40

Анонимен

преди 5 години

До UnufriЗатова плащаме за чистота, за да се чисти. Тогава да не плащаме като Столична община не може да се справи. Ние не сме виновни, че София е разбит и отвратитетелен град.

39

До 33

преди 5 години

Явно не си софиянец защото 85 % от софиянци са твърдо зад Фандъкова.Аз съм на 70 и мога да ти кажа че такъв кмет не сме имали след 9 септември.Всички кореняци софиянци живяли и видяли две и двеста са на това мнение и на изборите го доказахме с най високият процент гласове.И ПАК ЩЕ Я ИЗБЕРЕМ ,пък вие си се приберете във вашият град или село.Там да водите тази ,, революционна борба."

38

Unufri

преди 5 години

Много пъти вече срещем коментари, че в София било много мръсно, имало *** навсякъде и изпочупени тротоари и плочки.Ами тези *** кой ги създава бе драги ми смехурковци? Данчето Фандъкова отиде да нацапа, да разхвъля *** и да си хвърля фасовете ли? Или паркира по тротоарите, та ги изполоми и тях?Това си го правите вие, т.нар. софиянци. Така че не разбирам срещу кого точно мякате.

37

пешев

преди 5 години

Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал: Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

36

Анонимен

преди 5 години

Събират се сто човека и дай да сваляме някой избран от половин милион гласоподаватели??!! Не, че съм доволен. Но с такива действия се скача от трън, та на глог. Такъв матрел остана в България. Оставих майсторите си без надзор вкъщи и когато се върнах и видях как са ми наредени плочките на пода на банята ми призля. Мърлявщината е повсеместна. Докато не започнат да разстрелват публично техничеки ръководители и инспектори няма да се оправим. За частните строежи важи същото.

35

софиянец

преди 5 години

До тонкатаИ всички, които са се събрали мякат.

34

кандидат депутат

преди 5 години

До КорнелияТя и Иванчева викаше и чупеше в Младост, ама сегаааа...Не обещавай много.

33

Анонимен

преди 5 години

Има ли някой, който да харесва инфраструктурата в София?! Има ли поне един?! Да си каже!

32

БСП

преди 5 години

Боят наставааааааааа, тупкат сърца нииииието ги близо наште душманииииииии.

31

Анонимен

преди 5 години

Софиянци не са виновни,защото почти никой не гласува за Фандъкова.Обаче накрая ни казват че тя печели.Същото важи и за ГЕРБ на избори.Те си знаят как става

30

Анонимен

преди 5 години

ТОВА РЕШИ ПЛЕНУМЪТ НА БСП- АКТИВНИ ДЕЙСТВИЯ ЗА РАЗКОЛЕБАВАНЕ ВЯРАТА НА ХОРАТА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ- КАКЪВ ЦИНИЗЪМ- НЕ ДА РАБОТЯТ А ДА РАЗКОЛЕБАВАТ- ГНУСНА И ОТВРАТИТЕЛНА ЧЕРВЕНА П А П Л А Ч- КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ- КРАЖБИ НА МАНДРИ ИЛИ РАЗБИВАНЕ НА БАНКИ- ЗЕР 13 НЕ ИМ СТИГАТ ТИЯ ДЕТО РАЗКОЛЕБАВАТ- ТЕ НЕ ГРАДЯТ- ТЕ РАЗКОЛЕБАВАТ.

29

nn

преди 5 години

До Анонименпуснете ги да я из....тат

28

Наско

преди 5 години

Софиянци са виновни щом избират за кмет толкова пъти тази некадърна женица. Не е луд този, който яде зелника, а който му го дава.

27

ЕС

преди 5 години

До ТоктуРим и Париж са още по-зле. Там и лежащи шебеци има като екстри.

26

Корнелия

преди 5 години

А така! Точно по инструкциите. Който най-много вика и чупи сега, после ще е депутат.

25

V

преди 5 години

Тез на кого се сърдят ??? Ми квито са софиянците такъв им е и центъра .Бетонен комунизъм.Европа е вътре в нас .Ако не я носиш мизерията не ти прави впечатление .Не ми обръщайте много внимание на мене .Аз отидох там и ония ме развалиха.Вече не ставам за българин.А такъв нормален селянин бях .Мизерията въобще не я виждах ;)

24

Честно работещ

преди 5 години

Държава, политици, администрация, че и пътища и тротоари даже,са създадени да служат на народът, на нас - работещите , създаващи БВП и плащащи данъци хора ! Заслужават утре дс емигрираме всички работещи хора, та да се усетят че те без нас не могат и няма смисъл да съществуват,но ние без тях - можем. Не работещият служи на администрацията, а администрацията е безсмислена, ако няма работещи и народ на който да служи.

23

Анонимен

преди 5 години

Отидете и вижте в Западен парк какъв ремонт се прави. Там пада голямо лапане.

22

Анонимен

преди 5 години

Гражданите трябва да вземат властта в тази държава и да контролират строителството и политиката.

21

Любомир Стаменков

преди 5 години

Категорично за мен това си е активно мероприятие на кака ***. Излизат 200 души се пише, този който пише също е платен, народът иска... Мене някой да е дошъл да ме пита кого съм оторизирал да ме представлява.? Провакацията е от един- два файтона хора....