52

Анонимен

преди 5 години

Значи като някои им шуми с мотори на ромовете - голяма драма. А иначе ромовете си избиват българите за забавление когато си искат. Проблеми обаче няма.

51

АТАКИСТ

преди 5 години

до 56 Не, не ме пребиваха 86-та когато надувах уредбата на" I want to break free".Напротив, целият квартал слушаше Фреди Меркюри с усилени касетофони!Това по времето на бай Тошо.

50

Бау

преди 5 години

До АТАКИСТО .. няма да ми взимам нищо. Ще спра да му давам просто. Не разбираш ли, че тези "хора" се бият един друг от деца ... Боя е последното нещо на света, което ги плаши. Но ако им спреш помощите примерно ...

49

Анонимен

преди 5 години

Добре бе какво им се е случило на тези роми толкова много?Може би групи българи се събират и им изнасилват възрастните хора?Сигурно е защото работят много,плащат данъци а българите само вземат социални помощи.Сигурно е затова.

48

АТАКИСТ

преди 5 години

до БауДа притесниш опушения индивид финансово? И кво ще му вземеш като няма нищо? Комунистическата истина май трябва да я осъзнаете вече.."Маннгалът разбира само от бой!"

47

Анонимен

преди 5 години

До атакистаТвойте патрони комунистичсеките милиционери и доста невинни българчета пребиваха така.Заради касетка на Джон Ленън, дънки RIFLE или малко по-дълъг пънкарски перчем!

46

Фасул Лъфски

преди 5 години

*** са кривият тчеп за кривата дупка българска! Това е кармата за безпрецедената в човешката история българска диващина "възродителен процес".Досега мангазсарите само изнасилваха и убиваха бабичките ви по села и паланки, отсега нататъка ще ви иббат и душат посред бял ден на градския площад! Заслужавате си съдбата, племе диво бъгарско!

45

Анонимен

преди 5 години

Ромовете избиват като кучета българите. Тия се притесняват, че моторите дигали шум на ромовете.

44

до атакиста

преди 5 години

а, ако случайно е бил невинен ? Или садистичните брадясали тлъсти милиционери не се вълнуват от този въпрос ?

43

Анонимен

преди 5 години

До Фасул ЛъфскиПровокатор?От хибридните?ХА!

42

Бау

преди 5 години

До АТАКИСТСамо дето не сме Бай Тошово време вече .. В Европа сме. Ако ги бием, ще ни санкционират .. нас. Боя няма да помогне. Трябва да бъдат наплашени финансово.

41

до 44

преди 5 години

Основната работа на милицията беше не да гони роми , а да тика българи в комуистическиъте концлагерите *** и почитател на недоклатения Боленчо

40

Фасул Лъфски

преди 5 години

Според компетентни специалисти по въпроса, най-ефективният метод за комуникация с балканските диви българи е чрез яки ритници по кривите им дзурли, иббане до насиране и бой до умиране! Мамцето ви дивашка българска дииба аз! ... "възродителен процес" ха?!!!!Сега хем ще се възраждате на тзсигани, хем ще раждате от тзсигани!!

39

Анонимен

преди 5 години

Ами пак са направили нещо момчетата! Отиди ти се разходи по това време в Тукайто махла и да влезеш скандално в новините!

38

До 44

преди 5 години

Бих ти повярвал,ако ми обясниш,защо в другите държави т.нар. роми не убиват старците у домовете им. Според мен управлението на клептокрацията,която ни краде всеки ден е виновна за Всичко.

37

Ивански

преди 5 години

Защо всички говорят за моторите ? Аз видях и доста стегнати лъскави возила, управлявани от млади българи.Колкото до тоя, той никога няма да е готов за каквото и да е било.Поздравявам рокерите, които влязоха в махалата спонтанно.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

36

СДС

преди 5 години

Ако полицията вместо да е охрана на Доган,Боко,Цацата и кои ли не още ... патрулира в кварталите,прави проверки на лицата за адресни регистрации, не охранява крадците когато крадат...ще намалеят престъпленията повече отколкото, от прояви на лумпенизирани рокери да си разкарват моторите.

35

АТАКИСТ

преди 5 години

Бау, сега да ти кажа една истинска история. По времето на бай Тошо имахме Милиция. Имахме и милиционери. Моя вуйчо беше милиционер 25 години. За през 80-те разправя "Хващаме мангaлa като краде, вкарваме го в районното и го бием за да признае за съучастниците си Оня не иска да ги издава- бой докато припадне..една кофа студена вода отгоре му за да се съвземе и пак бой, докато не ги издаде всичките.Боя ги плашеше, моето момче! Затова при бай Тошо бяха по- ниски и от тревицата тия ***.

34

Анонимен

преди 5 години

Мотористите обичат ефектите. Да му тряска и да му вряка мотора. Същото като съдраните дънки с ефектите.

33

Влади

преди 5 години

Еми щом държавата охранява ония *** с ятагани и брадви, само рокерите могат да направят нещо.*** изнасилват и ограбват старици. Сега вече и млади жени. Какво още трябва да стане, за да бъдат най-после озаптени?! Защото проблемът е, че реагират стадно, групово, без значение, че техният индивид е виновен. Излизат с брадви и тояги от мало, до голямо. Сега в махалите масово лъжеха-мажеха, че бил турчин, че имало и други, че бил невинен.Тъй че, щом те са солидарни,вината е обща!