130

Анонимен

преди 5 години

Тоя континент трябва да се прочисти от местните също като Сев. Америка.

129

Victimized

преди 5 години

Значи вместо да се погрижите да ограмотите африканското население за да може да си построят домовете и то в континент който е възможно най-богатия на ресурси, вие ги стимулирате чрес сателитна телевизия да ходят на гурбет в "богатата Европа".Ако робовладелските корпорации които извличат злато диаманти и петрол бъдат окротени, ако спрете да финансирате групи като БОКО Харам и тем подобни, които държат популацията им в постоянна война, НЯМА да има нужда да емигрират.Писна ми от пропаганда.

128

Пророк Гъзьо

преди 5 години

До 2050 г. в Африка ще пораснат няколко атомни гъби. Населението ще е 15 човека.

127

АНТИ

преди 5 години

Британците се усетиха и избЕгаха през глава !!

126

Анонимен

преди 5 години

Онзи ден бях в един от пловдивските молове и се качих на ескалатора.По едно време усетих как някой минава покрай мен и за малко да ме отнесе.Оказа се някакъв грамаден н.егър, който катереше нагоре по ескалатора,без изобщо да му пука,че може да блъсне някой човек.Още повече си се отпуснал и не очакваш някой зад гърба ти .Това са абсолютни животни без грам мозък.Не случайно няма и н.егър шахматист.

125

евроатлантик

преди 5 години

Добре дошли мили бежанци. Ние евроатлантиците ви очакваме с нетърпение

124

Гашо

преди 5 години

Ще се завърне май робството. Щом св възпрозвеждат кат мухи, животът им ще струва....колкото на мухи. Физически, *** е проектиран за тежък труд, мускулест и издръжлив. Да заповядат 100 000 в БГ, да ги упрегнем да орат нивите и да чукат камъни.

123

Анонимен

преди 5 години

Хиляди години населението е било около 1 милиард. Сегашното положение се дължи до някъде на технологичния напредък, но най-вече на евтината енергия (петрол и въглища), и от там, евтината храна. Трудно е да се предвиди какви са плановете на истинските владетели на света , за връщане на положението от преди петролния бум, но според мен африканците са от първите, които ще дадат фира...тях шефчетата ги наричат лапачи, т.е хора, които само потребяват без да допринасят за цивилизацията.

122

123

преди 5 години

Живота на бъдещите поколения ще е ад.

121

ОБЕРЩУРМБАНДФЮРЕР

преди 5 години

Съвсем скоро в Германия ще ги посрещат наследниците на онзи с малките мустачки ,Меркел просто катализира процеса и даде един лош пример какво не трябва да се прави ,германците бързо се учат скоро ще и бият дуспата ще се стегнат ще оглавят с Франция ЕС и ще поведат цяла европа по нов път ,аз лично вярвам в германците...при след падането следва много бързо ставане съпроводено с извлечени поуки те са дисциплинирана и можеща нация.

120

Анонимен

преди 5 години

Ако ги нямаше първата св. воина втората ,балкански -- преди това чумните епидемии те са върлували около 5 века--- колко ли щеше да е населението в европа -- има хора знаят как да намалят населението защото това което се дава е до 2050 г ,ами до 2100 ,не че за нас който живеем сега това е важно , но има хора който владеят света и за тях е важно , те няма да оставят вредния дивеч да се размножи толкова ,че да изяде всичко.

119

НЯКОЙ

преди 5 години

от "умниците" евроатлантически, васали на англосаксите, които са маши на евреофашистите, задава ли си въпроса сериозно и честно, това резултат на какво е в действителност??? Може би е резултат на 500 години колониална и неоколониална западна политика? Може би е резултат на марионетките на гореизброените, европейски политици? В коя от тези Африкански държави няма амер.или европ. ботуш. Помислете и глава в пясъка заровете.

118

Мюмюн

преди 5 години

от Мюмюнхен.Нека идват, чакаме ги !!!!

117

qw

преди 5 години

Решението е просто и едно - контролирай кой влиза в къщата ти. Това с "ние сме демократи либерали, който иска да заповяда, ще се грижим и за него" трябва да свърши.Опитайте и отворете вратите на къщите си така и ще видите каква *** ще съберете за нула време. И няма гонене, ще живеете в *** и ще слугувате.Същото е и ЕС, отворили границите и приемат ли приемат мамунки пристигащи с кораби или акбаровци с контрабандисти.До кога?Това е убийствена грешка. Ще затрие Европа.

116

Анонимен

преди 5 години

Ще дойдат ако има кой да ги пусне!1,5 милиарда сега и щели да се удвоят до 2050 ... Има нещо сбъркано в човешката раса. При липса на храна и ресурси, всяка една животинска или растителна популация намалява а човеците обратно, увеличават се. Ние сме като тумор за планетата!

115

Анонимен

преди 5 години

Боли ме члена.

114

фен на брежнев

преди 5 години

Бялата Раса има право на Родина! Останалите кой от къде е - по границите трябва да се стреля на месо и без предупреждение!!

113

Анонимен

преди 5 години

Така както е тръгнало, в един момент с радост ще приемем плана на Соросчо и компания за редуциране на световното население до 1 милиард. Въпреки, че в момента това не изглежда така, точка едно от плана им е именно това. Точка две е премахване на националните държави...затова в момента те използват миграцията.Интересно ми е как ще подходят - световна война или вирус, който, както винаги, ще тръгне от Африка...там е полето им за експерименти.

112

Анонимен

преди 5 години

Ами от Арабия колко ще дойдат, защото и там населението расте по косовскому а има само камъни, като свърши нефта през 2040 година. Значи излиза че не са популисти националистите и тези които не искат мигранти а властващите партии.

111

Баба Меркел

преди 5 години

Искам ги всичките. После може да отпусна някой милион африканчета и на Бойко..Той е послушно момче, слуша началниците