72

Анонимен

преди 5 години

Време е да оваляме гербавите в катран и перушина!

71

Анонимен

преди 5 години

Кебапчета ще има ли? Да доведа и брат'чеда?

70

Анонимен

преди 5 години

Не харесвам ремонтите и бих отишъл на наистина граждански протест, към който не се е присъединила някоя партийка, за да получи политическия дивидент. Но щом там се е присламчила "България на гражданите" или пък която и да е друга политическа формация - без мен.

69

Анонимен

преди 5 години

Аз не си спомням и един ремонт в София от преди гробарите... ното околовръстно, нито дупки, нито улици... помна само, че ни миеха улиците в Дружба и по цариградско поне 2 пъти в годината, обаче пък сега косят тревата... абе 3тия свят сме.

68

34654567

преди 5 години

Кажете за увеличаването на осигурителния праг днес.бг! Или как съдират още 200 лв на калпак от частния бизнес за да плащат на калинките в държавна администрация ака електоратът.

67

Анонимен

преди 5 години

До ТиневЯвно не знаеш, че в Столична община 80% от служителите са от провинцията. Така че тия зулуми ги правите провинциалистите, а не софиянци.

66

Анонимен

преди 5 години

След този айдуклък миловидната кметица пак ще се тъпче със стриди,а бедния българин ще продължи да се тъпче с разни продукти и да се спъва в ново ремонтирания булевард.Другата я разхождат като мечка на сбор с белезници и я показват по телевизията видиш,ли колко е лоша и как борим корупцията .

65

Стар софиянец

преди 5 години

Хайде спрете да буните държавата бе другари и другарки.9 септември 44та ,няма да се повтори.То не бяха,,протести" на майки,на сънародници зад граница,за все още незавършени ремонти.Ние-истинските софиянци виждаме колко много се прави над и под земята в София,на места не ремонтирани от 80 години. Прекрасен кмет е Фандъкова и пак ще я изберем.А вие си оправете родните места Аман от вашите ,,протести и революции.Нали виждате колко сте на площада -и то едни и същи активисти на ругарката от Крушовица

64

Анонимен

преди 5 години

Лошото е, че ако не бяха тия въобще нямаше какво да се коментира...

63

mgs

преди 5 години

Ще чакаме плочките да се саморазрушат след една две зими, както изчакахме Цариградско шосе да му се изравнят вълничките - след 10 години. Ово е стандарт.Видях градинката - ами грозно е, аз не съм експерт, ама нали има такива по архитектура, поне един Главен Архитект - те не са ли си представили как ще изглежда. Разбирам мен да ме излъжат с проекта, ама тия - да се построяло, че да го видим...

62

Тинев

преди 5 години

Що ривети беееее, сУфиенци? Искахте демокрация - на Ви демокрация. В цялата и хубост и представителност. -Корупция-Некадърност-Грабежи- Измами- Мошеничество " Който не скача е комунист " - а?Е, тези дето ни управляват от где се пръкнаха биеее?Само да плямпате сте способни, аааааааааааааааааааааааааааааааааа не и да крадете от разните му фондове също.

61

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 54Абсолютно подкрепям!Не БСП, ГЕРБ и ДПС изгониха милиони трудоспособни българи от България, ИЗГОНИХТЕ ГИ ВИЕ ПРОСТИТЕ СЕ.ЛЯНДУРИ, КОИТО ДАВАТЕ ВЛАСТТА НА БСП, ГЕРБ И ДПС=БКП_ДС КЪДЕ С ГЛАСУВАНЕ КЪДЕ С НЕ ГЛАСУВАНЕ И ПАСИВНОСТ !ДО КОГА ЩЕ ОВЛАСТЯВАТЕ ПРОСТИ, НАГЛИ, СЕЛСКИ ТАРИКАТИ !

60

...

преди 5 години

Значи чета вече толкова години и още не мога да разбера! АБЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ БРЕ!!?? КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА МИ ГОВОРИТЕ ЗА РЕМОНТИ ВЪОБЩЕ!? ТУКА НИКОГА И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ Е СТАВАЛО ВЪПРОС ЗА РЕМОНТИ!! ТУКА ВИНАГИ КАТО СЕ КАЖЕ "РЕМОНТ" ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА КРАДЕНЕ КРАДЕНЕ КРАДЕНЕ И АКО НЯКОЙ СЕ ЗАМИСЛИ ЗА КРАДЕНЕ НА ПАРИ!! РЕМОНТ НЯМА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И НЯМА И ДА ИМА! ТАКА ЛИ НЕ ГО РАЗБРАХТЕ БРЕ! ЗА ТОВА ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СЕ РЕМОНТИРА! ТА ПОНЕ НЕЩО ЗДРАВО ДА ОСТАНЕ!

59

П.Петров

преди 5 години

При положение, че фирмата изпълните се казва "ГеПи груп"("GP grup") на Златев, какво очаквате ?Четох скоро за финансова пирамида в Русия, която се казвала "Кешбери". Сходството е очевадно - наглост по общи учебници!

58

Неграмотен депутат

преди 5 години

Е нали парите са усвоени,и всички по веригата са доволни!

57

Кореняк

преди 5 години

До 52. Тук не е въпроса как е при вас, а как трябва да е при всички ! След като ГЕРБ разрешава строителство, то строителството трябва да е придружено със съответната инфраструктура. В момента около моят блок се строят нови два, които са огромни и реално не само ще стане още по-мръсно, а никой не се е сетил, че трябват и места за паркиране и ми е интересно да видя къде точно ще се паркират новодомците, ама нищо вие нали сте наред ! Нищо, че и аз си плащам данъците до стотинка !

56

Анонимен

преди 5 години

И в метрото не е по различно :)Само ,остава да наредят душовете по стените :)Нашарени пешеходни пътеки и сгради в 1000 цвята !Панаира не е от вчера !

55

Анонимен

преди 5 години

Уни-кално. Без коментар.

54

Анонимен

преди 5 години

По-голяма мизерия от Бургас няма. Кмет и община управлявани от ГЕРБ и сателитките им а както и всяка държавна институция заета само с членове на ГЕРБ и техни активисти са корумпирани. Ако сравним София с Бургас то Бургас е като клоака.. нивото е под всякаква критика, както писа един по -долу икономически мъртъв град, само мутри и фризьорки и крадливи герберски чиновници виреят тук. Отврат .. отврат

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52Браво. Аз съм от Ловеч и от както имаме кмет от ПП ГРОБ централната пешеходна алея е в ремонт (2 години) и още преди приключването се знае че общината ще трябва да плати от джоб защото плочките не са по изискванията на проекта следователно не се покриват от ЕС.