24

Аз 2

преди 5 години

До Анонимен: Отговорът на загадката е ясен - 24 милиона само за този обект. А ремонтират уж и градинката пред Кристал. И там 20 милиона. Ще почнат скоро да бетонират с македонски *** и пред храма Александър Невски. И там за още повече милиони. Важното е далаверата да върви, като изберат Фандъчката пак догодина, ще дигне мизата. Догодина ремонтите ще са за от 100 милиона нагоре...

23

Анонимен

преди 5 години

""Въпрос на лично възприятие е дали на някого му харесват паветата или не. Нашата основна цел е тези павета, каквито и да са те, да бъдат положени по най-качествения начин", обяви днес зам.-кметът на София Евгени Крусев, след като дойде на място да разгледа обекта."ВЯРНО ЛИ ТОВА СИ КАЗАЛ И СОФИЯ НЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СПИ ЗА НАГЛОСТТА И СЕ ВРЕ ПРЕД ОЧИТЕ ВИ ИСТИНАТА. ВЪПРОС НА ЛИЧНО ВЪЗПРИАТИЕ БОЛНИ ИЗВРАТЕНИ МОЗЪЦИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ. ТАЗИ ХИПНОЗА ЩЕ СЕ СПРЕ ПО ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ!

22

Анонимен

преди 5 години

Столичани,не се гневете и не завиждайте! Не само при вас е така,елете в Стара Загора и ще ви се поиска да се гръмнете с метлата! Градът е като след бомбардировки-туй център,парк Методи Кусев-Аязмо,надлези-само разкопки,огромни опашки от автомобили през целия ден,калотия,мръсотия и прахоляк.А пък плочките в централната градска част,за кой път ги сменят за близките 7-8 години поне три пъти до сега! И не са македонски,аминаправо извънземни!

21

Аз

преди 5 години

Този може и да спечели състезанието по наглост с Бай Хей и кака Фандъчка. Нищо че е млад. Школуван е. А явно и в пипането е добър, иначе нямаше да е на този пост.

20

Анонимен

преди 5 години

Дали са македонски, китайски или от Марс, не ни интересува - грозни са, Крусев, грозни! Ама за цялата гербава *** в общината какво значи "красиво" или "грозно" - важно е да има откъде да се гепи, а че о...ахте София не ви и пука!

19

Анонимен

преди 5 години

За някой останали загадка причината да се реконструира такава голяма централна част и повечето булеварди това лято?!

18

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха след 1000 години като изровят плочките археолозите няма как и ще кажат, че София е македонски град.

17

Анонимен

преди 5 години

Искаме бетонни грапави плочки на решетки отгоре като скара залепени с хоросан една за друга и като стъпиш отгоре им се клатят. Да живеее коминтерна дрогари.

16

Краде и с г.за си

преди 5 години

Данчето сложи Софиянски и Янчулев в малкия си джоб. В последните години в София се изляха милиарди. И поне 30% са влезли в офшорките на Шайката ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 5 години

Крусев,Личното ми възприятие подсказва, че трябва да идеш в Загреб и да се поразходиш из центъра. Да видиш що е то плочка и как се слага, мамин убавецо. Не само всичко е по конец, ами и до релсите има отделни каналчета за оттичане на водата. Една плочка няма ерозирала, или хлопаща, като тука. За улиците им не ми се говори, една дупка няма.

14

Бай Ставри

преди 5 години

Важното е, че НЕЗАВИСИМАТА кметичката на Младост е в затвора. Само тя взимаше подкупи, никой друг :) Фандъкова 70 000 да ги види на пода, няма да се наведе. Тя работи в милиони.

13

Чиновник

преди 5 години

Дори на снимките ясно се вижда, че плочите НЕ са мраморни. Факта, че простолюдието не можете да различите бетон от мрамор и трябва да ви се обясняват очевидни неща, показва колко ви е акъла. То и затова сте простолюдие, а не нормални хора.

12

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова, Крусев и всички некадърници около тях да подават оставка ВЕДНАГА! Нахалството и безочието на тези хора вече не може и не трябва да бъде търпяно!

11

Анонимен

преди 5 години

Бай *** е свикнал на черни пътища покрити с грапави камъни и неравности, тези плочки са лоши няма кал и мръсотия по тях както сме свикнали Оставка!

10

:)

преди 5 години

Вие платихте 2 милиарда за саниране - по 17 000 на апартамент (реална цена 5-6), а сега мрънкате. 20 милиончета... комар ви ухапал. Айде сега! Ами Боко как да купи имение в Барцелоната? Влесте му в положението. Ама нямате пари? Ами работете повече, бе! Боко е цар, не той е БОГ! Вашата роля е да му слугувате и да умрете за НЕГО! Както сте тръгнали скоро на мястото на Мавзолея на Гошо, ще правите Пирамида на Боко. *** народ.

9

По Дарвин

преди 5 години

Днешните строители в никакъв сучай не са потомци на Кольо Фичето. Те даже не са ничии потомци, а са самородни "майстори" защото направо са си "а.али мамата"!

8

Анонимен

преди 5 години

Скапаната прокуратура да се само сезира най - после и да влезне в батака СО....!!

7

ЯКО СЕ КРАДЕ

преди 5 години

За тази порнография Фандъка и ГРОБ са платили 21 милиона. Сигурен съм, че всяка фирма в бранша би го направила под 1 милион и доста по-качествено. Краде се яко. За последно.

6

Аз знам

преди 5 години

Ало, София, ко става ??? И там ли ви набутаха, жалкото е че не само вас, но и нас ?!?!

5

Гарантирано от ГЕРБ

преди 5 години

Некачествено, но много скъпо! Вие и потомството ви - длъжници, Тиквата - милиардер! Това е играта. Който не знае как да гласува, яде дървото.Добре поне, че няма жертви като при Своге и пътя убиец на Трейс - либимците на ГЕРБ.