115

varg

преди 5 години

В Шумен през 2011 година натопиха за убийството на 11 годишно дете един шизофреник.Тогавашният началник на полицията сега е кмет на града ни,а убийството стана на 150 метра от полицейското управление през деня,а уж били търсили детето.

114

Анонимен

преди 5 години

Ако е така най-недоволни ще са психично автентично "десните"и лично другарят Вигенин,вчера и онзи ден побесняха на тема "България е на 111 място??/как ли го изчислиха/по свобода на медиите,нищо че медиите са на прокопиевците "десни"и на БКП на Вигенини.Три дни си правят пошла.гнусна реклама върху трупа на тая зверски убита млада жена и оклеветиха ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ България та чак ООН се изказа!!Ако психопат,клошар,ненормалник е убил жената ще има ли медийно световно извинение,ще "има"ама друг път!!

113

Анонимен

преди 5 години

Този не е убиеца. Ако я е убил какво ще прави около местопрестъплението да не е психо. Убита е заради ровенето и интервюто с журналистите от Бивол. Много е напреднала с разследването и е достигнала до големи акули . Точно тези акули са я изяли за да не им разкрие кражбите и далаверите. Замесени са доста височайши особи които не искат да бъде разкрита далаверата с еврофондовете. Логично погледнато това е истината. Всичко друго е вятър и мъгла.

112

Анонимен

преди 5 години

И подхвърлят улики за да изглежда така да ама не не вярваме .Оставил и бил вещите и тръгнал по моста за европа нали.

111

Анонимен

преди 5 години

То на тая плитка постановка едва ли вярват и герберастките ***, мобилизирани по всички сайтове.Но на тях пък не им плащат да вярват а да копи-пействат опорките, спуснати им от Цвъкьо.

110

Анонимен

преди 5 години

Мисля си, че ако човек е извършил такава зверщина, няма да се мотае безцелно в града или околностите му.

109

Анонимен

преди 5 години

Няколко били демек са събрали клошарите и ги избират по-красота кой клошар да е

108

Анонимен

преди 5 години

За Хитрино говорите вие от БСП. Кажи нещо за КТБ когато го фалирахте при Орешарски, ама който гъкнеше срещу режима на Орешарски веднага го гонехте от работа. Самият Станишев тогава призна че през 2013 г са уволнени над 200 000 българи от работа.

107

Розата

преди 5 години

До Нонимен 115:Ние може да сме на всеки километър.Ти да не си на курорт в Софийския ,че пишеш?Отговаряй за себе си ,не мисли кой къде е.

106

Пст

преди 5 години

Всеки арестуван, различен от ББ, за русолюбите е набедена жертва. Така , че да не се мъчат куките.

105

Анонимен

преди 5 години

До чукча 110Излиза, че човек трябва да се заключи в дома си и да не го напуска никога. И да е денонощно с двама свидетели до себе си, които не са му роднини, да си постави записващи устройства, за да може да се защити, ако до дома му се случи някое престъпление.Преди дни обвиниха някаква жена, че пречукала някакъв дядо, защото живеела наблизо и била наркоманка. Ей, така решиха, че е тя и я накараха с "беседи" да признае, че го убила и обрала.

104

Туин Пийкс

преди 5 години

Огън следвай ме! Тя тази като Лора Палмър...

103

Анонимен

преди 5 години

В момента по-голяма част от коментиращите са на работа. Ясно как и какво се работи в България. Искате полицията да си свърши работата, но не сте доволни от резултата.

102

беседи???

преди 5 години

"Беседи" се провеждали! Щото живеел най- наблизо.Убиецът, вероятно, отдавна е много далече.И край Нови Искър търсиха наблизо живеещ. Така е лесно.Сега ще извадят какви ли не минали прегрешения на украинеца- румънец.

101

Иф

преди 5 години

До 101:Още в неделя се знаеше за Хитрино.Ама това не е Винету!Това е разликата между учили и недоучили.Нали цекия сяят знае Премиера,че е прочел една книга в живота си,ама като гледам и на Мето шофьора и той е на същото дередже.Две изречения на кръст не може да произнесе.

100

Анонимен

преди 5 години

До ggНищо не знаеш. Телефона може да е в реката, анадъм му?

99

чукча

преди 5 години

Че то и аз в чужбина се разхождам "без цел и посока"-то е до някъде и смисъла на понятието разходка, като знам само в кой хотел съм отседнал.Чист късмет че до сега не са ме окаушили.Ако това е доказателството на нашите "топ криминалисти" значи са до никъде.

98

123

преди 5 години

Убита е заради разследванията и за корупция.

97

Стоян

преди 5 години

Те и политиците се разхождат Без Цел и Посока, ама никой не ги арестува.

96

gg

преди 5 години

Знаем, че убиецът е откраднал телефона на жертвата.Бил клошар. А, къде е телефона тогава?Открихте убиеца, а телефона не намерихте. Не го е продал. Хвърлил го е другаде? Защо да го краде, ако после ще го хвърля? Ако клошар е откраднал телефон, той щеше да го продаде или ползва.До тук с теорията за убиец - клошар!!!