303

Отново...

преди 5 години

Гнусната картинка да се делим като племе дори ****нгалите са по-единни и по-силни от нас. Защо ли? Защото отново едните мразят - другите плюят. Все някой друг е виновен, СССР, НАТО, САЩ, Айнщайн, земното притегляне. Няма друга па*смина в целият бял свят, която с удоволствие да руши и се*ре върху собствената си история. С кефи при това! Полша - ВХОД "МУЗЕЯ" Аушвиц е 20Е, коментарите са излишни. България изчезва, влезте в сайта на НСИ и вижте за какво става въпрос...след 5-10 години ще настане ад!

302

П.Петров

преди 5 години

285", когато на територията на Югославия е имало 300 хил. съветски войници, какво ли се е случило в България, считана от Кремъл за враг и държана под окупация цели три години от 600 хиляди руски войници, макар царска България да е забранила изпращането дори на доброволци на Източния фронт?"

301

310

преди 5 години

А ти що не си тейкнеш флайта за САЩ да им миеш тоалетните за долари? Ама за там трябва виза, а? Нали САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС, а България вече 11 години е пълноправен член на ЕС, или? Спазват ли САЩ договора с българските си атлантически партньори или xpачат най-гнусно в лицето на българите. Щото ние си спазихме договора и отменихме едностранно визите за нашите атлантичесло партньори САЩ.

300

Анонимен

преди 5 години

Има една книга "Авантюрите на руският царизъм" писана от самият Васил Коларов.С идеята да покаже Руската империя,че никога не е искала независима и обединена България,той всъщност разобличава митът за Освободителката. Намерете я и я прочетете,тогава ще разберете, че българският народ е бил жестоко лъгал 140 години.

299

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 285България "окупира" Македония, където е посрещната като освободителка."През 1955 година югославската УДБА разкрива част от извършените от съветски военнослужещи тежки криминални деяния на територията на страната в края на 1944 и началото на 1945 г.: 1219 изнасилвания и 359 опита за изнасилвания; 111 изнасилвания, завършили с убийства и 248, завършили с опити за убийство; 1204 случая на грабежи, придружени с осакатявания на жертвите. Но щом братският сръбски народ, който винаги е бил верен съюзник на Русия, е преживял подобна кървава вакханалия във времето, когато на територ

298

Анонимен

преди 5 години

Хаха...бг русоффиилитв бранят па етника на окупаторите.После се чудите що така дръпна румъния а пък ние още сме на дъното.

297

СЛАВА СССР

преди 5 години

СЛАВА НА СССР! СЛАВА РОССИИ! ДА ЖИВЕЕ ВЕЧНАТА БЪЛГАРОСЪВЕТСКА ДРУЖБА ОТ ВЕКОВЕ ЗА ВЕКОВЕ! ПАМЕТНИКЪТ НА ОСВОБОДИТЕЛИТЕ НИ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ БУТНАТ! ДОЛУ ФАШИЗМА! ДОЛУ ЕС! ДОЛУ НАТО!

296

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 300..........Северна Корея е на светлинни години пред васалната България и като икономика, и като жизнен стандарт и като международен статут..........Щом толкова ви харесва - чемодан-вакзал-Пхенян. В чемодана тоалетна хартия не слагайте, няма да трябва, щото няма какво да се яде там, ама го напълнете сповечко вазелин.

295

ИЗБИТИТЕ БЕЗ СЪД

преди 5 години

1944г. България 4,5 милиона1989г. България 9.1 милиона2017г. България 4,7 милиона

294

Анонимен

преди 5 години

До до 300Болничкия .... Северна Корея те чака!Мийте улиците и слугувайте в Германия. В Северна Корея никой няма да ви пусне.

293

анонимен

преди 5 години

Без бомба по нареждане на СССР, бяха убити без съд и присъда 30000 българи - лекари, политици, артисти, фабриканти, земеделци, учители, професори и всички по умни от неграмотни партизани.От тази бомба по голяма има ли.Има - единственият изтрелян снаряд от Аврора уби 10 милиона руснаци в гражданската война.

292

Анонимен

преди 5 години

Данъкоплатците да не се притесняват. По лесно е на тези "художници" да им счупят ръцете, а при второ посегателство, да им ги отрежат. Това е единственото правилно решение.

291

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 289...Някой може ли да ми каже поне един български паментик на бъгарски военни в цяла Русия?..Аз мога - Кремъл и църквата със шарените *** в Москва са копирани от Волжска България, а братчедите са били велики войни.Майтапът настрана, какво им разбират главите на руснаците от паметници. През 90г. България им подарява паметник на св.св. Кирил и Методий и те (с претенциите за не-знам-си-какви-стожери-на-славянството) го изпращат в .......Мурманск.Затова - Бутааай!

290

до 300

преди 5 години

Болничкия .... Северна Корея те чака!

289

нда...

преди 5 години

БСП-то като има кинти за телевизия, да вземе да си пази и паметника. Аз като данакоплатец не съм сагласна да ми харчат парите по този начин. Мен паметника по ме кефи боядисан...

288

Анонимен

преди 5 години

Иванчо Хаджипенчович: "Уж Графа ни каза, че съдим убиец и разбойник,пак то какво излезе".

287

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСеверна Корея е на светлинни години пред васалната България и като икономика, и като жизнен стандарт и като международен статут.

286

Анонимен

преди 5 години

ПРЕДЛАГАМ МЛАДЕЖКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА СОЦИАЛИСТИ РУСОФИЛИ ДА ДАВАТ ДЕЖУРСТВА ПРЕД ПАМЕТНИЦИТЕ- ВЪЗПИТАВА В ЛЮБОВ КЪМ ОСВОБОДИТЕЛИТЕ И РОДОЛЮБИЕ- ТОЛСТОЙ-"НИЕ СМЕ КУПИЛИ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ, ОСТАВА И ДРУГАТА ПОЛОВИНА"

285

Анонимен

преди 5 години

А бе аз не знам да са откривали руска бомба паднала в София, а вие?

284

Анонимен

преди 5 години

След като вече стана ясно, каква е била целта на Руската империя с войната 1877 -78,трябва лека -полека да започнем да чистите. Нека остане паметника на Александър II,но да не стой високо пред Парламента,както и войнишките,но улици и градове на Игнатиевци,Аксаковци и пр. трябва да се премахнат! Игнатиев прати на каторга българските владици още през 1870,а Аксаков пише в неговият вестник-Всяка радост за България е смърт за Русия.Днес имаме град на този българофоб.