12

историк

преди 5 години

Приказки, приказки а черно на бяло - нищо. А е толкова просто- бой , като при големия брат дето е станал пословичен с репликата : А вие що биете ***? Те затова ТЕ!!

11

шшшт

преди 5 години

Тоя политически случайник пак се произнесе!Е,за 20 заплати на куп българина ще изтърпи и ново турско робство!И тогава глей ко стаа!..

10

Анонимен

преди 5 години

Може да се снима нов филм със заглавие "Под обсада".Ония с многото права и без задължения обсаждат полицейски участък, може и да излезе нещо.

9

Български гражданин

преди 5 години

ОЩЕ МОЖЕ,ОЩЕ ....УБИХА ПРЕДИ ГОДИНИ ВЕРОНИКА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО,АНГЕЛ ОТ КАТУНИЦА, МЛАДЕЖИТЕ В РАДНЕВО,ДЕЦАТА В АСЕНОВГРАД,ВИКТОРИЯ В РУСЕ,ВЧЕРА ПОЛИЦИЯТА,КОЯТО ГИ ПАЗИ,А ДАНО УТРЕ СТИГНАТ И ДА НАПАДАТ ДЕПУТАТИ,ТА ПОНЕ ДА ЧУЕ ОТ ТОЛЕРАСТИТЕ В НС,КАК ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,ЩО ПЕТ ВЕКА МУ НЕ СТИГАХА И ИСКАШЕ ДЪРЖАВА В КОЯТО ДА БЪДЕ БИТ,УНИЖАВАН,УБИВАН ГРАБЕН И ИЗНАСИЛВАН! ТРИЙТЕ МИ КОМЕНТАРА АНТИБЪЛГАРСКА МЕДИЯ ДНЕС!

8

niki

преди 5 години

Абе от цялата работа разбрах, че всички са яли бой. Не е било вкусно, но за това пък е имало за всички, че и допълнително.

7

Анонимен

преди 5 години

До само да питамОбичайната реакция там е разстрел, но ако ние го направим, ще ни се карат за липса на толерантност.

6

Анонимен

преди 5 години

какво излиза - цялата жандармерия на щат , да пази тъмнокожите от посегателство върху КУЛТУРАТА на етноса им.

5

само да питам

преди 5 години

Какви са най-добрите практики в подобни ситуации примерно в САЩ? Т.е как действат ако някой набие полицаи в патрулка защото не е в настроение да спази полицейско разпореждане?

4

Балансьора

преди 5 години

Каракачанов, вече писах, но сега и ти чуй:Вие ги пазите, те ви нападат, бият и обсаждат. Ефекта от дефекта!А ти си част от дефекта!

3

Анонимен

преди 5 години

До кога е овладяно?! Полицията върши всичко пи силите си... Явно толкова са им силите. Дайте им коли да спират и да дрънчат! Каракачанов, дали си ни нужен?

2

Анонимен

преди 5 години

И как е овладяно?Има ли повдигнати обвинения?Или битият бит, ...

1

месара

преди 5 години

стига с морковите, време е за тоягата!!!