147

Анонимен

преди 5 години

Като в Нови Хан ще го намерят някъде самоубит. без кръв наоколо. Как не са ни пуснали още някоя сърцераздирателна любовна история?

146

Анонимен

преди 5 години

Все едно сме в Русия!

145

Анонимен

преди 5 години

Арестуваните журналисти от Биволъ са фиксирали изгарянето на документи от еврофинансирането,но не са го предотвратили и туй значи,че има дубликати на всички документи по тази част кат заведени от инвеститора,койт и да е инвеститор във финансирането от организираните фондове,а туй значи,че е глупаво да се изгарят множеството документи организационнофинансови,освен ако то не касае и тях,не е обвързано с тях за унищожение и промяна на сумите и организацията за превеждане и отчет кат задължилжтелни.

144

Анонимен

преди 5 години

Мишо Бирата, Ваньо Танов, адвокатът на сестри Белейнски, и пр и пр.А вчера Виктория Маринова.Италианската мафия да прати свои хора тука да изкарат един курс. Малко да се пообучат, че са дилетанти в сравнение с нас.

143

Анонимен

преди 5 години

Надрусан криминал с психични отклонения!!!Такъв търсете.Работата е ясна.

142

Хичо

преди 5 години

Заради световния отзвук милицията на Република България е дала на изчакване версията за психичноболен или клошар, който немърливо си е оставил цялото ДНК. Да не забравяме и ,,трафикът на онколекарства организиран от бездомник. Невероятно явления, сравнено единствено с раждането на супернова е бг полицията. Всъщност ГЕРБ официално вече убива по сигнал

141

Анонимен

преди 5 години

Хора, нима има досега разкрито престъпление по политически причини? Ами, че точно в ЕС и подобните му структури са най-корумпираните политици. Да не мислите, че се различават от нашите в Бг? Ще хванат някой за мущерия с богато досие и всичко ще приключи. Не се заблуждавайте. Срещу големите пари не може да се играе, там са увързани много хора с обществено и финансово влияние. Жалко за девойката, животът е бил пред нея.

140

от сиднеиAaвстралия

преди 5 години

Любовен петоъгълник, или спор за паркомясто? Давайте версии или го пишем самоубийство?

139

от 142 до 146

преди 5 години

Вижте в Рамблер.ру - коментарите към новината

138

Анонимен

преди 5 години

Колко много разбирачи...

137

ГЕПБ

преди 5 години

СЕГА ЩЕ СЕ НАУЧАТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА НЕ ИЗОБЛИЧАВАТ ЕДРАТА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ!

136

Анонимен

преди 5 години

Хвърлете един бърз поглед на коментарите в руските медии. Пишат, че е убита във връзка с разследвания на дъщерна фирма на Лукойл. Не знам дали е вярно, ама щом самите руснаци подозират именно това...

135

Лили

преди 5 години

Странно как Гербаджийте не са я самоубили, явно са искали показност.

134

изнервен

преди 5 години

не щем оставки, да не стане по-зле. Помните ли Виденов. Никога повече комунизъм

133

Анонимен

преди 5 години

До115. Няма какво да залагаш.Пишеш не изстина. Ялова ти е тезата.С така скалъпени неща по убиството се разбира , че е поръчково. И всички които умишлено повтарят не изстини са за съд

132

изнервен

преди 5 години

До 133. И какво ще стане ако има оставки? Ще спрат убийствата ли, ще цъфнем и вържем, ще се намери някой, който ще реши всички проблеми в МВР? Ами то в тази малка страна вече не останаха хора да заемат държавни постове. Ако ги сменяме при всеки инцидент накрая ще внасяме министри от Африка. Айде стига глуппави предложения.

131

Анонимен

преди 5 години

Жената може и да не е брилянтен журналист, в предаването си просто прочита един текст и то лошо, но е била инициатор и активист и по други казуси срещи властта. Много ми хареса самото предаване, Дани успеят да направят и продължението. Не знам Европа, докога ще търпи да бъде източвана от българо-румънската мафия. Спирайте финансирането!

130

Анонимен

преди 5 години

Ама това, ама онова, а просто може да е някой сексуален маниак.

129

Анонимен

преди 5 години

Абе тя и Мирослава от Перник само тренираше джудо...

128

Анонимен

преди 5 години

не бе, те не се интересуват от Русия и от Путин, в евроатлантическа България добре се живее, кой ти гледа Русия...