182

Анонимен

преди 5 години

Да го пратим евродепутат, че да разберат и там какво е тъмен балкански субект!

181

Сата НАТО

преди 5 години

Забранявам на избраниците си да се извиняват на лица, свързани с БСП, респ. Кремъл ! Помощите за дъбили и аутисти да бъдат в размер не по-голям от МРЗ !

180

Анонимен

преди 5 години

Отрече се от думите си. Господарят му се върна от екскурзията в Ориента и този веднага бърза да се извинява. Забрави, че не се отказва от думите си.По-лошото е, че смятат да го ползват за прокарване на лобистки закони от картелните организации на т.н. "бизнес"

179

От Германия

преди 5 години

Погледнато отстрани хората останали във България, изглеждат все по-отчаяни и по-изгубени в днешният демократичен свят.Явно мислещи само за пари и власт, за собствените си проблеми и тревоги, и даже не могат да се изгонят един избран от тях политик.Много жалко...

178

до внук

преди 5 години

По скоро при Чаталджа! С Люлебургас сме приключили по това време - октомври! Спасявали са се от замръзване със здраво българско хоро!

177

Анонимен

преди 5 години

До ВНУКХубава история, но ако я приложим днес какво ще стане? Реване до небето, ще кажат, че това е подигравка с инвалид, дискриминация, нетолерантност, как ще го караш да работи, негово право е обществото да го издържа, а той да бездейства. Това е положението, нещата се *** и деградираха жестоко, но *** *** изпадат в еуфория от този факт.

176

От Германия

преди 5 години

Срам ме е от това правителство, от тоя премиер, от тоя вицепремиер, от хората гласували за тия "хора" ...безчовечни, самозабравили се политици....

175

Станчо

преди 5 години

Отвратително е, но случаите с убийството на журналистката и опита преди дни да бъде поругана адвокатка показват колко зле е днешния български уж мъж! В единия случай мъжът насилник от етноса с два шамара е приключил с деянието си, а в другия виждате каква излагация стана! Факт!

174

Анонимен

преди 5 години

#закаквобе да се извинява

173

Анонимен

преди 5 години

Цялото правителство да отива в канала на историята !ОСТАВКА !

172

Alow

преди 5 години

Ех таз жажда за власт бе !!!

171

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА БЕ *** !

170

ВНУК

преди 5 години

Зимата на 19121913 год. В окопите при Люле бургас българската армия отстоява на турската армия. Студът е ужасен, дядо ми войник е на позиция, ходилата му премръзват и се налага ампутация. Цар Фердинанд го награждава с Кръст за храброст , за да се прехранва в живота като ИНВАЛИД човек с недъг му дава шевна машина "СИНГЕР",ютия ,ножица и метър,. за да упражнява седнала професия. До смъртта , му никой не го обиди, че е НЕДЪГАВ , напротив беше уважаван ЧОВЕК.

169

до 185

преди 5 години

Те вече са се случили!

168

Станчо

преди 5 години

Като ги няма татковците, еничарите таковат майките! Изобщо, мъжете на България са мутрите, а ние сме едни овце! Аз например съм една дърта пиянка!

167

ХоХо

преди 5 години

***... казва се МОЛЯ ДА БЪДА ИЗВИНЕН ! ! !

166

Анонимен

преди 5 години

Кокала,бе Валери,кокала.

165

50

преди 5 години

"...на всички,КОИТО СЕ ЧУВСТВАТ ЗАСЕГНАТИ"!А тези с ментални увреждания,които са лешени от усещането за обида?На тях не се извиняваш!Я стига с тези гларуски тарикатлъци!Тази персона лепна черен печат на лицата с увреждания,който никое извинение,освен оставка не може да изтрие!

164

До 168

преди 5 години

Баба Меркел, не просто скоро ще сдаде поста, но и нейната партия няма да помирише изпълнителна власт доста дълго време - времената се менят, на хората им писна да ги обвиняват за всички злини на света, да плащат за отглеждане на ***, те искат ред, сигурност и просперитет.

163

Анонимен

преди 5 години

Сега!? Той ли се извинява или Корупционният съвет?!?!?! За цял мандат Герб ще прилапа 60 милиона само от партийна субсидия, но те като партия с огромен апарат имат и съответни разходи! А Волен, Варелко и Тумбак паша ще си разделят по 4 милиона и ще си ги харчат еднолично!