23

Хомосексуалист

преди 5 години

До джендърНямам търпение републиканците да ви разкарат от властта в САЩ, а на евроизборите да ви изгоним от Брюксел! Тогава ще ви видя дали НПО активистите ще продължавате да сте толкова нагли!

22

Анонимен

преди 5 години

До ХомосексуалистЧе какво им е на сурогатните майки?Познавам доста двойки ЖЕНА-МЪЖ, с граждански и църковен брак при това, които след дълги години борба, не успяха сами да си родят дете и прибегнаха до услугите на сурогатна майка.Децата им сега са гледани, обичани. Нормални деца.

21

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ УВЕЛИЧИ ПОПУЛАЦИЯТА С 10%*** В БЪЛГАРИЯ Е МИНИМУМ 20% НЕ СЕ ШЕГУВАМ :DКРИСТИАНО РОНАЛДО ИМА НЯКОЛКО ДЕЦА ОТ СУРОГАТНИ МАЙКИ!АЗ НА ПРОПАГАНДАТА, ЧЕ КРИСТИАНО РОНАЛДО ХАРЕСВА ЖЕНИ НЕ СЕ ВРЪЗВАМ :D

20

Анонимен

преди 5 години

Вече се бях разочаровал, че авторът е забравил за злия злодей Путин, но в последното изречение, някак срамежливо е успял да си заработи насъщния :-)

19

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

До Анонимен 15ТАМАН ЩЯХА ДА ТИ СЕ ВЪРЖАТ АКО НЕ БЕШЕ НАПИСАЛ, ЧЕ ЖЕНАТА БИЛА ВЕЩ В ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ!!! :D

18

Бау

преди 5 години

Заглавието за пореден път е силно подвеждащо ...

17

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

До МНЕНИЕКОМУНДЕНЦЕ НА НИЩО ЛИ НЕ ВИ УЧАТ В РУСИЯ!!! БОРИСОВ СМЕНИ ЦЯЛАТА КОНСТИТУЦИЯ ПО ОТНОШЕНИЕ НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ И БЕЗ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ :D

16

Анонимен

преди 5 години

До ХомосексуалистПУТИНИСТЕ! РЕФЕРЕНДУМИТЕ СА ЗА ТОВА ДА СЕ ПРОМЕНЯ КОНСТИТУЦИЯТА НА НИЩО ЛИ НЕ ВИ УЧАТ В РУСИЯ!!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Разбрахте ли сега ЗАЩО и КОЯ религия е правоверна!Къде е християнската църква?? В шеста глуха....Там в държавите където има правоверна религия такива джендърски недоразумения НЯМА и няма и да има! Там жените раждат деца и се подчиняват на мъжете си. Семейството е най-висша ценност. Младите се женят рано. Феминизма и джендърите са забранени със закон!Тези държави има нарастващо и младо население. А във НЕправоверните държави населението се топи и застарява все повече! ТОВА СА ФАКТИТЕ!

14

МНЕНИЕ

преди 5 години

Слава на ДЕДИТЕ ни - Те са записали в Конституцията - Смяна на членовете в Конституцията се прави от ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ .Демек - обикновено народно събрание не може да променя Конституцията на Република България . Умни Депутати е имало Навремето .

13

Хомосексуалист

преди 5 години

Джендъре, според българската конституция бракът е съюз между мъж и жена, като е законен само гражданския брак. Няма какво да се гласува!

12

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

ТЕЗИ ПАРАДИ КОИТО СЕ ПРОВЕЖДАТ СЕ ВОДЯТ ОРГАНИЗИРАНИ ПРОТЕСТИ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!!!НЕКА СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ИЛИ ПРОТИВ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ И АКО НАСЕЛЕНИЕТО ГЛАСУВА ПРОТИВ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ГЕЙ ПАРАДИТЕ!!!!ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА НАСТОЯВАМЕ ДА СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ЗА ДА СЕ СПРЕ С ПАРАДИТЕ АКО ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА НАРОДА!!

11

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

РУМЪНИЯ СЪЩО Е БИВША КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА И РЕЗУЛТАТИТЕ ТАМ НЯМА ДА СА ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ТЕЗИ В БЪЛГАРИЯ!!!ОЩЕ ОТ СЕГА КАЗВАМ , ЧЕ ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ДЖЕНДЪРИЯТА ЩЕ СА ПОВЕЧЕ!!НА КОМУНИСТИТЕ АТЕИСТИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА !!!БРАВО НА РУМЪНЦИТЕ , ЧЕ ЩЕ ОДОБРЯТ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!!!!!!!!1

10

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

БРАВО НА РУМЪНЦИТЕ МНОГО СА ПО-НАПРЕД ОТ НАС!!!ТАМ МНЕНИЕТО НА НАРОДА СЕ ЗАЧИТА!!!ПРОВЕЖДАТ СИ РЕФЕРЕНДУМИ И СЕ СЪОБРАЗЯВАТ СЪС ВОЛЯТА НА НАРОДА!!А ТУК В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ ЗА НИЩО НЕ НИ ПИТА ТОЧНО КАТО В РУСИЯ СМЕ!!!

9

Анонимен

преди 5 години

А какво ни нитересува нас това нормалните хора.

8

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно и в България ще се приеме закон за осиновяване да деца от хомосексуалисти, това е решено на най-високо ниво. Сега нали има банани в магазните, при свободата и демокрацията всеки е свободен да влезе в магазина и да ги гледа. Гледането на банани върви с осиновяването на деца от хомосексуалисти.

7

Българина

преди 5 години

Самия факт че се обсъжда на референдум тази тема е абсурд! Все едно да гласува, убийството лошо ли е? Педофилията грях ли е? В китай и русия не се занимават с глупости, щото там сорос го няма както и цру.

6

House M.D.

преди 5 години

Най-справедливите закони за хилядополовите са в Иран!

5

Така е демократично

преди 5 години

Във Франция излязоха близо два милиона със семействата си в Париж да протестират срещу осиновяването на деца от хомосексуалисти, и полицията ги би с палките и ги пръска с вода от пожарните, и деца имаше с разбити глави, и френския парламент прие закона за осиновяване на деца от хомосексуалисти.

4

Анонимен

преди 5 години

Брюксел не спира да припомня, че румънското правителство все повече се отдалечава от принципите на правовата държава..абе, брюксел що не си го слага където му харесва, и да не раздава акъл, който няма ???!!! а гейовете ДА СИ РАЖДАТ гейчета, щом са способни, никой не им пречи, да не пречат и те !