20

Анонимен

преди 5 години

евала на прозрението на марковски никои нямаше да се сети че човекът е бил под 50 години а не да кажем на 80 години голям психолог е повече от килограмите си

19

Една Българка

преди 5 години

До Анонимен35Събуди се българино. Не е изнасилена ,лъжат нарочно ,има сведения че не се дава точната информация. Б. Борисов е издигнат от подземния свят и унищожават България. Събуди се Български народе

18

Анонимен

преди 5 години

до 35 Е, на лична основа е- жената тръгна да показва кирливите ризи на някои висшестоящи и я очистиха.

17

Една Българка

преди 5 години

Поредното убийство ,което се мъчат да прикрият.Търси се *** които да попие това зверства. Събуди се България. Б . Борисов е издигнат от подземния свят. Умишлено унищожава България ,не му вярвайте ,изринете го от властта . Той ни е убива ,заедно с неговата шайка. Събуди се българино....

16

Анонимен

преди 5 години

Племенникът на Румен Петков дето уби сестри Белнейски е на свобода, но нарочиха един бивш затворник лазар Колев и го тикнаха в панделата за това.Сега да видим на кой клошар ще лепнат пак това убийство, а човекът на ония горе който е действителния убиец ще си живурка на воля. Ей това ще стане за съжаление.

15

Анонимен

преди 5 години

Дали е свързано с работата й или е "битова престъпност" на някой оскотял примитив, не знам, но и в двата случая е ясно, че държавата е изгнила отвсякъде. Да не можеш да си вършиш работата поради политически натиск, ако си примерно журналист или да те е страх да излезеш от вкъщи, ако си обикновен човек, защото престъпници с десетки висящи дела и всякакви хахави се разхождат свободно, ами... еднакво страшно е!

14

Анонимен

преди 5 години

СКАНДАЛЪТ СТИГНА ДО ООН!а г-н борисов се спотайва, снишава се, ослушва се и чака работата да се позабрави.

13

Анонимен

преди 5 години

Август 1914 г., Европа - световна война, милиони убити, разрушения.Септември 1939 г. - Европа - световна война, милиони убити, разрушенияСледваща дата - 1964 г., нейде из Европа...Само факти, нали така?

12

Анонимен

преди 5 години

Адвокатът изключва възможността убийството да има връзка с журналистическата професия на жертвата, въпреки че последното предаване, водено от Виктория Маринова, е за корупционен скандал.............................................И КАК ТОЧНО МАСТИТИЯТ АДВОКАТ РЕШИ, ЧЕ УБИЙСТВОТО НЯМА ВРЪЗКА С РАБОТАТА НА ВИКТОРИЯ.МАЙ РЕШИ И ТОЙ ДА СИ ПОЧЕШЕ ЕДИКА.

11

Анонимен

преди 5 години

Докато има арендатори ще има и корупция. Пребит арендатор няма.

10

Бесен

преди 5 години

Такъв,който ако има пари ще защитавате яростно и ще обикаляте по телевизиите да обяснявате как е невинен и натопен,г-н адвокат Марковски!БЕСИЛО за убиеца на момичето! БЕСИЛО! БЕСИЛО! БЕСИЛО!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Пламен- е,Много си неграмотен!

8

Анонимен

преди 5 години

Марковски ще говори за морал...Голям смях.Виж ако е за пари-ще слушаме внимателно и с респект.Иванчева е най - голямата моралистистка, нали така Господин коментатор?

7

Пламен Василев

преди 5 години

Въпросният адвокат, Марин Марковски, е един куромпиран адвокат, само защитава убийците, и хора който имат много пари. През 2006 година почина сестра ми на 22 години, по лекарска грешка. Аз утидох при въпросният- Марин Марковски, и ми обеща че всичко ще оправи ще се бори , виновниците да си получат заслуженото, Но трябва да ми платиш 300 лева за да почна да работя по случая. Аз платх му 300лв. После почти една година ме развърта и ме замаянаше, и нищо не направи, и си изгоряха 300 ми лева.

6

Швед

преди 5 години

Стига сте обвинявали "братята"..Зад всички големи престъпления, стоят бивши или настоящи милиционери..Убийството е изфабрикувано... така е поръчано от някои "честни" и "светли" кръгове, а те си имат фронтмен от Банкя, който сега замазва... Всички дето се изсипаха да ръсят мозък от телевизора са капарирани, финансово мотивирани или потомствени рушветчии..

5

вижда се

преди 5 години

На тази територия живеят само роби ,управлявани от мафиоти !!Иначе сме европейски ЧЛЕН !!

4

А бе

преди 5 години

Марковски лично познава хора,които са способни на такива деяния-повечето му клиенти.

3

Анонимен

преди 5 години

Може и да не е приятен този, но е казал истината. Не се засрамиха умните и красивите ***. Ама и те са като убиеца - нищо човешко няма в тях.

2

Циник

преди 5 години

Това е някой извеpr от уругвайския електорат.100% съм убеден , че даже не е чувал за еврофондове ... берач!

1

Ха-ха

преди 5 години

Марковски ще говори за морал...Голям смях.Виж ако е за пари-ще слушаме внимателно и с респект.