17

V

преди 5 години

Много журналисти взеха да умират ,а после казват че дума дупка не прави ;) Май вече думата дупчи като куршум ;)

16

Топкриминалисти?!?

преди 5 години

Търси се психопат, неграмотен ц.иг.анин, клошар, масов убиец, сериен изнасилвач да поеме вината срещу много добро заплащане от българския олихаргат.

15

Do 15

преди 5 години

До Waffen SSКоментара ти е силно популистки и типично балкански.Убийства стават навсякъде и от всички раси.Убийството на журналисти е в по-различна графа, а именно, нарушаване на свободата на словото и опита то да се ограничи. А, свободата на словото е основен стълб на демократичното общество. То гарантира равнопоставеността и свободата да бъдеш информиран. Да научаваш истината за това, което се случва. Това са основни ценности, които по нашите ширини явно не са познати.

14

Waffen SS

преди 5 години

А дали убийството ,на една млада студентка в Горна Оряховица ,преди 2 или 3 години ,извършено от един Миганин стигна до ООН или Европейската комисия?.И дали те се силно разтревожиха?Или то мина в графата етническа особеност

13

Анонимен

преди 5 години

До НадяНяма как да викнат ФБР, защото тогава ще лъснат всички зависимости от Москва на СИКАДЖИЙСКИТЕ мутри, наметнали овча кожа "проевропейска") в момента!

12

Анонимен

преди 5 години

Само искам да ви кажа, че изтривайки половината коментари, още повече засилвате съмнението на хората, че убийството е поръчково заради далаверите GPGate и отклонените милиони европари!

11

24796

преди 5 години

А дали е имало изнасилване и трябва ли да се доверяваме сляпо на твърденията на полицията.

10

Анонимен

преди 5 години

Започнаха разбирачите да се събират :) Очакваме и експертите по ДНК и съдийте да се появят.

9

Надя

преди 5 години

Остава и ФБР да викнете.

8

Анонимен

преди 5 години

Да си жоурналист без журналистическо образование е предимство, защото в Журналистическия факултет ги учат да обслужват властта.

7

Анонимен

преди 5 години

Жената може наистина да е била журналист а не платен драскач, с което да е дразнила разни усвоители, особенно ако е говорила за еврофондове и т.н.

6

рускиня

преди 5 години

единствено ми е непонятно, защо такава шумотевица не се вдигна,когато била изнасилена, убита и ограбена една старица от северозападно село? с какво животът на една жена, често работила, растила деца за България е по-маловажен от тази журналистка? защо тогава не се разтревожили ООН, ОБСЕ, ОСХЕ, ЕП, ЕU и прочие? такива убийства стават поне веднъж седмично, но Европа мълчи, защото това е етнически особенности на защитена малцинствена група. Осъждам това убийство, но отношение ми се вижда различно

5

Анонимен

преди 5 години

Аз ли не разбирам нещо? Всички от Европа и ООН вдигнаха шум за убийство на журналистка, само у нас казват, че то няма общо с работата и. Парадокс.

4

Анонимен

преди 5 години

Тя не е журналистка, дори няма образование за това.

3

Анонимен

преди 5 години

Единственото което ще гарантират нашите политици на Гутиериш е че всичко ще покрият сега няма сами себе си да вкарат в затвора я.

2

the Ghost

преди 5 години

не си спомням, макар че не беше много отдаван, тези ***-ели плазмодии от ООН, ЕС, ХК и пр. да надигнаха толкова вой след жестоката катастрофа край Своге. Явно са го ударили на полулизъм мазниците

1

Анонимен

преди 5 години

Кой знае какво станало толкоз.