32

Анонимен

преди 5 години

до 32 Немецът взима за гипскартон 20 евро на час. Но понеже сме чужденци започваме от 15 евро. Да не кажа че на тия от близкия изток уж майстори им хвърлят и по 10 евро на час.

31

Анонимен

преди 5 години

Ееех, да беше Фюрерът жив, само на Дойче Гелета щяхте да ми станете...

30

Анонимен

преди 5 години

до 16 15 евро на час в Германия са нищо ли? Сега ще ти кажа при какви условия...Безплатна квартира.Тя събаря много понеже. Така..за ядене и пиене 1000 евро на месец+ сметки стават 1200 евро. 15 евро по 10 часа на ден са 150 евро.22 дни се работи там( при брат ми)На месец 3200 евро!Спестява на месец 2 бона в евро. Както искаш така ме разбирай.

29

Самир Хаджбулатов

преди 5 години

Картофелите се опитват да рециклират нацизма си който е неизличима част от всеки немец.Смешни напъни. Около 15 милиона правоверни работят за каузата. Преди можеха да избират между американци или руснаци. Сега излаамът ще ги покори и успокои. Както и останалите между впрочем... Холандия, Бвлгия, Франция. Не виждам драма!

28

Анонимен

преди 5 години

Именно Сталин след като се разправи с Троцки обяви, че световна комунистическа революция няма да има, поне Русия няма да я прави както бяха планирали световните архитекти и техните марионетки Ленин и Троцки, ами СССР ще си гледа себе си и ще строи социализъм само у дома.

27

Анонимен

преди 5 години

правилно - никакви радикализирани младоци ! баба им М. вече им внесе радикализирани от вън.

26

Анонимен

преди 5 години

"тези хора - бели или монголски смесици - в тия заводи правеха индустрия, за да завладеят всички и да ми наложат отвратителната комунистическа диктатура. Хитлер спаси половин Европа"А защо им е било да завладяват всички и да ти налагата отвратителната си комунистическа диктатура като Русия е една от най-редко населинате страни в света, и най-богатата на природни ресурси? Завладява се когато нямаш територии, имаш пренаселеност и нямаш ресурси?

25

V

преди 5 години

Германците от западна Германия са нацисти .А тия в източна си мислеха че като през комунизма само трябва да работят. Западногерманците смятат работника за нисша раса.Помните ли онова германско семейство дето казваше че с 450 в Германия не могат да живеят щото нямат имот.А защо нямат? Нали са там в рая?Имат си начини да прецакват закона.Не мога да разбера защо наще политици копират този провален модел във всички закони.Ще изчезнем като германците .

24

Анонимен

преди 5 години

До до 8"Хитлер спаси половин Европа, за съжаление ние бяхме от другата половина и това, което ни направиха, дори 500 години турско робство не можа."Сега като България е с правилната половина вече 30 години защо е първа по смъртност в света и бедна като африканска държава?

23

Анонимен

преди 5 години

До до 21Трябват им и консуматори и работници, не всичко се прави от машини въпреки напредъка, но иначе Германия е заляла всички пазари в света, нещата са на косъм, няма къде да продават, затова имат интерес страни като България да са без икономика и да внасят. А ако процента на демографския срив спадне до орпределно ниво, тогава немците ще почнат да намаляват с геометричма прогресия, това са проросни закони. Затова натресоха бежанците на цяла Европа,а бежанците и във франция ще купуват немско.

22

до 21

преди 5 години

Мислил съм си, че на Германия и сие "развити" държави не им трабват работници, а консуматори-потребители. Технологиите редуцират нуждата от работна ръка. Проблема е кой ще потребява произведеното.Немците са умни и знаят, че човек, който го мързи да изгони мухата, която му лази по носа, генетично с поколения напред е неспособен да работи, но е подходящ да консумира.

21

Анонимен

преди 5 години

До до 8"Не пропускай фактът, че МИЛИОНИ руснаци се биха на страната на Хитлер. Защо?"Защо, защо? Ми така става когато човек не си пие редовно хапчетата.

20

Анонимен

преди 5 години

До до 8"защото, тАпако, тези хора - бели или монголски смесици - в тия заводи правеха индустрия, за да завладеят всички и да ми наложат отвратителната комунистическа диктатура. Хитлер спаси половин Европа"Когато бяхме под комунистическа диктатура българските пенсионери не ровеха в кофите за огризки от и бяхме сред 30те най-развити страни в света и 27 по стандарат на живот. А днес при евроатлантизма 3 милиона българи слугуват на наследниците на Хитлер който изби 60 милиона от бялата раса.

19

Анонимен

преди 5 години

Целият проблем с бежанците започна от Германия, защото те са най-зле демографски, с отрицателен прираст на населението и им трябват хора които раждат по-много деца, иначе ще дойде момент в който демографския срив е необратим и това може да е фатално за икономиката им ако няма достатъчно хора да работят и да консумират, Герания ще рухне. Натресоха ги на цяла Европа, нека се оправят сами, всичките бежанци да си ги вземат, а оня Хитлер да не ни го размахват.

18

до 8

преди 5 години

защото, тАпако, тези хора - бели или монголски смесици - в тия заводи правеха индустрия, за да завладеят всички и да ми наложат отвратителната комунистическа диктатура. Хитлер спаси половин Европа, за съжаление ние бяхме от другата половина и това, което ни направиха, дори 500 години турско робство не можа. Не пропускай фактът, че МИЛИОНИ руснаци се биха на страната на Хитлер. Защо?

17

Анонимен

преди 5 години

Кот такова. Има и то и в Германия, в САЩ. О в Русия.Все едната, ще излезе победител. Аз съм добре, няма проблем ;)

16

Анонимен

преди 5 години

До 11Да,всек7, който може. А и колониите не са държави хора... В смисъл виж ги на кво мяза.

15

Анонимен

преди 5 години

До 7. Ако ги взима на черно, живее на черно и се прибере в България след няколко месеца е добре. Ако обаче плаща данъци, осигуровки и иска да живее в нормално жилище , а не натъпкан в някое монтьорско жилище, 15? са нищо.

14

Анонимен

преди 5 години

Хе-хе евролиберастите ревът, че едва ли не Хитлер им *** на вратата, а не се питат аджеба защо стана така, защо хората си спомниха за Хитлер??? Отговора е много *** хората не искаха техните ценности, но си мълчаха чашата преля когато наводниха европата с ядрени физици и лекари свикнали да живеят на социални помощи и да се гъзурчат пред джамиите.

13

Анонимен

преди 5 години

Какви расисти бе, коя раса, германците избиха 60 милиона от бялата раса, каква раса германците?