласниците(или по-малките),а да се обясни,че става въпрос за отклонение от нормалното и че тоя дефект може да се преодолее с известно усилие на волята.Хомосексуалните си имат всичко необходимо(физически) за нормален живот.

53

Анонимен

преди 5 години

По време на великото "царуване" на ТАТО не се казваха *** а ЖАРГОНИ! Парцалев, Драгойчев, Емо Димитровия и още много известни и незнайни българи бяха жаргони и независимо от това бяха истински и доблестни граждани! ***/Жаргон не е важно а това да си Човек на място! Българинът е традиционно задръстен и за това толкова му и върви в живота!