12

Анонимен

преди 5 години

Кутевските *** от рано са тук....

11

до 13

преди 5 години

Значи казваш не е имало горене на два камиона с документи на ГЕРБ от двойното счетоводство по усвояване на Еврофондовете.Намериха някакъв злощастен ман го и край - корупцията и схемите изчезнаха.Много удобно.Ама не всички са балъци и *** като теб.

10

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата не разследва престъпления, моето момче, разследва ги МВР и като събере доказателства ги предава на Прокуратурата.Ограмотете се червени тр9олове на БСП!

9

Анонимен

преди 5 години

Нали уж твърдите, че Цацаров бил назначен от ГЕРБ?

8

до 8

преди 5 години

Ама ГЕРБ ли си свърши работата ?Защото аз си мислех, че Прокуратурата е независима, ама явно съм сбъркал.

7

88

преди 5 години

Ха наслаждавайте се на видната тролеада тук. Много лесно разпознаваема е - загадка без наградка рано сутрин.

6

Факт!

преди 5 години

Тая къде бяга и то в Русе бе тва да не е Хай Парк или Булонският парк.На изток парковете са опасни тук в Русия и тн трябва да си ненормален да бягаш в български парк и още по-ненормален да си още в тая кочи.а!

5

Анонимен

преди 5 години

Предполагам че Борисов и Цацаров са му платили да играе ролята на убиец.Ще го осъдят на 10 години, ще го ---------Остава ви да злобеете след като ГЕРБ за пореден път си свършиха перфектно работата!

4

До 3

преди 5 години

Стига се филмирай бе, човек!

3

Българин

преди 5 години

Бог да я прости жената!Съчувствия на семейството и близките и!Предлагам под темата да няма нито конспиративни, нито антиконспиративни излияния.

2

А бе

преди 5 години

що на тоя му пишете все българското име, а не истинското му турско-арабско или каквото там се води?

1

Анонимен

преди 5 години

Предполагам че Борисов и Цацаров са му платили да играе ролята на убиец.Ще го осъдят на 10 години, ще го пуснат на 5-тата за добро поведение и ще си харчи на воля паричките.Просто спешно трябваше да се намери виновен за пред слабоумния народ и за пред външните партньори.Защото ако не отидеше някой в затвора, си отиваше Борисов и Шайката.А щяха да лъснат и всичките други подробности за изгорените два камиона с документи от двойното счетоводство за Еврофондовете. Вики беше на път ...