16

Анонимен

преди 5 години

"В много държави няма обезщетения за нанесени неимуществени вреди"Така е - в Конго, Папуа Нова Гвинея, Мозамбик и Руанда...

15

Анонимен

преди 5 години

Samo GERB Ma4kai!!!!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Много си ни е добра държавата неможе да си возиш дупето да тровиш въздуха и да не даваш пари най бедната държава в ес с най много автомобили на глава

13

Анонимен

преди 5 години

Да сте прочели последните 7 години, че нещо ще падне? Всичко СЕ ДИГА. Само ние си умираме благополучно. Под мъдрия поглед на Вожда.

12

Armagedon

преди 5 години

Тази гражданска застраховка трябва изцяло да се премахне,защото точно поради нея стават безумни катастрофи с много жертви на пътя.Като я има намаляха ли жертвите при автомобилни катастрофи.Джигитите с мощни коли се чувстват неуязвими и карат като бесни,защото знаят че не те ще покрият щетите макар и да се виновни дори и за смъртните случаи.Тази застраховка устройва единствено, джигитите, адвокатите и застрахователите но не и потърпевшите.Който е пострадал знае.Има съд и той трябва да определя.

11

шматка

преди 5 години

Нещо не разбрахПри сегашната цена на застр. пише че покрива неимуществени щети до 2млн лева.Сега се *** за 30-40 000Че итях не давате

10

Анонимен

преди 5 години

А когато я плащам и до края на всяка календарна година не съм участник в ПТП, ще ми върнете ли парите, А????

9

Анонимен

преди 5 години

След 10 години, колите като станат с автопилот и ИИ, колко ще е тогава гражданската и каското, и дали ще съществуват тогава застахователи?

8

Анонимен

преди 5 години

Абе тия за мезе ли ни взеха. От 40 години карам автомобил и нямам нито една катастрофа. Защо трябва да плащаме такива като мен за такива които нямат грам мозък. Какво ще получиме ние които караме по правилата и не допускаме катастрофи. Един голям квадратен с котешка глава ли. Край със застраховките аз бях до тук.

7

Анонимен

преди 5 години

Има ли нещо да не поскъпне?! Кажете кои неща няма да поскъпват! По-лесно е! Гнусна държава, алчни политици реквтьори и мафиоти

6

Анонимен

преди 5 години

Гражданската вече веднъж скочи двойно, сега щяла да скочи още тройно, т.е. да я направят 1500лв., ама на босия цървулите няма как да вземеш, така че тогава огромна част от шофьорите просто ще спрат да плащат, така че пари пак няма да има!

5

Berba

преди 5 години

Малко са

4

Зозо

преди 5 години

Айде живи и здрави и пак за герб да пуснете :))))

3

Мен

преди 5 години

Вече почнаха да се подиграват. Още колко ще търпим тоя рекет отвсякъде?

2

123-456

преди 5 години

... да ни доближат до европейските практики... ясно - дупе да ни е яко. 20 години плащам данък гражданска отговорност и нямам стотинка от нея използвани за нещо станало по моя вина. Обаче не - няма никакво значение за застрахователите, за тях посоката е само една - нагоре и за всички, по братски.

1

Глупости,

преди 5 години

няма обезщетение от 95 хиляди лева.Или ако има,това са единични случаи след водене на допълнителни дела още 2-3 години със застрахователите.Неспазването срока на споразумението между пострадал и застраховател изобщо няма да коментирам!