242

Анонимен

преди 5 години

До Nnn За уточнение .Завършил е Школата за запасни офицери ,после е служил в аналитичен отдел на Военното разузнаване . Уволнен, като мл.лейтенант от разузнаването .Бил е на специализация в СССР ,2 месеца . И ...няма досие ???

241

Анатомична истина

преди 5 години

Подмиването на комсополеца Плевелеф се състои от умивка на заТник с идно тетсте и капкомеър за очи с една веничка от напъване да изчури цела диня от Странджа планина

240

Съобщение на БАН!!!

преди 5 години

Централният Институт по Гинекологически нараняваниа, безредици и увреждания е подтвърдил че колкото и да му се иска и прави на женски половинчат огран че Розендален не утка с П а си е природен заТник ухаещ на зме подмина туПка

239

Анонимен

преди 5 години

КОЙ беше тоя клоун? От кога тоя *** започна да разбира и от авиация?

238

Анимация

преди 5 години

Много отдавна имаше един хубав анимационен сериал - Гумените мечета. Там имаше един анимационен герой - Мазньо. Всеки път се сещам за него като видя изказвания на бившия президент.

237

Перко Изперков

преди 5 години

Роската да говори за самолети ??????Да отива да сменя памперса на малкя и да не се занимава с неща където са мистерия за него!

236

Pilot

преди 5 години

Този п.лазмодий е уникален , няма друг да събира толкова коментари НЯМА . Как можахме да го изберем за президент . Това е защото е скрит мръс.ник в дъното на душата си и е чакал ч.ервея да изплува за да му видим истинското лице !Позор за българите е този !!!

235

някой

преди 5 години

Само да го гледам тоя ми е като божие наказание

234

Анонимен

преди 5 години

Голяма лепка този Росен ейй,няма отърване от него

233

Анонимен

преди 5 години

Дайте им на нашите геймърчета по едно дронче и пиле няма да прехвръкне по въздуха.

232

Nnn

преди 5 години

Ама, то Роско Боско май е пропуснал казармата, но се изхожда компетентно.Явно яко разбира от авиони.

231

Анонимен

преди 5 години

Тоя откога започна да разбира от самолети? Докато беше президент, от нищо не разбираше. Сега обаче е специалист по всичко. И само негови коментари четем, кой от кой по-"професионален". Не съм виждал по-некадърен човек с толкова високо мнение за себе си и своите "способности". Предизвиква само насмешки. Взел се е насериозно без да има покритие.

230

Анонимен

преди 5 години

Как по- мазно да се сложим и наведем на началника- това е на Роско критерия! Като си заминат един ден тез комсомолци кой ще обслужва началниците?

229

Анонимен

преди 5 години

243 - ние си имаме С-300 , глупako , и точно за това знаем че не върши работа . Израелците , които няколко пъти ни идваха на гости го доказаха . Какво мислиш че може да направиш с 20-30 Искандер-а без ядрени глави ?

228

Анонимен

преди 5 години

Айде да си го изберем пак за президент офшорката.. Че много е забавен и ме много разсмива

227

Българин

преди 5 години

От кога започна да разбира и от самолети този плазмодий? Очевидно говори това, което са му казали американските му "спонсори". Но защо ли "България он ер" непрекъснато му дава трибуна за глупостите му? Дали и тази ТВ не е някакъв клон на CNN?

226

Saki

преди 5 години

Като може да се закачи всичко на Ф16 ,има предвид че стават и за селскостопански самолети.

225

Анонимен

преди 5 години

Още две три години залудяване и видиотяване и подивелия от глад брадясал български субект ще сваля вражеските самолети с ръце, голи и с мазоли.

224

Анонимен

преди 5 години

като личност ми е неприятен,но по повод избора за F16 e прав.

223

нов памперс

преди 5 години

бегай да туряш,бе олюв зализан.немой да разсъждаваш за нещо,от което си немаш хабер!ако нещо се случило на ИЗТОК,пък ний требело да допринесем за общата отбрана-бля,бля.ти до тогава ше си оцветил трикотажа у мораво лилево.шо не питаш еуреите каде им ойде смелоста,та вече месец не фъркат по сирийско!