37

Айде , айде...

преди 5 години

СДС--си беха подставени комунистически ибрици!!!ЗА И.КОСТОВ---ВЕЧЕ ГО ДОКАЗАХА , ЧЕ Е СЪВЕТНИК НА ЦК/БКП!!

36

До 41

преди 5 години

"*** ГИ НАПРАВИХА ТЪРГОВЦИ"Ми не са ***, ама нейсе.Пак "пребоядисаните си-няги" се изказахте неподготвени.30 г. не се кротнахте, уморихте го този народ с вЪЙпиющ интелект, не от смях, само в началото мислехме, че се шегувате. Защото не можехме да си представим такъв дефицит на анатомични части, уви, не било шега!

35

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО ДА НАКАЗВАТ ЛЕКАРИТЕ , БЕ...ХА,ХА,ХААААА....??!НАЛИ *** ГИ НАПРАВИХА ТЪРГОВЦИ " В "ТЪРГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА"-БОЛНИЦИ , ДКПЦ И Т.Н.....??!НЕМА ВЕЧЕ ЛЕКАРИ ---ИМА "ТЪРГОВЦИ"!!!ЗА ПАРТИЯТА БКП ---ПАРИТЕ СА НАЙ-ВАЖНИ..ХА,ХА,ХААААААААААА---СВИКВАЙТЕ!

34

месара

преди 5 години

Защо пък не? Очаквам след това Митио Ушите да замени Цъчева начело на правосъдието

33

ТЕЛК

преди 5 години

До Ами , да... а да си наясно колко ултралилави семейства се захранват с фалшиви ТЕЛКове с диагнози като астма и епилепсия ама гербовете не смеят да си пипнат електората си нали? Това бели каси ли са, ммммм?

32

НПК Лекари

преди 5 години

Как ще накажат лекари за ТЕЛК-овете, като те сичките лъскави и не чак частни клиники са на депутати, или на обслужващите ги слуги на властта. Господарите цяло предаване направиха за един със 6 присъди и 9 диагнози, куц, малформации - сърдечни, психически и нищо. Осем подписа на лекари имаше този престъпник.После колко хубаво било в БГ.И как властта няма алтернатива!Цинизъм и гавра с обикновените хора, толкова са си повярвали, че са недосегаеми.

31

Ами , да...

преди 5 години

ЗА НИКОГО НЕ Е ТАЙНА , ЧЕ ТЕЛК-овете , ИГРАЕХА РОЛЯ НА ЧЕРНА КАСА ЗА БКП/БСП ПО ВРЕМЕ И СЛЕД ИЗБОРИТЕ , ЗА НЕЙНИТЕ СИМПАТИЗАНТИ!МАСА ХОРА СЕ ИЗКАРАХА "ИНВАЛИДИ" --ЗА ДА ВЗИМАТ ВИСОКИ ПЕНСИИ!НЕОБХОДИМ Е ЖЕЛЕЗЕН РЕД И ВКАРВАНЕ НА СИСТЕМАТА В ИЗПРАВНОСТ!!!

30

Стоедин

преди 5 години

До Легионер Е, толкоз можете явно. Няма смисъл от коментар.

29

1615

преди 5 години

Защо досега няма нито един лекар, наказан заради фалшива диагноза или фалшив болничен? А дали има симулант, заставен да върне получените средства? Нали Каракачанов обяви, че има цели махали с една и съща диагноза? Или не следя редовно новините...

28

Стоедин

преди 5 години

Не съм му фен, но смятам, че Симеонов е добър избор и отговорен човек. Ще е полезен.

27

вече не може

преди 5 години

Тази година БСП понесе свидни жертви.Нека си спомним Митю Очите, Бенчо Бенчев, Карнобат, фалшивите цигари.Сега и черната каса на БСП. Това вече е наистина потресаващо.Ножът е опрял до кокала. Ако сега Нинова не успее да се пребори, абе ужас!

26

30685

преди 5 години

Поне това недомислие да го спрат - Симеонов да отговаря за интегруцията на хората с увредания! Цинично е!

25

Легионер

преди 5 години

Пеевски искаше ДАНС, Валери иска да отговаря за хората с увреждания. Народът на единият му взе властта, сега е ред на другият. Ако досега не ни изкара на улицата, вече го направи

24

трябва смел човек

преди 5 години

Това трябва да се спре!Както беше казала Нинова:Вашите пари са и наи - затова сме богаташи!

23

като пеевски

преди 5 години

По сценария на Пеевски сега е същото със Симеонов Някои искат оставката на правителството Но до изборите за европарламент има още време аго искат две в 1Или дотогва ще камандва Румен Радев със служебното правителство което не се харесва на Бойко

22

добре

преди 5 години

Това е едно добро предложение.Трябва да се въведе ред в системата. Досега тя се използваше като черна каса от БСП.Нормално е да се съпротивляват но ако искаме да се сложи ред това е едно правилно решение.Хората с увреждания трябва да намерят начин да бъдат полезни за обществото.Онези които се раждат с увреждания които нямат възможност да ги направят полезни за обществото трябва да се помисли за евтаназия. Да се даде възможност на майката да роди здраво и жизнеспособно дете.

21

Луди ли сте?

преди 5 години

Те тия хора не щат да го видят - ще го изядат с парцалите - те шеф им го направили!?!

20

ТАКА ТРЯБВА!

преди 5 години

ЗА ДА НЯМА СПЕКУЛАЦИИ И "МЕНТЕ-БОЛНИ НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА"!ЗА НИКОГО НЕ Е ТАЙНА , ЧЕ БКП/БСП , МАСОВО ОСВИДЕТЕЛСТВУВАШЕ ЧЕРВЕНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ И РОМИ ЗА "ИНВАЛИДНИ ПЕНСИИ" И ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА БКП/БСП!КОМУНИСТИТЕ СА ЦАРЕ ---НА РАЗДАВАНЕ НА "НАРОДАНАТА ПАРА", НА СВОИ ХОРА!

19

Абсолютно правилно!

преди 5 години

Симеонов е точния човек , който ще тури ред в системата , поради факта , че има наистина менте-инвалиди и ПО МАХАЛИТЕ се раздават помощи на калпак !СТИГА СПЕКУЛАЦИИ И ОГРАБВАНЕ НА НАИСТИНА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ ОТ ПОМОЩИ!СИМЕОНОВ Е ЧОВЕКА ---КОЙТО ЩЕ ТУРИ ЖЕЛЕЗЕН РЕД В СИСТЕМАТА!

18

Cran

преди 5 години

Rakiata i vodkata dobre vi se harchat v rebegeto...tezi maiki ne iztrezniavat hich...vse sa piani...i sichkite vse imat deca ot zvetiadyh.