83

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата нищи убийството на Виктория, заподозрян още няма---------Абе, ще намерят някой клошар, за да прикрият Поръчителя.Убийството на Виктория е ОчеВадно предупреждение срещу разследващата журналистика в Бг.Жалко за момичето

82

Политнекоректно

преди 5 години

Една майка зверски убита! Едно 7-годишно дете лишено от закрила и от любов! И вие, либерално-демократични ***, ще ми говорите, че не трябва да има смъртно наказание!!!!!!!!!

81

Анонимен

преди 5 години

Във една нормална държава, първите заподозрени ще бъдат тези които журналиста е разследвал. А в този случаи онези хубавци дето източват евро фондовете.Аме нЕма да стане, ще се окаже, че сама се е пребила.

80

Анонимен

преди 5 години

Вероятно ,това ще е новина в световния новинарски обзор утре !Но ,това ,няма да върне живота на това красиво момиче !Това е отвратителнои показателно за днешна България!

79

Анонимен

преди 5 години

fff

78

Тролъ

преди 5 години

Най добрите сме пратили там ( криминалисти) бат ви БОЙКО ги ппраща бе!

77

Анонимен

преди 5 години

Някога в Русе живееха будни хора, интелигентни. Още помним Екогласност. Днес само апатия и овчедушие. Жалко за момичето.

76

Анонимен

преди 5 години

До БлажевитиТи това, като предупреждение ли го казваш ?

75

Зозо

преди 5 години

това, че убитата е разследвала злоупотреби на правителството е чиста случайност. Същото и с двамата арестувани журналисти от Биволъ. Който твърди, че при герб се репресират журналисти е комунист. Вижте статистиката - на водещо място сме по свободо на словото.

74

Блажевити

преди 5 години

Това очаква всеки който си вре носа в системата и дава трибуна на борците срещу мафията. Мутрите не прощават. Особено когато цялата власт е у тях.

73

Анонимен

преди 5 години

Ако беше свързано с работата й, щяха да я убият набързо и да я хвърлят в Дунава. А жертвата е изнасилена и ограбена. Това е работа на някой ром. А тя е била там с колата си, защото е правила крос, за да участва в някакво предстоящо бягане на езерото "Сребърна", според друг сайт.

72

трол

преди 5 години

Тук политиката няма нищо общо със случая.Това е убиство от частен характер, според мен.Оставете полицията да издири убиеца.

71

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата нека си нищи.Случая е ясен.Бившият или някой с който е била в последните години.Определено е работа на криминално проявен и психически неустойчив ***.

70

Анонимен

преди 5 години

С камъни пред министерския съвет! ДА ПРИНУДИМ МУТРАГЕНЪО ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ КАТО ГО ХАЛОСАМЕ С ПАВЕ ПО ТИКВАТА!

69

Petar

преди 5 години

Mnogo prilicha na scenarii ot Pod prikritie

68

Руска рулетка

преди 5 години

Покрай такива красавици изплуват винаги много мръсни тайни. И тук случаят ще е същият, помнете ми думата. В днешното общество, когато всеки и всичко се измерва единствено в пари, в ползата или удоволствието, което то носи, подобни новини са естествено следствие от ценностната система, формирана от консуматорския мироглед. Така ще е и занапред. Ще разчитаме на късмет!

67

Ф.С.В

преди 5 години

Усещам че убиецът има лодка - опасявам се ,че жертвата е попаднала случайно и може би не е първата на този *** -Може и румънец да е ... Но с нашето МВР събрало само некъдърници - хм

66

тонката

преди 5 години

предлагам да продължим да гласуваме за герб, за да не стане по-зле

65

Анонимен

преди 5 години

Троловете вече накацаха да ни обясняват за личен мотив! Според мен и се е обадил непознат "информатор" и и е казал че ще и предостави големи доказателства за разследването и но да се видят насаме. За да не се уплаши я е поканил посред бял ден но на усамотено място. И там най-нагло я е ликвидирал. Всичко е заради това че настъпи гнусните мутри които ни управляват!

64

остров спокойствие

преди 5 години

До *** в домовете им ги ликвидираха нЕкои, по празници и делници.Дреме им на Герберските крадци !