74

Анонимен

преди 5 години

Браво на Борисов в тези смутни времена,намира възможности и канали за добруването на народа си

73

Бойко изнервен

преди 5 години

Многооо кредити много. Бабо Меркел що ме набута с толкова много милиарди да връщам на тая Европа. Сега да се чудя на кой да продам София. На араби или евреи? Май половината ще е на евреите, другата на арабите. На мен нали ще ми оставят Народното събрание...

72

Анонимен

преди 5 години

Господинчоо,какво земеделие като селата където е най-чиста земята са опустошени от едни орди и те вече в градските квартали беснеят.Днес лично на моята улица видях опит за кражба и взлом у съседите понеже оградата им е в строеж,въпросният се направи че уж много бърза,огледа и хоп завъртя се и наобратно по същата улица.Това в София,посред бял ден И НЕ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ!Поредният българин е пребит,какво земеделие бе мам/цата ви, идва ми...ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ ТРЯБВА ДА СА БОГАТИ С ВЪОРЪЖЕНА ОХРАНА ДА СТРЕЛЯ!!

71

Ludoto Lenche

преди 5 години

...tozi se opitva kakvoto moje oshte da doprodae I da biaga ..shtoto chuvstva che mai..prikliuchva s politikata !!!

70

Анонимен

преди 5 години

Болни,болни мозъци на който медиите дават възможност за изява.Ето това са болните комунистически ***-80% от пишещите тук.Откровен комунистически сайт.Нали нямаше свобода на словото,а?А тук плюете и злословите след всеки успех на Борисов.

69

А така

преди 5 години

И от време на време някой удушен и разтворен в киселина в арабското посолство, ама на кьoпеците с чаршафи на главата такива са им културните традиции.

68

smilingjack

преди 5 години

ПОЗДРАВИ на ерха..

67

Васил Левски до С.

преди 5 години

О, неразумни Странджа,Как ще сравняваш мен Левски с някакъв си Бойко?Кажи, на какво революционно движение е бил деец и апостол гореспоменатият Бойко?Пролял ли е и капка кръв от своята за българския народ?

66

smilingjack

преди 5 години

Поздрави на Ерха,.Той си знае...

65

Анонимен

преди 5 години

Тоя ***.Пак ли е на екскурзия?-:)Отживя си!

64

Абу Даби форевър

преди 5 години

Братска дружба с великия абудабийски народ и неговия още по-велик Главнокомандващ!

63

smilingjack

преди 5 години

Поздрави на ERCHA ,..Той си знае ...

62

изнервен

преди 5 години

Защо триете коментари, бе днес? Къде е свободата на словото?

61

БАБА КУНА

преди 5 години

ХА БОКО МАФИОТСКИ ПРОДЪЛЖАВА С НЕГОВИТЕ МОКРИ СЪНИЩА !!!

60

До 58

преди 5 години

До 58Ти не си българин бе.Щом употребяваш такъв език срещу министър председателя.Ти какво очакваш да лежиш,а друг да работи за теб...Е съжалявам,но комунизма си отиде отдавна и дано никога да не се върне.

59

Анонимен

преди 5 години

Само внимавайте дисковете да са железни, най-добре закалена стомана там нещо ... да не стане пак беля с кибер ... какво там беше, абе електрификацията...

58

Анонимен

преди 5 години

Барато а ягнета ше им даваме ли на Абудабииците или ше стане като с Катарците. Още си пазим ягнетата у кушарата и съм ги приготвил за експорт ама така си седат от бая време и чекат да додат Катарците да ги купат. Барато пази се да не настинеш оти тамо е голема жега и с гооолеми климатици. Дуат като за световното. Па глей да уредиш да продадем 100-на ягнета за дебела пачка. Че има и за тебека некоа пачка не сам крънзав.

57

Ludoto Lenche

преди 5 години

...tozi kato go gledam I slusham ..mi deistva kato Plevnaliev !!! Cudia se ..zashto ne vzemat da se saberat I da si praskat chemberi ...I da ostaviat upravlenieto na darjavata na hora misleshti za neia I za balgarite ?!!

56

Ха ха ха

преди 5 години

И най-изпадналите мигранти бягат от Територията - един наскоро искаха да го връщат от Германия обратно и той заплаши - по добре мъртъв,отколкото в България - а Тиквий Цезар ще развива обща кибернетика с петролните шейхове - ииийехууууу...Паднах от седмият етаж - хахахаха...

55

Анонимен

преди 5 години

Един човек влиза в супер high-tech бар, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита:- Колко е Вашето IQ?.Човекът отговаря:- 150.Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологиите и т.н. Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота.