382

Анонимен

преди 5 години

Индиянеца шуйги никой не го бръсне за слива вова гномски още по малко

381

Продължение

преди 5 години

В статията има и други интересни неща, в едно от които експертът казва, че само един залп на АПЛ с ракети Булава ще сложи точка в развитието на САЩ на тази планета , а територията на америка няма да е годна за живот през следващите 500г.

380

Анонимен

преди 5 години

България бе член и на централните сили не е като да не набихме русия .Даже ние им издиктувахме датата за капитйлация

379

Анонимен

преди 5 години

Каквато държавата такъв и експерта *** и оли,гофрен

378

Анонимен

преди 5 години

Браво, Бългерия Тудей! Избихте рибата - за нещо, което отдавна е известно, опаковано с днешна дата изкарахте повече от 420 поста за някакви 5 часа! Мо-лод-цы!Никой не се бои - Путин няма да причини планетарна катастрофа! Но ако една ракета излети срещу Русия, тя ще им кикне асса! Здраво! Днес Шойгу каза, че активността на въоръжените сили на САЩ в Европа е стигнало връх! Затова и плашат!

377

АнонимеН

преди 5 години

ПИШЕ, ЧЕ ЦАР БОМБА ДЕЙСТВА В РАДИУС 100 КИЛОМЕТРА!ТЪЙ, ЧЕ КЪДЕТО И ДА ГРЪМНАТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ ЯДРЕНА ЦАР БОМБА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕКИ ПОСЛЕДИЦИ ДА ИМА САМО ПРИ КРАЙМОРСКИТЕ ГРАДОВЕ :D

376

Анонимен

преди 5 години

Мислят си за данъкоплатците Путин и Тръмп. Тях не ги мислете. Вижте своята си..., да де.

375

Анонимен

преди 5 години

Тепай Вова, тепай

374

АнонимеН

преди 5 години

АЗ НЯМАМ ПРОБЛЕМ САЩ И РУСИЯ ДА СЕ САМОЛИКВИДИРАТ!!! :DРУСИЯ Е НА 100-ЦИ КИЛОМЕТРИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!ВАЖНОТО Е КАТО ГРЪМНАТ ЯДРЕНИТЕ БОМБИ ДА НЕ СЕ ГЛЕДА ПРЯКО В ТЯХ :DДАЛИ ЩЕ ИМА ЯДРЕНА ЗИМА НЕ Е ДОКАЗАНО!

373

ds

преди 5 години

До тонкатаБългария е член на нато, вярно. България беше член на Тройния съюз. България не изстреля и един куршум срещу СССР, но изстреля много срещу Вермахта. При следващата война ще е същото!

372

рашка говняшка

преди 5 години

Тези пак дърпат магарето за опашката. После ще се оплакват че са се отнесли с тях несправедливо.

371

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН 409 - продължениеДнес Русия притежава СТАТУС, който е два пъти по-мощен от Цар бомба. Хубаво им казваш на американците, ама след два СТАТУСА, между Канада и Мексико ще има само вода.

370

гупости

преди 5 години

Пред очите ми е едно пале което е застанало пред високоговорителя и лае.

369

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 409Когато през корейската война руснаците свалят 1001 американски самолета, загубвайки само 19 свои, американците решават, че трябва, да унищожат Русия (те никога не са казвали СССР). Правят сметка, че ще са им нужни 266 атомни бомби. Затова решават, да произведат 401 (егати капеде-то) и да атакуват. Но своевременно на 31.10.1961 г. СССР изпитва т.н. Цар бомба, ударната вълна, на която обикаля земното кълбо три пъти. Янките разбират, че започнат ли ядрена война, ще загинат.

368

Един

преди 5 години

До Сат Имаш в предвид паметника на американските летци? Тези из*ро*ди бомбардирали София и други български населени места!

367

АнонимеН

преди 5 години

САЩ СА ДЛЪЖНИ ДА НАПРАВЯТ ПРЕВАНТИВЕН ЯДРЕН УДАР ПО РУСИЯ НЕ СЕ БАВЕТЕ !!!БОМБАТА НАД ХИРОШИМА Е БИЛА САМО С МОЩНОСТ 13 КИЛОТОНА НО СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА МНОГО ДОБРЕ :DНЕ Е НУЖНО ДА Е МЕГАТОНОВЕ ЕДНА БОМБА КАТО В ХИРОШИМА ДА СЕ ПУСНЕ НАД МОСКВА И ГАРАНТИРАМ МИЛИОНИ ЖЕРТВИ А КАКВОТО ОСТАНЕ ЖИВО ЩЕ ПУКНЕ ДО ГОДИНИ ОТ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ!

366

Анонимен

преди 5 години

Тея в манипулирането на общественото мнение да бягат да си пишат молбите, хич не им се получава. Българите са Русофили, обичат бай Тошо и ги боли *** за Тръмп

365

Анонимен

преди 5 години

А дано и възможно по-бързо.

364

Анонимен

преди 5 години

Всичко е само Игра. Всичко е само Театър. В един Цирк играем и номерата си ги знаем. Пък -филите и -фобите само лалат по форумите, за да поддържат драмата или защото са клакьори на някоя от двете партийни "касти". >)) Толкова четох тези дни изказвания из бг медии и форуми и едно безпристрастно и обективно мнение не прочетох. Много сме "промити". Много. Спрете да живеете в минало-бешело време и започнете да живеете СЕГА.

363

Анонимен

преди 5 години

Трета и четвърта Извинявам се за грешната номерация